9

Херцог Трън

преди 10 години

да живеят фашистите!

8

Тия майдановци, ако бяха в Щатите, досега да са им пратили хиляди спец-бойци, хеликоптери, дронове, БТР-и и щяха да ги смажат най-брутално още преди да са натрупали първите барикади.

7

St. John Red

преди 10 години

Единствената грешка на украинскте власти, е че едва сега се опитват да разбият седянката, танковете отдавна трябваше да почистят от нацистката ***... Интересно, у нас критикуват правителството, че се подкрепя от шутовете от А-така, а там се борят за демокрация с явни нацисти.... типична западно-атлантическа политика.... щеще да е много смешно, ако не бе човешката трагедия.

6

Анонимен

преди 10 години

До САНИТАРС тази революция в Украйна се целеше да се провали олимпиадата----------- И какво общо има Украйна с руската олимпиада?

5

Български офицер

преди 10 години

Украйнската опозиция вкл. "Десен сектор" се нуждаят спешто от всякакъв вид оръжие от Европа и САЩ , за да смажат Комунистическия и Руски Лакей - Виктор Янукович и режима му ! Комунизма в Украйна - също !

4

САНИТАР

преди 10 години

Когато завърши олимпиадата, ще приключат и с МАЙДАНОВЦИТЕ. нека да си спомним , през 2008 г преди откриването на олимпиадата в Пекин, една платена американска *** СААКАШВИЛИ, нападна руска военна база?? С тази революция в Украйна се целеше да се провали олимпиадата. Нека да си спомним за бойкота на олимпийските игри в Москва през 1980 г.

3

НФБ

преди 10 години

До нови избориДЕМОНСТРАНТИТЕ СТРЕЛЯТ...ЗНАЧИ ИМА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ..Е КАКВО ДА ЧАКАТ СПЕЦ ЧАСТИТЕ В СЛУЧАЯ...ИСКРЕНИ ЛИ СА ЗАПАДНЯЦИТЕ В ТЕХНИТЕ ПОЗИЦИИДЕМАГОГИЯТА Е ТОТАЛНАКАКВО ОБЕЩАВА ЗАПАДА...НА УКРАИНСКИЯ НАРОД...00000

2

макето

преди 10 години

токо му беше на примирието факт е че от Клич нищо не зависи преминава се към следващата фаза

1

нови избори

преди 10 години

Ако скоро има нови избори в Украйна, и бендеровците спечелят с насилие изборите, в Европа ще се появи първата нова фашистка държава!