16

Анонимен

преди 11 години

предедателя на правната комисия Искра фидосова призна че има разминавания между резултатие на сайта на ЦИК и действителон преброените гласове на президентските избори....тя клеветник ли е?

15

Анонимен

преди 11 години

Михаил Константинов отдавна е на хранилката на евреина Сорос ,М.Константинов ,е поредното анти българско продало си душичката на ционистите *** ,което вече повече от 20 години отвратителния му сурат не слиза от екраните на еврейските медии ,такъв не само не трябва да се занимава с избори,ами трябва да бъде изгонен от пределите на България.

14

Анонимен

преди 11 години

Става въпрос не само за грешки в резултатите, но и в тяхното тълкуване.Толкова пристрастен човек не трябва да е там.Дано се намери някой да му натроши дебелата нагла картуна. На евровота за 300 гласа разлика между НДСВ и сините, едните имат един, другите двама представители.Атака със 103 000 повече - пак двама. Нглецът се хили от екрана, обяснява, че повторно може да се брои само при поискване от ,,високото мясо'', а не от засегнатите и цинично отсича, че така ще е, както той е решил.

13

Празни приказки!

преди 11 години

Незаменими хора няма, господине! Обществото ти няма доверие - подай си оставката. Покажи, че си почтен С ДЕЛА. Толкова е просто.

12

измамник нйеден

преди 11 години

а колко си взел???при герберасите няма изключения.

11

Анонимен

преди 11 години

До bg Я СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА ПЪК ТОГАВА ДАВАЙ АКЪЛ...ЛАЙ*ОМЕТ СКАПАН!!!

10

Анонимен

преди 11 години

ЖУРНАЛИСТИ ПОД ПРИКРИТИЕ НАПРАВИХА ФИМЛ КАК СЕ КУПУВАТ ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ- НИЩО. КАМЕРИТЕ ХВАНАХА ДВАМА ДЕПУТАТИ НА ГЕРБ ВЪТРЕ В ЗАЛАТА ЗА ПРЕБРОЯВАНЕ- НИЩО. ТОЯ Е МНОООООООООООООГО НАГЪЛ.

9

Анонимен

преди 11 години

ха ха ,тоя е наивник.

8

bg

преди 11 години

BRAVO .PRAV E 4OVEKA .TOVA NE ZAVISI SAMO OT NEGO ,TAM RABOTIAT XORA OT GODINI I SA OT RAZLI4NI PARTII I UBEJDENIA .TAKA 4E BSP P DPS PAK TARSIAT POD VOLA TELE ..BOKLUCI..

7

Ф.С.В

преди 11 години

Защо ли такива като Константинов .преди Избори почват да разполагат с много лични пари ?? 10 бона явно не са много за него - ще има пари до другите избори след 4 години ))) Такива хора получават заплатата си на 4 години -

6

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ *** ЛИ Е ИЛИ СЕ ПРАВИ ? НЕГОВОТО ИЗКАЗВАНЕ ЕДНО КЪМ ЕДНО Е СЛЕДНОТО- АКО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е АЛТЕРНАТИВАТА НА ГЕРБ, ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ. КАКВО Е ТОВА- ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ? ФАЛШИФИКАЦИЯ. САМ СИ ГО КАЗА, ПОСЛЕ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА НЕВЕСТА. ЯСНА ЗАКАНА ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ. НА ПОСТА, КОЙТО ЗАЕМА, НЯМА ПРАВО НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТИЯ, ОБЯВЕНИ ПО ТОЗИ МУТРЕНСКИ НАЧИН.

5

Анонимен

преди 11 години

не ви искаме парите *** ,махайте се от страната ни

4

Идиощина!

преди 11 години

Ами как ще докаже, когато няма достъп до документацията, бе геберастка подлого!

3

Анонимен

преди 11 години

Комунист лъжлив!!!

2

123456

преди 11 години

И да даряваш и да не даряваш, когато има вече нарушение е късно...Пък този, в чийто интерес е паправена грешката ще ти даде много повече...

1

Анонимен

преди 11 години

Мръсен гербераст! Дано НАП те погнат да видят от къде са тези пари че дори не ти пука колко ще дариш!