9

тя дължи пари

преди 10 години

Тази, на снимката, не се казва Елисавета! Нейна фирма фалира през 2009 и от тогава тя дължи пари на много хора! Включително и на мен! Не е изключено, че в мелето, някой, на който тя дължи пари, я е фраснал по фасадата!

8

обeктивен

преди 10 години

ДРОГИРАНА МИ ИЗГЛЕЖДА....

7

Полицията биеше...

преди 10 години

...протестиращите срещу Бойко Борисов през м. февруари т.г.Онази вечер нямаше бой, но имаше инсценировки, организирани лично от Бойко Борисов. Той се надяваше по телевизиите да покажат как полицията бие протестиращите с палки, но такива кадри нямаше! Кадри с безразборно удрящи полицаи имаше през февруари, а не през юли!

6

Ro

преди 10 години

Toва вече ми лъха на позна и отчаян зов за внимание. Дори да не е подобна целта на Елисавета, изглежда точно така...

5

Ана

преди 10 години

А не ви ли се струва, че тази жена прелива от енергия и радост и за нея май това е купон. Ако всичката тая кръв беше от бой, малко се съмнявам дали такава ухилена щеше да е физиономията й...Ако бяха я ритали по главата малко трудна щеше да размахва пръсти...

4

Анонимен

преди 10 години

Е, не!!! Ако това са лицата на протестите, мерси много!!!!!!!

3

Монархист

преди 10 години

Пак ли тая, бе?! Ама вземете и разгледайте снимките във фейсбуук. И онова интервю от сутринта по НОВА, в което на въпроса за майките с деца и бира в ръка тя се похилкваше и обесняваше колко било нормално това.

2

Stilchev

преди 10 години

Виновни са разбира се и редовите полицаи - те биеха с огромен кеф и злоба.

1

Анонимен

преди 10 години

Сладурана! А този по средата е задрямал леко.