25

пол

преди 11 години

Само запознати с делата на хората по факти може да каже реално кой какъв е. Лично въпреки новините нямам пълно мнение за тези хора. За Цветанов; ББ; ГЕРБ съдя по обещания и реално свършено. Има и плюсове; има и негативи. Но и предишните бе така. Кризата е изкуственна поне в България; нереално е 7.4 млн. държава ако управниците бяха стока да е в мизерия; те от 23 г. са виновни (изключвам настоящото вр. правителство от оценката; то е правилно. Делата факти са реалността.

24

Буден

преди 11 години

Незабавно да се призове и Красимир Стефанов(шефа на НАП), защото той е комбина на Цветанов за бруталния рекет върху бизнеса в България чрез СРС-та,който доведе до капитулация и деградация на държавата.В самото начало на ГЕРБ започна поголовно начисляване на една и съща сума ДДС(между 50 000 и 300 000лв) върху 10-15 фирми едновременно и това го знае всеки инспектор/агент на НАП участвал в "РЕКЕТ-ревизиите". ГЕРБ=Организирана престъпна група! Разбира се финансовия министър Дянков е сценарист

23

Анонимен

преди 11 години

Комунист без бой не се предава и не се оттегля.Може само ако шефа нареди.Комунист не е принадлежност към дадена партия ,а начин на мислене и действие.Човек израснал,възпитан и обучаван от комунисти в комунизъм,клел се в вярност на БКП,служил в най-политизираните органи на тоталитарната власт може да бъде само HARD комунист,независимо къде членува.

22

Анонимен

преди 11 години

Хаха, те се знаели от втори клас, старо приятелство е това, колко далаверки са врътнали заедно:)

21

24

преди 11 години

Така де, но освен *** и очилат бис..... руски възпитаник.

20

НЕ НА БУДА !!!

преди 11 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ....*** НА ВЛАСТ !!!

19

КАКЪВ ОРЛОВ ПОГЛЕД

преди 11 години

Дръж се Цецо, иде Видов ден и тогава ще ти паднат, ТЕ от БСП.

18

До 14

преди 11 години

До Мето ШопчетоИмаш мнооого грешна представа за живота....

17

Отбора на затвора

преди 11 години

ЦВЪЧКО, БУДА , ФЛОРОВ....ОТ ОТБОРА НА ЗАТВОРА !!!

16

Анонимен

преди 11 години

Тези са айдуци!!

15

Цвъ Цвъ

преди 11 години

Не знам за подслушването, не знам за разработката срещу Флоров, не знам на какво съм бил министър, не знам нито кой съм, нито за какво и срещу какво се боря.

14

х

преди 11 години

способен не способен щом пречи ще го махнат

13

до 12

преди 11 години

Бих допълнил, все отбор български юнаци.

12

Анонимен

преди 11 години

И кво стана? Цветанов потвърди шуро-баджанащината в МВР. А ние чакаме, да прекършат гръбнака на организираната престъпност. Те си организирали "семейно приятелска" среща.

11

Мето Шопчето

преди 11 години

Другари бесепари,независимо че ще ви победим на изборите с 32% на 15 %, вие сте наши сънародници и ние ви уважаваме, винаги сте добре дошли при нас!Ще ни бъде много неудобно, но ще ви бием редовно като шкембе у дирек,защото вие вече сте ни абонати, но все пак изборите не са футболен мач, това е част от живота!Вие просто сте поддръжници на една загубена кауза, но без лява идея живота не е сладък, по интересно е когато имаш противник , който те стимулира да побеждаваш!

10

optimist

преди 11 години

Цецо като се върне в МВР ще ги смаже със страшна сила тия дето го топят постоянно.

9

Тъп и по тъп....

преди 11 години

Цвъчко...БУДА...Флоров..все отбор за затвора !!!

8

Анонимен

преди 11 години

Най- добре се подгответе още от сега с коментари за 13.05 как ГЕРБ е спечелил нечестно изборите

7

САЩ

преди 11 години

ЦЦ той може да се гордее, ама САЩ в последния си доклад доста кастрят МВР за подслушванията и за корупцията и въобще не са доволни точно от службата на Флоров. Така че време е ГЕРБ да спре с тази мантра...

6

до 6

преди 11 години

Тракотра да не е и той комшу. Малки тракторчета шетат в двора на цецо-ушето.