29

до г-н художника

преди 10 години

трябва да се познават международните споразумения. Помислете за съдбата на тракийските българи и отговорете!

28

Анонимен

преди 10 години

Какво толкоз станало? Събрали се едни мюсюлмани от Турция и България да отбележат подобаващо края на т.н.Шекербайрйм.Изтонили неверниците журная и останали само правоверни.Когато гласувахте 2011 за Роско никаде в CV-то му не бе посочено че е правоверен мюсюлманин ,а и това е забранено според европейските закони.Но същия този праща протестанти да свалят областния на Благоевград, който вероятно му е роднина/всички помаци в пиринско са някакви братовчеди/

27

varg

преди 10 години

Тоя президент на Турция ли е или на България?

26

Mister X

преди 10 години

Леле мале, к'о е туй нещо,дето мяза на онуй нещо?!Рейтинг има - Бойко не е,брада има - момче не е,звезди брои - Алена не е,с тънко гласче - гайда не е,плевня има - овчар не е,Пътя строи - багер не е,има кинти - банка не е,нежно мяука - котка не е,турци сака - а турчин не е,Банки продава - Банкер не е,Бойко люби - жена не е, мъжкар не е, вицето е,^^^^^^^^^^^^^^^Леле мале, Роско е туй,кой го искà - халал да му й!

25

Анонимен

преди 10 години

Плюят по Президентът заради ветото. пеевски си призна в разговор с местантолкова пари пръснах по избори купуване на гласове, застъпници едно друготрябва да краднем милиардчето иначе как ще платим за гласове на предсрочните избори?

24

художника

преди 10 години

А бе хора, някои от вас си пишат по инерция без да вникнат в същността на нещата.Ние не сме ли натъжени от поруганите ни гробове в Македония, запуснатите крепости на Велика България в страни като Македония, Гърция, Сърбия,Черна гора?Разрухата на църкви и паметници в Турция? Какво лошо има в това да помним миналото, за да не се повтаря!Съседи сме, за добро или за лошо налага се да живеем заедно!Вие кое избирате???

23

Боби

преди 10 години

Не, че коалицията Атака-БСП е по-добра, но и тия лъжат като за последно...

22

Хадес

преди 10 години

Вернор пастирката седеше там и папкаше със свити ушички. Послеразбрахме, че официална среща не е имало. Май и слеща не е имало.Ех, пастирке, пастирке. Защо се прероди. Като куче май повече те уважаваха

21

999

преди 10 години

Ет какви ги е говорил Плевнелиев:youtube/watch?v=wwK5iCBa3sg

20

ТHE Патриот

преди 10 години

офшорковлиев

19

Българин

преди 10 години

Този може ли да разговаря или само се *** ? Ега ти президентът.

18

Патолог

преди 10 години

ГЕРБ е диагноза.

17

анкета

преди 10 години

*** е моят президент,по-добър не сме имали (+)И за *** за зеле не става,тая институция незабавно да се закрие ()

16

Анонимен

преди 10 години

Плюят по Президентът заради ветото. Толкова много им се краде че не могат да чакат искат веднага 1 милиард да краднат. А пък и всички са на карибите само билетите до там са 12 хиляди евро смятайте колко струва хотела? Сега ще трябва да прекратят "ваканцуването" и да се върнат на работа. Затова е целият този жлъч. Толкова сте жалки

15

Анонимен

преди 10 години

Росен Плевнелиев толкова се дискредитира тази година, че не виждам основание да се вярва на него, а не на Анадолската агенция. Ако по време на ифтара по случай Рамазан Байрам, Плевнелиев, главният мюфтия Мустафа Хаджи и турският вицепремиер са смятали да си говорят за времето, едва ли от президентството щяха да забранят достъпа на български журналисти до тази вечеря, а да допуснат там техни колеги от турски държавни медии. Изглежда ислямистката агентура в България има хора и на "Дондуков" 2.

14

Анонимен

преди 10 години

Почувствал се натъжен и оскърбен- ало тук г-н турчин, да не ти е у вас и да не твое, че ще се чувстваш оскърбен. И без това те не са никакви паметници , с никаква стойност- само напомнят за ретроградна "култура" и диваци които са вършили геноцид тук. Голяма грешка е било, че не сме ги разрушили както Гърция- да няма кой какво да иска и да напомня, че някога е имало изостанала *** тук

13

Анонимен

преди 10 години

За секс са говорели!

12

ВВВ

преди 10 години

ОСТАВКА ЗА ГЕРБЕРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ББ И ЦВ ЦВ НА ПРОКУРОР

11

зевзек

преди 10 години

А Роско Офшоркото ще си признае ли, че на тази среща договори турските гласове за реформаторския блог на евентуалните нови избори, за да може Герб с тяхната помощ да вземе отново властта!?!

10

se

преди 10 години

Г-н Плевнелиев е слаб президент.Кукла на конци за жалост.Лошото е ,че мандата е 5 години.Но такъв си избрахме.Последствията с тези поклони пред Турция ще са тежки за страната ни.Не съм против двустранните отношения със съседите но заради лични облаги и изгоди политиците ни направиха страната ни колония на чуждите интереси.