13

Анонимен

преди 11 години

До сега абсолютно неправомерно е вдигана цената на тока. ЧЕЗовци, ЕВНци и какви ли не са си източвали пари по всякакъв начин и са представяли всякакви разходи. ДКЕВР не може само да премята някакви листчета и каквото пише там да го приемат за чиста монета. Всеки знае как във фирмите на лист всичко е ОК, но в действителност нещата са по различни. Например на лист се води, че служителите са на 4 ч. работен ден, а те седят по 14 ч., пише че вземат 300 лв., а всъщност не е така и още много различия.

12

Анонимен

преди 11 години

ееее НЕ!!! Това е повече от нагло!Значи само дето се драхме по площадите...стана българската поговорка "Всяко чудо за три дена"...но...господа управляващи, не се заблуждавайте, не мислете, че не ви наблюдаваме!За новата сметка ще мога да кажа следобед, но ако няма спад в цените на тока отново да излизаме на улицата!!

11

Петко Ганчев

преди 11 години

Господа внимавайте с вдигането за да не се изсипите ! Не забравяйте че военните имат едни складове със залежавала 100 000 тона продукция от желязо за вторични .. Глада е по силен от Тока -това не го забравяйте и си го набийте в *** кратуни

10

до 9

преди 11 години

Бих НЕ гласувал ако успееш вместо да убедждавам нас във форума да не гласуваме, да убедиш *** и турците да не гласуват. Защото ние няма да гласуваме, но те ще го направят.

9

Анонимен

преди 11 години

Токът е скъп заради договори подписани от бившите комунисти. Сега и да се протестира ... международния договор си е договор до като не изтече. Ако ги изгоним трябва държавата да плаща милиарди неустойки. Не е приятно наистината, но такава е ситуацията. Вкарали са ни го веднъж - сега колкото повече шаваме, толкова по-навътре ни влиза.

8

Анонимен

преди 11 години

ТЕя съвсем се е..ват с нас.Моля не гласувайте на 12-ти.0% избирателна активност.

7

Анонимен

преди 11 години

Де сопи де ...

6

БАЧКАТОР

преди 11 години

А протести ? А гражданско неподчинение? А подпалени сгради на ЕРП-та? А камъни по депутатски коли и глави? Айде давайте оскъпявайте да видим какво ще стане. Да ви е..а у демокрацията и европейските ценности.

5

Салахадин

преди 11 години

Какво стана с протестите народе?Я си вижте сметките и ще установите, че промяна в цената на тока НЯМА!!

4

анархист

преди 11 години

Кръв,кръв трябва да се лее.Инак няма да има победа

3

aa

преди 11 години

Бо клу ци...

2

Анонимен

преди 11 години

Нали точно заради тяхната алчност хората излязоха на улицата? Е, не си взеха поука тези и това си е! Ама май следващият път вместо запалили се хора от отчаяние ще има запалени шефове на ЧЕЗ, Е-ОН, и ИВН! Ненаситни ***!

1

Анонимен

преди 11 години

Аджаба слънцето ли е поскъпнало ? Или номера с лятното повишение пак ще се прави.Израза е френски и е Дежаву!Ке барнеш ,ке повториш ситуацията.