152

Кучето

преди 11 години

Резултати от изборите:1. БСП - 40%2. Атака - 18%3. НФСБ - 15%4. ДБГ - 15%5. ГЕРБ - 10%....РЗС - 0,01%Гответе се, драги ми гербаджии :)

151

Анонимен

преди 11 години

До безпартиенА нима до преди няма и 4 години не ни управляваха БСП? А нима свършиха нещо хубаво и полезно? А нима не ни спряха еврофондовете заради тях? А нима нямаше масови протести през тяхното управление? И всичко това преди да беше започнала световната икономическа криза. Не само че няма да ни вдигнат на крака, ами направо ще ни отрежат краката тия.

150

.........

преди 11 години

Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София.

149

Реалист

преди 11 години

Станишееееев, голем фантазьор си! Власт ще ти дадем на куково лято! Българинът не е ***,***! Бегай от България,че дупе да ти е яко след 12 май!

148

Наблюдател

преди 11 години

Хамстера или си е напомпал джучките за изборите или пак е свирил на пашата.

147

Иво Андонов

преди 11 години

До АнонименИстината: ГЕРБ и ДПС имат тайна договорка и действат заедно, а за пред медиите разиграват постановка! Доган още през 2009г. пристана на Бойко и заби нож в гърба на Станишев с онова си култово изказване! След което всички Доганови медии станаха съучастници на гербаджиите и 4 години манипулираха обществеността, а в замяна Бойко не предприе нищо срещу Доган! Разберете, че в политиката интересът е водещ и вече не сме 2005г. Доган вече е изцяло човек на Бойко Борисов! Истината е много проста за всеки, който има очи да я види! Жалко за заслепените гербаджийчета :( И нека всички да гласу

146

Анонимен

преди 11 години

На 16 април 1925 г. българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III. Убити са 213 човека!

145

Анонимен

преди 11 години

Най-важното на предстоящите избори е да не допуснем тумора БСП да се изкачи отново на власт. Ако в тази криза допуснем тези кърлежи във властта, това ще бъде пагубно за България. Гласувайте за когото искате, само да не е за БСП-ДПС. ЖИЗНЕНО ВАЖНО Е!!!

144

безпартиен

преди 11 години

И аз мисля че БСП в момента са единствената партия която може да вдигне страната на крака !! Та нима до вчера не ни управляваха герб , и вижте на какво дереджи сме ?

143

George1

преди 11 години

Тия *** са готови за гей атаки.

142

GiveMeFive

преди 11 години

Спасението е в хикса върху номер 5!

141

26578

преди 11 години

Само една черна нинджа може да спре друга черна нинджа!

140

Анонимен

преди 11 години

БСП=ДПС НИКОГА с предатели

139

Иво Андонов

преди 11 години

Правителство, което имаше слабости, но направи и редица положителни неща за България! Обърнете внимание на публикациите ми за построената инфраструктура от Тройната коалиция (оборващи лъжите на следващите управляващи), на икономическата политика, усвояването на еврофондовете и т.н. Ще публикувам и още материали, защото е време да се оборят непрекъснатите лъжи от страна на едни популисти, които са готови на всичко, за да останат на власт и "ни плашат" с Тройната коалиция.

138

баскервил

преди 11 години

А така куче,време е да хапем...

137

Анонимен

преди 11 години

ДО 135: Е,и какво да правим сега. Всички са убийци,вкл.бълг.народ. Трябва в такъв случай да поканим чужденци да дойдат и да ни управлчват.

136

Анонимен

преди 11 години

Всяка жена между Бойко и Серго би избрала мъжа!

135

Анонимен

преди 11 години

До Кучето Да кошмар ще е ако червените дойдат на власт,те са ненаситни крадци и лъжци.

134

дядо Митко

преди 11 години

Станишев не те обичам,не те мразя-НЕНАВИЖДАМ ТЕ !

133

Анонимен

преди 11 години

Не работя от март 2009г.Кои бяха на власт