94

ДалайМама

преди 11 години

Абе, дайте най-накрая да избираме хора, които си разбират от работата, а не да пълним парламента с каратисти, физкултурници и една камара аватари! Ей затова хората са измислили поговорката:"Когато Ботушите мислят, Мозъците маршируват"

93

до 175

преди 11 години

Що бре, "бай Петко", Станишев няма да се кандидатира за премиер?!?!? Нали уж беше подготвен и можеше! А ако признава индиректно, че Орешарски е по-подготвен от него защо аджаба не го направи премиер на Тройната ламя?

92

крис

преди 11 години

Орешарски е страхотен избор, истински професионалист. Гледайте Рефендум от 2009г. направи герберските икономисти смешни. На всяка дума ги оборваше и им казваше защо това не може да стане и защо е глупост.. и се оказа прав за всичко...

91

АБВ

преди 11 години

Станишев е долен лъжец и гробокопач на БСП с *** си "идеи" за водачи на областните листи!

90

Анонимен

преди 11 години

Комунисти и турци на власт!? Не, благодаря!

89

birata

преди 11 години

отивам да пия една бира нищо няма да направят тия мошеници

88

бай Петко

преди 11 години

Стига с тази партийност, кой бил, кой не бил партиен член. Нас, българите ни интересува утре по-спокойно да живеем, да няма хора надвесени над варелите с отпадъци. Хора, които могат да извадят България от блатото, а това може да стане само с производство и самозадоволйване, без , или колкото се може по-малко внос, особено от селскостопанска продукция. Според мен на г-н Орещарски може да му се гласува доверие, още повече, че Станишев няма да се кандидатира за премиер.

87

елемнтарно Уотсън!

преди 11 години

Последни напъни на Станишев. Сега трябва да "убеди" хората, че не ламти за власт и че партията се променя.:)) Нови лица, нов министър председател......А отзад пак същата кохорта от алчни червени олигарси:). Пушилка за ***.

86

Анонимен

преди 11 години

До спокоен 143 Това го слушам от 1990 година

85

Добър избор

преди 11 години

Тия от вас дето говорят лошо за Орешарски въобще не искам да ги коментирам. Човека е един от най-големите специалисти в България.. надпартием. Не случайно го използваха няколко различни правителства.. САмо в това на ГЕРБ всички бяха верни на партията.. то там е невъзможно да има представител на друга партия само защото е експерт.. Както и да е срещу Орешарски никога не е имало нито компромати, нито съмнения в корупция, нито е бил комунист, нито е участвал в БКП и тн..

84

Жик-Так

преди 11 години

Е кво ?!Пак Бай *** с филиите с мас ли да изберем?! На мен това ми звучи като социално харакири!!!Сори пичове, но аз не съм такъв мазохист! Ако искаме да ставаме европейци, трябва да малко да окастрим синдрома "Бай ***-Политик"

83

Ruja

преди 11 години

СТРАНДЖА, когато написах, че някой за нещо става, нямах предвид теб, а Орешарски! А мазненето май ти е занаят....

82

Сбогом!

преди 11 години

На никой вече не пука за политиката в ***! Всичко живо което не е пенсионер и което може да мърда и има поне минимален инстинкт за самосъхранение стяга багажа и дим да го няма в белите държави! Дори *** вече масово емигрират на запад!

81

Анонимен

преди 11 години

На изборите както обикновено.........."платената" Мира Радева ще познае с + - 1%. Червените шамани надълго и нашироко ще ни обясняват как "електоралните нагласи" са се променили в "последния момент" и те са сбъркали само с некви 13-14%...Станишев ще се обяви за "победител" с 40 депутата. Нищо ново под слънцето...

80

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 105САМО ДЯНКОВ УВЕЛИЧИ ЗА 3ГОД ДЪЛГА С 248ПРОЦЕНТА И ЩЕ ГИ ПЛАЩАТ ДЕЦАТА НИ ТОВА СА ОФИЦИАЛНИ ДАНИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРЯТ НЕМЦИТЕ НЯМА ДА ГИ ПЛАЩАТ А ДЕЦАТА НИ А ЗАТЪНАХМЕ ПОВЕЧЕ В МИЗЕРИЯ ХОРА МИСЛЕТЕ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ГЛЕДАИТЕ ИМ ДЕЛАТА А НЕ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ НА БОИКО ЦВЕТАНОВ И ДЯНКОВ . ПО ДУМИТЕ НА БОИКО ДЯНКОВ БЕШЕ НАИ ДОБРИЯ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР ПЪК СЕГА ГО НЯМА НИКЪДЕ В ЛИСТИТЕ ИМ

79

Ruja

преди 11 години

За първи път виждам СТРАНДЖАТА да е в зеления сектор! Бравос! Изпреварил е даже Юсеин Болт! Явно много герберасти са на смяна. Обаче какво да се прави - човекът си го бива, можете да бълвате абсолютно безсмислени неща, да го плюете колкото си искате, но фактите са си факти, а понеже герберастите не сте богове, даже няма и да ви чакаме да се произнасяте. По негово време имаше и финансова стабилност и растеж - непрекъсваем - на доходите на всички. Факти!

78

анонимен

преди 11 години

Станишев си мисли ,че стъпва на твърдо дъно , а не вижда ,че затъва все повече в ла*на.

77

спокоен

преди 11 години

Излишно е да коментираме, защото комунистите повече няма да печелят изборите - пенсионерският електорат биологично се топи , така че споко .

76

Oleee

преди 11 години

Taka явно само *** са останали в герб - то кой ли с акъла си ще се върже една една мутра! Та - за молоумниците от герб - предизборния ви девиз е `Имаме воля` (сигурно за повече крадене и съсипия). Прочетен на обратно гласи - `Ялов е, ***`. Т.е. буда е ялов и лъже! Което си е абсолютната истина и не подлежи на съмнение. Обаче се иска повече 1 една мозъчна гънка, та да вденеш.

75

Seljo

преди 11 години

OT GERB CHTE E NE RAZBRAHTE LI NAI NAKRAJA