304

Анонимен

преди 11 години

АЙН ЦУ, ДВАЙН ЦУР ДРЪН ЦУ. *** !

303

Анонимен

преди 11 години

Малиииииииии колко са ни прости студентите, щом са си избрали този прос..к за лице

302

до папурчу

преди 11 години

не ми викай *** бе ***!това че ти е ниско самочувствието не прави другите ***!не слагай етикети на цял народ, *** с ***...

301

до 357 папурчу

преди 11 години

Драги Папурчу, когато пооитаха участниците в това мероприятие кой ги организира, заявиха че герб им осигурява транспорт от провинцията и храна! не се прави на паднал от луната и спри да пишеш по 10 коментара в минутА с различни имена!ах папурчо папурчо ,такъв папур ще видиш посред бял ден дето се правиш на ощипана мома!

300

ИСТИНАТА

преди 11 години

по новините дадоха една ромка, която дошла да види Стойчков - и репортерка я пита: как дойдохте - ами с автобуси, всичко е платено от кметицата.... ПЛАТЕНО?? ОТ КМЕТИЦАТА??? Или ще рече организирани са хора - НО НАЙ ВАЖНОТО ДОЙДЕ СЛЕД ВЪПРОС: А от коя партия е вашата кметица? Ами от ГЕРБ ОТГОВОРИ РОМКАТА - ВИЕ ПРЕЦЕНЕТЕ!!В момента герб търсят начини да разделят гласовете, уплашиха се от АТАКА, преди 4 години изкараха ББ ЗА ДА РАЗСЕЕ ГЛАСОВЕТЕ, СЕГА СТОЙЧКОВ. КОЛКО Е ЖАЛКО САМО.

299

Анонимен

преди 11 години

Не си безпартиен,а си *** като ***!

298

бг

преди 11 години

Камата става ножка.

297

Папурчу!!!!

преди 11 години

Къде в статията става въпрос за някоя политическа партия? Защо са тия обиди и клевети? Която и успяла личност да се изкаже,или да подкрепи нечия кауза ,или идея и цялата общност настръхва. Всеки започва безпричинно да плюе и храчи. Егати Племето сме!!!! Затова сме утайката и изтривалката на ЕС. Понякога ме е срам да се нарека Българин. Не съдете хората по думите,съдете ги по делата!!!!

296

znam

преди 11 години

До АнонименБраво ! Ами тогава направо почвай да со копаеш дупката. Те скоро и пари за лопата няма дати оставят. ***. Ама не ти си ми ясен. Просто младежите на ГЕРБ са тук сега и коментират с нас. И ти мъка к-во си един от тях. Затова ви е дадена инструкция нали - да плюете по всички против ГЕРБ> Е явно съм се лъгал ..жалко, жалко , жалко. Оказва, се че наистина ИЦО е марионетка на ГЕРБ> жалко.... направо е позорно, а тук има не по-малко от 10 от младежите на ГЕРБ които да плючт против нас

295

Анонимен

преди 11 години

спорта не е само футбол.

294

Колко пошло

преди 11 години

Мерзостта на запустението вече е яхнала народа. Народе, кой те води? Истинските християни не участват в светски мероприятия.

293

Анонимен

преди 11 години

Заради такива кото:Гоце,Станишев,Доган,Мишо Шамара.Учиндолеца,Пешо Сумиста,Алексей Петров,Кунева и темп подобни днес реших че ще подкрепя партия ГЕРБ на изборите

292

znam

преди 11 години

В момента партиите търсят хора които със своя авторитет могат да обединят колкото семоже по-голяма тълпа около тях. Това е истината. Ицо е доказал, че е верен на ГЕРБ и затова се надявам, това което мисля да не е така. Защото той е най-големия ни футболист и ако се захване със спорта съм сигурен че ще има резултат. Кой говори чеИцо ще оправя страната ? Тва са некви ненормални изказвания , кой може да си го мисли даже ? Ицо единственното кото трябва да прави е да се заеме със спорта. И то не е ***

291

Анонимен

преди 11 години

В зала Арена Армеец гостува цирк Герб

290

znam

преди 11 години

До Анонимен kokata trebe da e pod kontrol

289

Анонимен

преди 11 години

Щом сме опрели до спортистите да ни оправят държавата значи народа тотално е изкофял

288

САЩ

преди 11 години

р

287

Швейк

преди 11 години

Ох пази боже и този да не дойде на оправя Былгария, ще я довърши за нула време по-бързо от ББ. Че и научна степен има, не можеш да му кажеш че е проста джапанка.

286

znam

преди 11 години

Нито веднъж досега на съм гласувал за ГЕРБ и никога няма да го направя. Замен те са за затвора. Но въпреки това подкрепям Ицо - да направи нещо за спорта. Много по добре е ИЦО от колкото меката мара Петър Стойчев. Незнам защо е неговата привързаност към Тиквата и ЦвЦв но просто е бил използван от таз заминаваща си партия.

285

Анонимен

преди 11 години

То на крив комунист и Стоичков му пречи!!