81

глас от народа

преди 11 години

Сега келемето се опитва да затъмни истината.

80

Реших

преди 11 години

Мислех да не гласувам, но сега ще гласувам.Определено смятам, че съдебната система е най-корумпирана. Щом се е дигнала прокуратура и цялата съдебна система срещу ГЕРБ, вероятно трябва да се гласува за ГЕРБ.Вярно, Бойко е мутра пожарникар, но щом ги е разклатил сигурно е свършил нещо дето е засегнала тази корумпирана мафия.

79

Анонимен

преди 11 години

До АниАни, Ани, и ти явно страдаш от сексуална изолация.

78

Анонимен

преди 11 години

До 84Другарю, не съм от ГЕРБ, а и повечето като мен!Ние сме против крадливата партия бсп!

77

Ани

преди 11 години

Ние сме омерзени. След като лъга народа в продължение на 4 години, набета народа в дългове, Бойко трябваше да им ги плаща.атова народа възмутен гласува срещу теб и избра Бойко. НИЕ НЕ ТЕ ИСКАМЕ! Затова гласувахме срещу тебе. Това че ти мразиш неистово Българския народ никой не ти е виновен. Тази селска къвга в която се опитваш да въвлечеш Бойко няма да мине. Аз съм впечатлена от достойнството на Бойко и още веднъж се убедих че той е най -достойния. Аз гласувам за ББ и гледам спокойно в бъдещето

76

Пишман поет

преди 11 години

12 май ще стане национален празник и народът ще пее като на 24 май "Върви, народе възродени, от ГЕРБ се днеска отърва! Със вота си благословени ти чест и слава си върна!". Жалко, че нямам поетични способности, довършете песента! Хайде, всички!

75

до 78

преди 11 години

,,Умните''комунисти като теб да си отговарят на един простичък въпрос-Къде има 100 годишна комунистическа Партия управлявала около 68 години и строяща сега капитализъм? Защо България бе оплетена в телени мрежи през по-голямата част от управлението им,И защо се стреляше по границата срещу хора,желаещи да я напуснат?Защо имаше лагери,създадени от дядовците и бащите на сегашните БСП-ари?

74

Анонимен

преди 11 години

На гербаджиите са спуснати указания да се актвизират във форумите. Това едва ли ще ги спаси.

73

Сергей

преди 11 години

СС, ЦЦ, ББ, ...

72

IVO

преди 11 години

OMERZEN SAM KAZA ZAICHETO STANISHKO I PODSKOCHI:) KAKVO DA KEJEM NIE KOLKO SME OMERZENI OT CHERVENITE BOKLYCI OT BELENE SKRAVENA KADETO YBIVAXTE SAS KOLOVE XORATA KATO JIVOTNI BOKLYCI PO BARZO DA IDVA 12 ZA DA IDETE V ISTORIATA ZAVINAGI

71

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 78Другарю, бедни сме и дереджето ни е лошо, защото БСП,ДПС и руснаците крадете като за последно от изстрадалия български народ!

70

дърт комунист

преди 11 години

Какво виждаме на снимката?!Станишев се задушава в прегръдките на народната любов?!Много привърженици , много нещо, журналистите повече от поддръжниците на бсп?!Така е защото всички, дори и те са отвратени от него и партията си!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 11 години

Чета "умните" мисли на гербаджиите и вече не се чудя, че в майка България е пълно с ***. Вече не си задавам въпроси като: Защо в крайна сметка дереджето ни е лошо? Защо бягат българите в чужбина на ангария? Защо излязоха на улиците? Защо се палят, избирайки смъртта пред живота? Защо, защо, защо...? Ами защото полицаите не са спряли да се правят на политици и бизнесмени. Това е. Горко ни!

68

Анонимен

преди 11 години

До 64Един образован и умен и възпитан човек не може да е толкова подъл ,колкото е той!А езиците които знае/ разбира/ са български, руски, украински, македонски и сръбски!Видяхме го като беше премиер, като ходеше в ЕС как примигваше като мишле в трици, защото "знае" много езици!

67

Ето 70

преди 11 години

Такива са и няма да се променят,само бой им дай.Само ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА ще ги оправи.

66

Анонимен

преди 11 години

ТИКВИТЕ са си ТИКВИ!Дори и тук,в тоя сайт не могат да губят!Двама са, но са хакери! хахахахахаха

65

критик

преди 11 години

Помня управлението на трайната коалиция и подигравките на Станишев и особено на Орешарски и тогавашния министър на образованието със стачката на учителите"Хайде да разваляме седянката......"А вие помните ли? Помните ли всички случаи на изнесени точно преди избори червени тайни папки, флашки и тем подобни гадости? А учудени ли сте? Аз не съм, дори го очаквах, защото БСП знаят ,че ще загубят изборите и бълват помия, те само това умеят! Но умеят и да подслушват и да правят гнусни компромати!

64

Анонимен

преди 11 години

Не съм омерзен като теб Станишев,защото омразата ражда омраза,но ако 100-та ви Партия бъде забранена,България ще тръгне напред.

63

Анонимен

преди 11 години

ТИКВОПомиярите ... не се радвайте, че може да спечелите някой процент в повече.Дори и да спечелите - ЩЕ ВИ СВАЛИМ с улични протести !

62

Анонимен

преди 11 години

Костов for премиер!