11

Анонимен

преди 10 години

Каква по-голяма представителност да има в следващ парламент,като избирателната активност ще е още по-малка.Борисов не разбира ли че и "десните" партии,които се очаква че може да влязат, също не искат да си имат вземане даване с този ГЕРБ.Сега когато ГЕРБ са най-голямата група и уж представляват над 1млн.избиратели,защо не работят в НС в поне техен интерес , а си цакат карти и мътят водата,само и само да не се разкрият техните далавери и престъпни действия..И те са стигнали своя електорален максимум(повечето корпоративно зависим) и ще падат надолу.

10

и аз съм луд

преди 10 години

Лудите не ме плашат, изригна другарят Борисов (познат като агент Буда), защото и аз съм луд. Всеки ден се срещам с тях в лудницата!

9

ТУЙ ОНУЙ

преди 10 години

АЙДЕ - ГЕРБ СА ВДИГНАЛИ МИЗАТА НА 100 ЛЕВА НА ЧОВЕК , АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ ДА ЗНАЕ , МЛАДЕЖИТЕ ОТ КРАСНА ПОЛЯНА ВАДЯТ ЧУДНИ НАДНИЦИ ..............ЛИКУЙ НАРОДЕ , БОКО И ПАШАТА РАЗВЪРЗАХА КЕСИЯТА

8

Анонимен

преди 10 години

Бойко върни парите, които откраднахте с Лиляна Павлова.

7

срамувам се

преди 10 години

Луди не ме плашат, лудите са в НС, изригна Борисов !Срамувам се, че този човек е бил министър-председател на Родината ми.

6

marsian

преди 10 години

Браво Бойко .Бой по лудите .

5

анонимен

преди 10 години

БРАВО БОЙКО ТУРИГИ ТАМ ДЕТО ИМ Е МЯСТОТО НАРЕЧЕНО ЛУДНИЦА

4

тошко

преди 10 години

Само така! БОЙ ПО ГЛУТНИЦАТА "гей,фес и пес"! И тримата са ЛУДИ!

3

Nana

преди 10 години

Може да е всякакъв ББ, ама всичко, което е казал, е вярно. Управляват втората и третата партия, като изцяло назначава третата, а четвъртата чрез един човек всъщност определя всичко. Е, къде го има това?! Каква демокрация е това? Просто БСП са адски жалки, дори и за тях е безкрайно унизително положението, до което се докараха, а както знаем те нямат чест, морал и достойнство!

2

ТИТИ

преди 10 години

ТИ СИ НЕНОРМАЛЕН *** БОРИСОВ. С КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВАШ ОТ СИДЕРОВ КАТО КАЗВАШ ЧЕ ЛУДИТЕ БИЛИ В ПАРЛАМЕНТА.*** СЕЛСКИ.

1

Анонимен

преди 10 години

бай бойко тиквича