94

писна ми

преди 11 години

Най-смотаният и очевидно добре подплатен протест! Уж граждански, пък по площадите нацвъкани всички "неудовлетворени" от изборните резултати стари муцуни под нов "реформаторски блок" и в сянка *** от ГЕРБ, които смучат парите на данъкоплатците за своето бездействие! Ето това са протестите - аз не чувам никакви други призиви оттам, освен стани, да седна аз! Пълен цирк - изживявайки се на "патриоти и герои" българските граждани станаха за посмешище с този цирк!

93

viki123

преди 11 години

Ако БЪлгария притежаваше над 10 % мислещи хора, нямаше да е на тоя хал. Не е чудно че протестите са от 20-30 000 души. ТОва което става е представителна извадка на обществото ни въобще. Политиците успяха да ни разделят на протестиращи и непротестиращи. Българина е станал лесен като *** без ток.Омразата е във вихъра си.

92

Shop

преди 11 години

До Shоp:))))Ти да не ме чакаше досега? Аз минах през протеста, извинявай, ако си се притеснил.

91

Атакист

преди 11 години

до 136Зеленясъл, ти не си излизал от панелката си от поне час, обаче знаеш че няма *** оставени от ОВЦЕТЕ-ГЕРБЕРАСТИ по улиците?Ставаш за клоун!

90

Помагайте !

преди 11 години

Всички виждаме, че има една жена която взема участие в протестите срещу правителството. Нейното лице е познато на публиката от две-три реклами. Тя е на 70 години, достойно за уважение. Мой познат сподели, че на два пъти е бил в близост до нея пред МС. Той твърди, че тя дълбоко е засмуквала вувузелата и надувайки я се изпускала. Той останал с впечатление, че тази жена намирисва, сигурен е, че не си е сменяла памперса 33 дни. Няма ли кой да смени памперса на Латинка Петрова ?

89

Варна

преди 11 години

Както се вижда, червените мародери не разбират от добро. Явно си мислят, че е дошъл девети септември 1944 и хората са ги изкарали да манифестират. Ама явно само с манифестации няма да стане !!!

88

viki123

преди 11 години

До 139ние не сме избирали ДПС. Ти за тях ли гласува, добряк?

87

до 130

преди 11 години

Аз не съм гласувал за протестиращите е не съм упълномощавал никого от тях, да ме представя и да протестира от мое име! Протестиращите са незаконни! Никой не ги е избирал и за това те са нелегитимни! Всеки протестиращ представлява само себе си! 200 калпака на протеста с 400 различни мнения!

86

Анонимен

преди 11 години

До СИДСтрашен виц умрях да се смея? Как ти го измисли комунистическия мозък?А знаеш ли вица, че От прасе мас, и от комунист влас се взима само с дране!

85

viki123

преди 11 години

До НайденовВие непротестиращите сте росто проституиращи. На околовръстното дудук върви 5 лева, вие си кретате за 2.

84

Анонимен

преди 11 години

Ех хора, българи, скъпи братя и сестри. Стига се се карали и разделяли партийно, не ви ли писна бре хора. 23 години геноцид с който ни направиха най-бедната и разграбена държава! 23 години обещания за добър живот и резултата е налице по зле сме от Мозамбик. Герб, бсп , дпс, сдс, атака, ндсв кажете край и да ги ударим здраво! Бойкот на всичко на война като на война, свобода или смърт!

83

Първа награда

преди 11 години

Тия, на снимката, получават Първа награда за най-*** костюми!

82

viki123

преди 11 години

До парада на глупосттаНаясно ли си защо правителството бълва социални след социални облекчения и дажби и защо работи с пълна пара. Заради протестиращите. За да уталожи гнева и да задържи властта максимално. Не е от любов към Вас, Овце. Ние глупаците-протестиращи Ви извоюваме ден след ден по некой лев. Вие псувайте, дребни страхливи душици заблудени

81

wc

преди 11 години

stiga kafe ydavete tazi paplach vav kazan sas shkembe chorba

80

Shop

преди 11 години

До И тази вечер....Какво пречи ти да си бил единият от тези говньовци и га да сереш във форума?

79

Атакист

преди 11 години

Когато хората на Цецко *** задържаха май месец 2010-та пред джамията в София 2-*** атакисти, а не арестуваха нито един бабаит с нож от ислямистите, Волен в кулоарите на парламента каза на същия ден: Ако Герб се държи като някакво васално правителство на Анкара, Вашингтон....то ги очаква съдбата на НДСВ-ще се сринат като кулите близнаци!Същите измамници като оня мадридски папардак излязоха- нова партия..големи надежди и накрая едно НИЩО!

78

qur4u

преди 11 години

Не трийте!

77

И тази вечер....

преди 11 години

И тази вечер софийският *** беше събран на един куп пред МС. Явно Фандъкова не си върши работата. Идва ред на Йовчев. Той трябва почисти центъра на София от тези ***. Гледайте снимката (горе), на преден план са двама говньовци. Кой премиер ще си подаде оставката, когато такива прошляци му я искат ? Това няма как да се случи в близките 4 г., а защо не и в следващите 12 г . ?

76

xaxax

преди 11 години

До ВаскоКомунистите пак ли наеха кол центъра до околовръстното, за да пишете от там срещу 500 лв месечно или ви плащат като на зидаро-мазачите - надници? По 15 лева на ден ли? Толкова ли беше, а Пешко?

75

Атакист

преди 11 години

Озеленен, що не си никога на протеста на герберастите, а висиш тук???Голям гербераст си!