122

дамянова

преди 10 години

Човешката простота е уникална , защото позволява нещата да се опростят и разглеждат в тяхната елементарност , но човешкото ОПРОСТАЧВАНЕ е присъщо на гербаджии в лицето на техния уникално *** лидер, който след време ще бъде изучават като прецедент в медицината и по-конкретно в психиатрията......"Блазе" на гербаджии , че имат такъв лидер....!!! Това не означава , че другите лидери са нещо по-различно , но този - държи палмата на първенството в опростачването си....След време международната организация но метрология ще въведе и лицензира единицата ЕДИН БОЙКО като еталон за простотия......-отнов

121

youngman136

преди 10 години

Никой не го интересува въобще какви поуки си си взел!Не искаме мутра отново на власт!

120

Анонимен

преди 10 години

Най-правилното според мен е да си извикаме някой монарх от друга държава да ни управлявакакто е била практиката преди 100 години ,че туй нащо крадливо племе щеразтури държавата.

119

руми

преди 10 години

Отчаян е ! За това така говори ! Не му се връзвайте на лъжите ,не и този път !!!

118

huge

преди 10 години

Бях там. Хората не бяха много, но имаше някои много надъхани. Всеки случай, ББ е адски нагъл и безочлив човек - та неговите грешки са всичките в текстовете на Наказателния кодекс.

117

Върховният съд

преди 10 години

Какво става с Дело Възродителен Процес а Тодор Живков с 5 Дела срещу него нито Затвоp нито разтрел , пример е Чаушеску в Румъния. През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съдвръща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода

116

гърбатко

преди 10 години

тикво разката ни фамилията ,ти и твоите умници.сега оппа извинявайте.

115

сиси

преди 10 години

Ааа не ,не без тия работи ,патили сме си вече от тая гадна мутра Бойко ,втори път не искаме да допускаме същата грешка

114

СТАМБОЛОВ

преди 10 години

Грамотните хора не подкреят нито протести нито контра протести. Просто изчакват да се забърка бъркоча и в един момент мил Народната воля ще се покаже. И нито *** в София поканени за Антипротест нито *** в Пловдив поканени за протест ще ги спасят. Вие Господа не виждате ли че само *** присъстват . А да Най - неграмотната прослойка от населението . Тези които лесно се поддават на команди !! САМО СТАМБОЛОВ ЩЕ ВИ ОПРАВИ !!!

113

ИСТИНАТА

преди 10 години

Ал джазира съобщи , че са били 170 000 .. другари ,не цитирайте , ройтерс. В Пловдив съобщиха , че били 30 човека и Бойко , затова незабавни избори и БСП ще спечелят 60 % , а ДПС още 30% и като направят коалиция ще имат повече от 90 %, ще увеличат броя на депутатите, защото било срамно 1000 полицая да пазят 200 депутата .Искам да видя един митинг на БСП и ДПС , но без автобуси , само симпатизантите им от София .Сигурно ще се саберат в няколко трамвая и СерГей ватман , а Местан контрольор

112

359

преди 10 години

Ако успееш да разграничиш грешка от престъпление няма да е зле и чак тогава да говориш! Защото всички грешим, но ти си престъпник!

111

Анонимен

преди 10 години

ТОЧНО ТРИМА ЧЕРВЕНИ ДРАСКАЧА ВРЕЩЯТ ТУКА!

110

Анонимен

преди 10 години

ТРЯБВА ДА СИ ЛУД ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА МУТРАТА *** НО ЯВНО ИМА ДОСТА ЛУДИ ВСЕ ОЩЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА !

109

моника

преди 10 години

Хората са казали не питай старило ,питай патило ! Ние вече си изпатихме от тебе Бойко НЕ ТЕ ИСКАМЕ

108

рени

преди 10 години

Бойко,бил си измамник и крадец и винаги ще си останеш такъв ! Скапана тиква !

107

Циника

преди 10 години

***-Бизон си прави гаргара със собствените крави, наречени симпатизанти на герб, разкарвайки ги из цяла България за негово удобство, вие искате да сме по-малко подигравателни към тях.А бе, те сами със себе се се гаврят:))))

106

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ ИМА МНОГО ПО-СИЛНА ПОДКРЕПА ОТ БСП!

105

Анонимен

преди 10 години

Да не разединяваме народа - ами той ако не е разединен, държавата щеше да е китка

104

Анонимен

преди 10 години

Сбъркалите мутри се поправят в затвора, мутро! Няма ли кой да отстрани този *** измамник на българския народ и да го съди,бе? И него и простаците около него!

103

123

преди 10 години

ей сега гледах овцата Десито от Герб е няма такова тъпо същество мерси оствака на тия но не и Герб на власт