80

Гумен философ

преди 11 години

Доброто и злото са собствено етическите категории. Те се предицират към актове на волята и респективно към субектите на тези актове, за които се предполага, че са разумни същества. На първо място те се смесват с понятийната двойка полезно и вредно, а на второ - с понятийната двойка доброкачествено (благо) и лошо. За съжаление при Калин не е в контекста на българското гражданско общество, а на конкретния интерес на Цветанов.

79

СОФИЯНЕЦ

преди 11 години

Цвъки е обрал гробището на кв Дървеница във съседство на 6 те му апартамента в кв. Изток,като е продал общинската земя за без пари за басейн и хотел точно до гробището ,това е конщтуинство с гробовете на дедите ни и конщтунство с бъдещите инвеститори и почиващи,пазя представете си официално писмо от тогаващния кмет Борисов за прилежащия ми имот ,че е специален ,щото е върху минерални извори и в същото време продадоха общинския имот до гробището за басейн и хотел на мутрите

78

Фактите днес

преди 11 години

Разполагам с "мотивирано предположени", че главният секретар на МВР е в голяма заблуда и грешка относно "независимостта" на водената от него институция, а най-вече за дисциплината, която цари там. Единствено ще се съглася с факта, че "Тя е заложник обаче на евтини политически интереси в момента", но не в момента, а още от времето когато Борисов стана главен секретар там. В момента вината за това е изцяло на Цветанов и на никой друг.

77

44

преди 11 години

ИМАМ ЧУСТВОТО ЧЕ ТОЗИ НЕ Е В ЧАС,ЕДИНСТВЕНО СЛУГУВА НА ЦВЕТАНОВ

76

Анонимен

преди 11 години

До РУМЕН221 Какво лошо има бе,Румене!Колата на социалния патронаж,която разнася храна на старите хора се повредила и ченгетата от "хуманна"гледна точка се притекли на помощ и започнали те да разнасят храна по домовете!Добра ли е тази "версия"?

75

Анонимен

преди 11 години

Чисто и просто - къпан милиционер.

74

Анонимен

преди 11 години

"ГЕРБЕР ГЕРБЕРУ,ОКО НЕ ВАДИ"!

73

Анонимен

преди 11 години

БОДРА СМЯНА ГЕРБЕРАСТИН-БЪДЕЩИ МИНИСТРИН.

72

11

преди 11 години

С какво е заслужил тия звезди на пагоните тоя?Завършил ли е Генерал-щабна академия?Впрочем същите въпроси се отнасят и към новата шефка на МВР

71

Анонимен

преди 11 години

Интересно, как едни хора ги награждаваме за това, че превърнаха държавата ни в територия.

70

Анонимен

преди 11 години

Както вървят нещата ББ ще спечели дори повече гласове от преди 4г, колкото и да ви е мъчно

69

Черен Петър

преди 11 години

Попитали радио Ереван:- Каква е разликата между калинките, Калина и Калин?- Първите са широко разпространено семейство полезни насекоми, за разлика от другите.

68

хамалина

преди 11 години

Питам се,какво щяха да пишат герберутките,ако БСП беше подслушвала наред!Сега ще започнат да пишат какво е било преди 89 година-не ми пука за тогава или за преди 100 години!Интересуваме днес кой ми диша в слушалката на телефона и кой се прави на БИГ БРАДЪР!

67

xxl

преди 11 години

......това момче от кой оперетен спектакъл е изпаднал?

66

Анонимен

преди 11 години

РАСТЕ ВТОРО ПОКОЛЕНИЕ ГЕРБЕРЧЕТА!

65

Анонимен

преди 11 години

Господин Цветанов, само да попитам- утре с какъв авторитет ще застанете като министър на МВР?

64

11

преди 11 години

До политолог-къде-къде е по умно да пишеш докторат как се развиват пожарникарски шлангове в пресечена местност!

63

rrrr

преди 11 години

и аз за БПС ще гласувам и то с гордост! Живяхме по добре и никой не посягаше на живота си! Боко ще гориш в ада някой ден ще платиш греховете за източване на държавата и джоба на народа! Някой ден долу ще срещнеш и хората загубили живота си заради вашата алчност и наглост...някой ден и за наркотиците и престтъпвостта ще ядеш пи*ката господн Б.М.Б.

62

Анонимен

преди 11 години

Абе Паунчо Русков Филоложков, абе наистина ли си *** или имитираш предишния главсек. Абе мутко пайна, не ти ли е ясно, че вместо да използвате кечърите за подслушване на терористи, сте подслушвали всички и всичко, с цел съсипване на политическа кариера, крадене на бизнес, осигуряване на контрабандни канали,а даже зам.министъра е искал да следят жена му къде кръшка. И това се командва не от Станишев, а от амбасадата, която също е била такъв обект(впрочем при такива *** какво да се очаква).

61

ДИВЧО

преди 11 години

До $$$-Ето затова затриха армията-при нужда войската излиза от казармите и въдворява ред!За сметка на това имаме толкова много полиция,че и преди 89 година не е имало толкова-все пак някой трябва да пази задниците на думбазите!