38

smehurko:))))))))))

преди 10 години

До Анонимен PI ДАЛ като Сер ГЕй си.Не се съм навям че си приятелката с която споделя:))))))))) как добре са го орали:))))))))))) дълбока оран А Моникасвирила през това време.

37

pppppp75

преди 10 години

КОМУНЕТАТАТА СЕ ОСРАХААААААААААААААААААААА

36

Анонимен

преди 10 години

Лъчо Мозъка е женски доктор. Точно затова стана скандал, че имал договор с НСО да преглежда телохранителите и така гушнал над 100 хиляди лева....Не знам дали вожда му има такива органи, та да му ги преглежда Лъчо Мозъка...

35

Анонимен

преди 10 години

Бе то в Уикилийкс бяха писали за един, дето държал канал за амфетамини към Турция и имал охранителна фирма, а после станал кмет, пък нищо.Там американците явно са преценили, че по-им изнася да го притискат с компромати, за да им служи вярно и затова случая се потули.До колко е достоверна информацията не стана ясно, защото от USA посолството отказаха да коментират това им съобщение до тяхното държавно ръководство.

34

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ НЯМА ЛИ ДОКТОР ДА ГО ПРЕГЛЕДА ? ЛЪЧО МОЗЪКА ПАК Е В ПАРЛАМЕНТА ! ЗАЩО НЕ ПРЕГЛЕДА ВОЖДА СИ ?

33

yordanov

преди 10 години

Za vsichki balgari tryabva otnovo da vazkresyat Todor Givkov,zastoto te ne razbirat ot demokracia a samo tarsyat nyakoi da im e vinoven.Ako az sam ministar predsedatel ste vi skasam ot rabota i ste napravite centralata v Belene samo s trud,kato Vi davam samo solena riba zahrana i po-malko voda.Rabota i samo rabota za vsichki balgari,zastoto sa mnogo marzelivi??????

32

коментатор на БСП

преди 10 години

Хубаво е, че Станишев се е смилил над агент Буда и му е дал работа - назначил го е за коментатор на БСП, на ДПС и на Атака!

31

Като хралупи

преди 10 години

Вижте му физиономията ,колко простотия и тъпотия струи от това лице. Абсолютно всички негови фенове са със същите физиономии и са също толкова кухи и *** като него, аз съм ги забелязал.Всички гербери са кухи като хралупи.

30

Анонимен

преди 10 години

А ТЕЗИ ДВЕ МУТРИ / ЛИЧАТ СИ ОЩЕ ОТ БАНКЯ / ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА ОСЪДЕНИ ??????

29

Ваньо

преди 10 години

То ако съдебната система си гледаше работата ....".Ало Ваньо...там едни митничари..аз като съм обещал."

28

до симпатизантите...

преди 10 години

Гербер е нова дума в българският тълковен речник. Представлява нарицателно име за всяко двукрако с *** между ушите и е символ на ниско-образовано, криминализирано с престъпно-мутренско поведение същество, което също така е самовлюбено доволно в себе си, смятайки, че целия свят е в краката му и, че то самото е над всякакви закони и етични норми.

27

До геберите

преди 10 години

Мръсни гадни герберасти, *** миризливи, този примитивен червей ви плаща да драскате по форумите и да плюете по българския народ! Само че вашата работа няма да стане, оставка ще видите през крив макарон, БСП ще изкара мандата и ще бъде още един мандат а вие герберастки *** си квичете ,това е работата ви , затова ви плаща Пашата и Банкенската тиква от нашите пари.Аре у лево герберстки тикви прости кухи кратуни, пу да ви е . м.

26

az

преди 10 години

с 1 000 000 евро може да се купят 20 нови апартамента като на ЦВ.ЦВ, но никой не пише за това ,не казвам ,че неговите също не са крадени

25

pppppp75

преди 10 години

*** СЕ ***..........

24

анонимен

преди 10 години

Чета ви глупостите, непрекъснато плюете по ББ, а за Моника крадлата не обелвате и дума! Червени безмозъчни червеи! Затова сме на този хал, защото хора като Моника Йосифова, докопала се до бившия премиер е източвала хиляди, Доган - хидролога, източил 1.5 лева, все от държавата! Това са обществени тайни, но прокуратурата мълчи!

23

val4o

преди 10 години

Чудя се как може да има толкова заспал народ.20 години ни управляват БСП и ДПС ,и всички виждат далаверите им, и когато дойдат избори пак гласуват за тях......или може би е от страх?!

22

софиянец

преди 10 години

пак никой не казва кой е истинският профил на бойко. страх ги е червените ***

21

веселата

преди 10 години

Тук само кратуни ли коментират?

20

Д-р Уотсън

преди 10 години

Бойче,някои не ти ли е казвал досега,че като мълчиш,изглездаш по-умен.Ама пуста уста като се отвори все глупости ръси.

19

BG

преди 10 години

Дъртата кратуна да си пие лекарствата или да си го приберат в болничното заведение та да не прави българите (лошия материал) на глупци без мозък, просто този е като цирей на лицето на майка България, срам и резил!