60

3M

преди 11 години

До FloydДопуснали сте правописна грешка. Става дума за БСП и ДПС

59

sostin

преди 11 години

До Floydи после взе че се събуди а хахахахахаха , ако има партии които трябва да се забранят то това са комунистическата и етническата ,така че бягай да си раказваш вицовете на друго място другарю с жигосаната на челото петолъчка

58

Денислав

преди 11 години

До АнонименАбе Воленчо иска още пари, щом ги получи - отново ще е в парламента. Тия от фитнесите не идват без пари

57

strephen

преди 11 години

До Floyd ИЗВИНЯВАЙ, НО ТВОЯТ СТАРЕЦ НЕ Е МЪДРЕЦ, А ***! ВЪПРОСЪТ НА РЕФЕРЕНДУМА ТРЯБВА ДА Е: ДА СЕ ЗАБРАНИ ЛИ БСП И СРОДНИ ПАРТИИ СЪС ЗАКОН!!!

56

Хитро

преди 11 години

Станишефф няма да подаде оставка заради протестите, защото ще е историческа излагация, но при един провал на БСП на следващите избори, ще подаде оставка. И така излиза чист и може да бъде избран за Председател на Европейската комисия след Барозу, каквато всъщност е целта. Ейййй, ти го плюеш, той вика, че дъжд го вали.

55

anonim

преди 11 години

Никога повече ГЕРБ на власт. Те трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора за престъпленията, които са извършили.

54

Анонимен

преди 11 години

Сергейчо, Сергейчо, какво говорихте, какво направихте и къде сте в момента. А можехте наистина да направите нещо ново в българската политика, както говорихте и да се бетонирате във властта за този и следващия мандат - експерно правиелство, да се чува повече думата на гражд.организации, нов изборен кодекс. Да, ама не. На приказки сте велики, мед ми капе на душата като ви слушам с Местан, но на практика правите точно обратното на това, което говорите.

53

sostin

преди 11 години

На това му се казва политическо садо-мазо кълчене на ръце. Сидер Ага днеска се е оспал или не са му превели парите от сараите и реши да разлаби малко че много му дойде, обаче баш помияра Станишев съсела му се скара и го заплаши че ще падне правителството. Сидер Ага се сеща че се е продал и е политически труп и утре ще бъде пръв в парламента за да си спаси ***.......ха ха ха ха ха ха ха баси руско-турско-фашисткия сериал драги зрители хахахахаха

52

ПРОТЕСТИРАЩ

преди 11 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ВЪРНЕМ БОКО И ЦЕЦО,САМО ТЕ ЩЕ НИ УПРАВАТ,,,И ПОНЕ БОКО ЩЕ Е ЩАСЛИВ ,,ПОНЕ САМО ТОЙ ТОГАВА НЕМА ДА ХОДИ В ПАРЛАМЕНТА.

51

Floyd

преди 11 години

Днес чух мъдра приказка от един старец: Не избори, а референдум с въпрос "Да се забрани ли партия ГЕРБ със закон?". От там трябвало да се почне, а после всичко щяло да си дойде на мястото.

50

gost55

преди 11 години

Ако Септември 2013 има нови избори.Пак ще гласувам против Бойко Медотиев Борисов мутренската тиква и българоубийеца на Българите.Само и само да му видя насрания *** на тиквата и на неговите герберски лизаци.Това е резулт от този протест които ме накара да гласувам против българоубийеците от герб.Така че вие герберчета си вкарахте много голям автогол

49

BlackMamba

преди 11 години

Който нож вади, от нож умира. Не харесвам ГЕРБ, но не може да се отрече че протестите срещу тях бяха с много повече платени елементи, провокации и сблъсъци. Понеже това "изобщо" не е в природата на БКП, да извършва всякаква подривна дейност само и само да докопа властта. Свалиха ГЕРБ при това на нула време, то може би и Борисов видя, че няма да се оправи с тях и реши да подаде оставка, но БКП и те ще си идват заради протести, даже още по- зле и нефункциониране на Парламента. ББ ги изигра!

48

жоро

преди 11 години

серГЕЙчо става все по лицемерен и по мръсен, а аз си мислех, че няма накъде повече

47

Анонимен

преди 11 години

До 41 Я се осъзнай бе! В момента бившия вътрешен министър е ОБВИНЯЕМ! ГЕРБ са най долната партия в България. Много хубав ход беше, че вдигнаха помощите за *** от 110 на 310 лева за брезработните ***. Повече от минималната пенсия даже. Ама е хубав за тях, не за нас!

46

Анонимен

преди 11 години

То само като му видиш физиономията на тоя *** и ти става ясно, че ще направи абсолютно всичко, за да може властта да е в неговите ръце. Ще чуе думите на народа...друг път! Този е последният, който ще мисли за народа.

45

Анонимен

преди 11 години

Абе хора кво ви става? За герб ли ше ревем сега?! Нови избори бе ГЕРБ БСП АТАКА И ДПС

44

Lyubs

преди 11 години

Най-сетне се разкриха, че са с Атака.Предсрочни избори при оставка на правителството означават, че парламентът ще работи поне още месец и Плевнелиев може да го гарантира като забавя връчване на мандат (до 3 седмици).Това е предостатъчно време за смяна на Изборния кодекс.ЗА БАЛАМИ ЛИ НИ СМЯТАТ!? А СерГей - куче със салам плаши.

43

antikomun

преди 11 години

повръща ми се вече от тоя долен и безочлив евреин!!!

42

Анонимен

преди 11 години

"Тия наясно ли са, че до събота вечер НС ще гори? ", а ти наясно ли си , че ако "интелигентните протестиращи" продължат с побоищата, вандализма ограничаването правата на ДРУГИТЕ може да пламне България. Не мислете че тези които биете нямат родители , братя сестри, приятели. Така че като пламне парламента ......

41

Анонимен

преди 11 години

Абе вие не разбрахте ли, че народа не ви иска! Излезте от вашия измислен свят и се огледайте! Тръгвайте си ***! Вън! Оставете ни намира!