8

Ф.С.В

преди 10 години

Докато глупавият народ се обвинява на комунисти фашисти капиталисти -някои хора от 25 г в властта си направиха животът златен - те се смеят тайно на балъците и после заедно си стискат ръцете в името на общото им благо - да влезем в властта за да станем милионери за 1 месец- дори измамникът Дянков каза че Бг е направила най лошият преход - дядо Мраз или дядо Коледа - нищо добро не очаква българите - единственият им шанс е бягство от *** и живот на емигранти -там Дядо Мраз ще им даде подаръци

7

историк

преди 10 години

Не мога да разбера какво е направил Благоев за Държавата и народа. Бил създал социалистическата партия , и какво от това. Народа живее мизерно и лошо. И каква полза от този паметник никаква. Приличаме на Северна Корея . Там под строй ходят на паметника на Кимерсен и плачат задължително, който не плаче затвор. И какъв е резултата Южна Корея богатеят , а Северна Корея умират от глад. Да ти пикая и на комунизма или социализма.

6

Анонимен

преди 10 години

С тая сопа дето се е подпрял Димитър Благоев ,да я хване па бой по гърбините на тия ,,художници,,да им дойде акъла

5

varg vikernes

преди 10 години

Ако комунизмът беше нещо лошо и не беше съградил нищо върху дядовия ми ли щяхте да драскате декократи ?

4

Анонимен 1

преди 10 години

Някои хора, немогат да разберат, че с простотията си вредят единствено на себе си....Не сте оригинални, и не сте симпатични на болшинството от Българския народ - убеден съм! Ама толкова са ви силиците-да драскате по стари паметници и да се примирявате с нови!

3

Анонимен

преди 10 години

На мен пък ми харесва, вижте как добре изглежда дядото. Какво лошо има един дядо да се дигизира като дядо Мраз/Коледа, па макар и на паметник? Грешката е само, че са написали дядо Мраз, а не дядо Коледа, та ядосаха другарите.

2

Бънди

преди 10 години

Асене, поне на Коледа си остани у вас.

1

Анонимен

преди 10 години

българина наистина е полудял и оглупял до крайност