18

Вигенин

преди 10 години

Как човек, ако е бил в чужбина или е чужденец би се ориентирал, кое правителство е на власт в България? По ЗАГРАЖДЕНИЯТА- щом НС и МС са оградени, означава че БСП е на власт!

17

Osiris1001

преди 10 години

до възмутенАми сигурно когато органите започнат да пазят обществения ред, а не да пазят скъпоцените *** на депутатите и спрат да бият деца по площадите!!!

16

avenir

преди 10 години

До Анонимен"КОЛЬО БАРЕКОВ ПРЕМИЕР" - Боже, той и *** за ЗЕЛЕ НЕ СТАВА!

15

Анонимен

преди 10 години

100 *** без работа си правят квото си искат! Бой, само бой, да ходят след това да се оплакват където искат!

14

ОСТАВКА !

преди 10 години

Путинските режими, като тези в България и Украйна, са манипулативно наложени, въпреки волята на мнозинството от гражданите. Затова те се крият зад метални заграждерния и се крепят на службите и на жандармерията !

13

ф-1

преди 10 години

Б.Борисов е този, който разду щата на тази ненаситна ламя МВР, гълтаща огромна част от и без това мизерен бюджет.Минете сутрин около паметника Невски за да видите какво се казва БАШИБОЗУК! Някога са хиляди! Надути като гъсеници, с шлемове, все едно ще се бият с извънземни, а не да "охраняват" беззащитни хора.

12

Анонимен

преди 10 години

Това са ЕнтЕлЕгентните, красиви мирни протестиращи. Да но аз не искам от мойте данаци да се плаща за зулумите им. Моля МВР да предостави сметката на самообявилите се за моя съвест и разум ***. Аз като си правя кефа после ми дават сметката и вътре е обикновенно и счупеното ако има. Не искам да се дават пари от бюджета за да се покрива кефа на група салфедкаджии и чалгари.

11

Варна

преди 10 години

оставка и нови избори

10

avenir

преди 10 години

До АТАКА ЗАВИНАГИ в БАТАКА!

9

111

преди 10 години

Такива *** само в България може да има защото полицията ги гали с приказки когато те и от бой няма да разберат. Така и не проумяха че никой не ги брои за фактор а само са причина за допълнителни разходи които ако ги няма *** могат да се пренасочат за други неща

8

оставка

преди 10 години

ОСТАВКА! КОЙ! ГЕЯ, БЕЯ, ЛУДИЯ и ТИКВАТА да разпуснат парламента.

7

възмутен

преди 10 години

Абе докога шепа *** ще си правят "гаргара" с органите на реда? Докога софиянци ще търпите кметицата си, която е в основата на тези хулигански и вандалски прояви? Докога полицията "ще гали с перце" тези нарушители на обществения ред, които надали и разрешение за протест имат? Закони в тази държава, защитаващи нормалните хора, няма ли?

6

Анонимен

преди 10 години

Бойко и Радан плеснаха с ръце па се прегърнаха , и "ранобудните" окрилени от събитията в Украйна решиха да се посъбудят преди студентските празници ..... ДА АМА НЕ .........

5

Анонимен

преди 10 години

КОЛЬО БАРЕКОВ ПРЕМИЕР

4

до Генади

преди 10 години

Абе ей *** гербер, твоите хора къде са? Що не излязат от Парламента и не отидат при протестиращите? - тях сигурно много ги обичат!

3

До АТАКА ЗАВИНАГИ

преди 10 години

Яне Янев - премиер!

2

Анонимен

преди 10 години

Сидеров в Анадола !!!!!!!!!

1

ехаааа

преди 10 години

Протестиращи дърпат заграждения. Полицията през мегафони: Спретй уа,спретй уа.........мисиркиииииии.....