50

Анонимен

преди 10 години

Много красиво, умно и конструктивно... супер зле сте, спрете да задръствате центъра вече, че освен за навалица за друго не ставате, то се видя.

49

УЖАС!!!!!

преди 10 години

ТАКАВА ПРОСТОТИЯ Я НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА - ЗА МЕН СА ВИНОВНИ МЕДИИТЕ ЗАЩОТО ВСЯКО ПОМРЪДВАНЕ НА ШЕПА ХОРА "ОТРАЗЯВАТ" "ПРОТЕСТИТЕ" АКО НА ТОВА СЕ КАЗВА ТАКА НЯКОИ СА РЕШИЛИ ДА СТАВАТ ГЕРОИ НА БНТ БТВ НОВА - РАЗОЧАРОВАНИ СМЕ НАЙ ВЕЧЕ ОТ БНТ ТЕ ВСЯКА 15 МИН."ОТРАЗЯВАТ" ДЕСЕТИНА ЧОВЕКА

48

Bernd Kretzel

преди 10 години

Мега *** са тези протестиращите, за че* за зеле не стават и за тва се чудят какво да правят. Сега София е празна, ама на есен ще си изядът боя определено :)

47

Иво

преди 10 години

И все пак нека да се знае, че тези актьори са ***.Това е ясно. Но кой е режисьора , кой пише сценария е ясен. Срамота е че журналисти от всички медии търсят сензации...тъпо много тъпо като гледаш млади кобилки и скопени катъри да тичат насам на там да вкарват реплики в устата на недоволни...от какво...Преди да кажеш дай, помисли какво си направил ти за тази страна....

46

Данъкоплатец

преди 10 години

До СтаниславКави данъци плащаш бе *** червен. Сигурно и ти като Станишев нямаш един трудов ден в живота си, а само в партийната централа на Позитано. Аман от *** червена ***. Да бяхте си останали на Бузлуджа *** такива.

45

abudalim

преди 10 години

До МислещКой побърквате бе човек, и как по-точно ги побърквате, като се печете в центъра? На мен тези хора ми изглеждат щастливи, усмихнати, пекат се с басейнче....? Така ли показвате че нещо сте недоволни??? За пръв път виждам някой да изразява недоволството си като се глези насред центъра, пък и претендира че нещо важно прави.

44

Анонимен

преди 10 години

До . 20!Когато загубиш избори при демокрацията се работи и търпи до новите! През това време се работи сред хората с твоите цели, идеи и др. за да ги привлечеш на новите избори да изберат теб или твоите кандидати! Ясно ли е? Макар и да е трудно за такива "умници" все пак би могло и да бъде разбрано. Ако, разбира се , има нещо в главата (или в това нещо на раменете!). Надявам се, че поне малко ти се е прояснило! За да не ти се блокира абсолютно ненужния никому твой живот!

43

gandi.daow

преди 10 години

До МислещЕдинственото, което правите е да тормозите хората, които живеят в центъра и тези, които се прибират по-късно от работа! Крайно време е да ви изчистят от там. Толкова сте загубени, че жал да му стане на човек.. Очевидно тоя безкраен преход народи бая ***:(

42

ТHE Патриот

преди 10 години

Орешарски поне е интелигентен и образован човек и е класи над ,малоумния банкевски ***!Тиквата е *** ,нагъл и със самочувствие истинска катастрофа,от такъв тип хора се пазете най-много,само поразии правят!

41

Georgiev

преди 10 години

Цял ден ни занимават с група хора (5-6), които решили да правят цирк пред парламента. За тези работа няма ли, че ми се излежават само и чакат някой да дойде и да ги "оправи"?

40

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Станислав,Като цяло и аз, и Вие, плащаме данъци, за да може Бат' Сали да получава енергийни помощи, да гледа по 10 чавета, да ползва безплатно здравната система и да не плаща данъци, а после да гласува за БСП.

39

en taro adun

преди 10 години

До азПланът на исканията е готов и в него има ч единствена точка - ОСТАВКА!

38

bravo

преди 10 години

на платените драскачи - майната им, а иначе това са най-оригиналните протести в света. А на контрапротестирачите ще кажа да имат предвид, че ако сега не се случи исканата промяна, внуците им ще ги посещават в най-добрия случай два пъти годишно, понеже доста народ ще се изнесе в търсене на приемливи условия за живот. Разберете - протестите са срещу това, че няма живот в България, тук е единствено борба за оцеляване, ден след ден борба с неуредици. Толкова правителства, но уви народа мизерства:((

37

Анонимен

преди 10 години

Твърде интелектуално се подхожда към комунистическите диваци в НС. Те единствено от бой и сопа ще се вразумят, това оригиналничене ден след ден за тях е само един цирк.

36

Pich

преди 10 години

Egasi ciganiyata!

35

Аз

преди 10 години

Тия умници не събраха ли вече достатъчно пари са си идат на нормално море, ми лъскат жълтите павета?

34

Кап.Кук

преди 10 години

Абсолютна шопска изгъ%ена простащина

33

Станислав

преди 10 години

И заради това ли аз се блъскам и плащам данъци?!? Да ми лежат безработните на площада, да смучат помощи и да не мога да си ползвам булевардите вечерно време?!?! прекалено е.

32

Платени

преди 10 години

Донякъде подкрепям клоунадите ,но това вече е прекалено няма да върнат ГЕРБ на власт каквото и да стане.Тези хора не ходят ли на работа ,ако не значи получават пари за триковете им.Имат ли план за след оставката или който и олигарх да дойде е без значение ще получават пари тогава от Станишев и пак ще лежат на паветата.

31

Анонимен

преди 10 години

Тези простаци си искат простия Буда