97

Монархист

преди 10 години

Той между другото и *** Костов се прави на ощипана госпожица и това го превърна в политически труп, та за сега от мишкуването на Борисов аз лично виждам само положителни неща(именно очаквам на следващите избори да гласуват минимален брой хора за него, което автоматично и него го превръща в политически труп).

96

Питам де

преди 10 години

До АнонименМного ли е горд Буда мишока?Не мишка, а мишок.

95

Анонимен

преди 10 години

Оказа се, че в НС няма негов адрес, няма попълнени документи. >>>>>>>>Проверете в счетоводството!

94

Монархист

преди 10 години

Може би е пак е мръднал до ЕП да мрънка на некой 'европеец', че вече не е на власт и колко несправедливо е това спрямо неговата величествена натура.

93

До 106

преди 10 години

Боже колко фантазия. Как е името на този роман дето си го написал. Ама че си талантлив писател на фантастика.

92

до 107

преди 10 години

Ще намери кой да ги разследва, да. Той за 4 години отговорност не им потърси (освен, че бутна барбекюто на Доган) та сега ще тръгне да им доказва вината.

91

серго

преди 10 години

"Когато Мохамед не отива при планината, планината ще отиде при Мохамед", със смях обясни Лаков.Тия от Атака вече почнаха да говорят за Мохамед...

90

Анонимен

преди 10 години

Лети си Ботрисов където си иска. Може би е отлетял да види къде Доган и Станишев си крият парите взети от Цанков камък и Белене и да намери някои да ги разследва надявам се!!!!!

89

анонимен

преди 10 години

КАК ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ,КАТО ВСИЧКО ИДВА ОТ БОКО И ЦЕЦО. ПЛЕВНЕЛИЕВ И ТИЯ ДВАМАТА СА ЗНАЕЛИ ЗА ПЕЕВСКИ И СА ЧАКАЛИ МОМЕНТА ДА ВДИГНАТ ПЪРВО ПЛАТЕНИ А ПОСЛЕ И НЕДОВОЛНИ НА БУНТ,ЗАДА ОСУЕТЯТ АРЕСТА НА ЦЕЦО И МОЖЕ БИ ПРИВИКВАНЕ НА БОКО. БОКО ПРЕДЛОЖИЛ НАТАЙНА СРЕЩА С ДОГАН ПРИ ПОДКРЕПА-1 МЛД. ЛИЧНИ ПАРИ ЗА АХМЕД И 8 МИНИСТЕРСТВА. ТОГАВА СОКОЛА ВИКА СТАНИШКО И МУ КАЗВА-ОТКАЗВАМ НА БОКО,НО ИСКАМ ПЕЕВСКИ В ДАНС. ТАКА С ЕДИН КУРШУМ 2 ЗАЕКА-ДОВОЛНИ ГЕРБЕРИ,ДПС-ВЛАСТВА А НА СТАНИШКО?ТА КАЖЕТЕ МИ НИЩО ЗА РОСКО

88

отворете очите

преди 10 години

Тщзи човек получава ли заплата ? Защо му плащаме ? Взема си заплатката Бойко, живее си живота и се прави на засегнат и убиден,Не е луд който яде баницита! Луд е този който му я дава! Дока ние скандираме *** под чаршафа правят *** които утре ще бъдат ислямизирани и ще поставят бомби под влаковете с български пътници. С тези митинги превърнати в системен обичай реалната опасност ни бяга от полизрението

87

ivianoff

преди 10 години

С ЯНЕТО,МОЖЕ ПЪК ДА ПРЕПРОЧИТАТ ВИНЕТУ!

86

.............

преди 10 години

Турци и помаци да искат обяснения.......Това България ли е, какво е?

85

Оня

преди 10 години

Браво, г-н Борисов!Никакви обяснения пред тази ***!

84

ivianoff

преди 10 години

А МОЖЕ ДА Е ПРИ ШАНТИКЛЕРА ЯНЕ-ГОЛЕМОТО ГЪРЛО?!

83

Ая

преди 10 години

Наглата тиква се крие. Злоупотребите с държавата няма как да се скрият обаче. ДОЛУ ГЕРБ! СЪД ЗА БОКО ТИКВАТА!

82

Анонимен

преди 10 години

Новият парламент е нелегитимен, защото:- предсрочните избори бяха предизвикани от комунистически преврат. Безредиците по време на февруарските протести бяха организирани от младежката организациа на БСП- бюлетините от Костинброд си беше чисто активно мероприятие на ДС и КГБ- беше направено безпрецедентно нарушение в деня на размисъл от платената ТВ7, Мая Манолова и ЦацаровВсяко дейстивие на такъв парламент в момента е назаконно, включително и смешните комисии, излъчени от него.

81

s

преди 10 години

ЕЙ ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е В РАЗРУХА. ЛИПСАТА НА РЕД СЕ УСЕЩА НАВСЯКЪДЕ! СТИГА С ТАЗИ ОМРАЗА ! ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА СИ ИЗЯСНЯТ КАКВО ИСКАТ И ДА СПРАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ШУТОВЕ!

80

Лелее

преди 10 години

Истински мъж, не се крие, не лъже, не ***, през живота си едно лошо нещо не е направил...

79

Мистър Х

преди 10 години

защо никой в този смешен сайт не пише, че ОЩЕ двама днеска напуснаха Герб.

78

УДРИ ЗДРАВО

преди 10 години

Кои са па тия Лаков Маков ,Кутев Мутев и тем подобни ми народни представителчета. Те търсят Боко с писмо!Та него го търсят всяка сутрин по 100 човека на 3 места да го събудят и пратят на работа и не успяват те тия ли бе? Бате Винету е някъде у Америка при Симеонката, та да оправя България иначе Путин че и е** м**а.Гордея се с този момък-пожарникар! За да гасиш пожари се иска и сила и смелост. Он ги нема и напусна.Беше у СИК-горе бая години а тия двамата на Орешара за по месец стаж в ниското-аут!