23

ба

преди 11 години

защо не го закарали в правителствена болница?

22

Анонимен

преди 11 години

Самозапалването не е залегнало в народопсихологията на българите, за да се стигне до такъв бум на подобен вид мъчителна смърт е необходимо да се започне от ядрото на проблема, причините да се стигне дотам, а не да се търсят психични проблеми в тези хора. Лекувайте вируса, а не симптомите.

21

Анонимен

преди 11 години

17 е прав. С психотронно оръжие могат да внушат на всеки или дадент контингент от хора да извършат определено нещо.

20

Анонимен

преди 11 години

Абе,да не са виновни тестовете с цифровата телевизия??!!

19

ели

преди 11 години

Нещастен човек, жертва на жестока, безсърдечна система. Колко ли тъга е имало в тази душа. Жалко за нас ,българите. А Ванга казваше, че в България щяло да излеле златото . Вярно е, излезе, но други го гепиха.

18

Баста !

преди 11 години

Като лична драма - тъжно, като послание към президента в настоящия момент - безсмислено ! Отговорността носят червените анархисти-подстрекатели и руски *** като Сидеров и господарите на разни Ангел Славчевци, Янковци, Янакита и сие, които искат да се облагодетелстват от мъката на хората !

17

АНКЕТА 5

преди 11 години

Искате ли да подпалим отговОрните за кризата - КОСТОВ, КУНЕВА, БОРИСОВ , ДОГАН , СТАНИШЕВ ЗЛАТЕВ, ПЕТРОВ И ВСИЧКИ МУТРООЛИГАРСИ , ОВЧАРОВ , ЗА+ПРОТИВ - стига сте се криели само зад клавиатурите , много сте смели , а действия трябват

16

Анонимен

преди 11 години

Бойко е виновен!

15

Анонимен

преди 11 години

С психогенератор карат хората да се самозапалват! Говорете с близките си и познати да не правят такива глупости! Спасете близките си!

14

АБА

преди 11 години

СТИГА С ТЕЗИ СПЕКУЛАЦИИ НА ЗАПАЛИЛИТЕ СЕ !!! ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО МОМЧЕТО СЕ ЗАПАЛИ ЗАЩОТО Е ПСИХИЧЕСКИ БОЛНО, А НЕ ЗАРАДИ ПРОТЕСТ И ПОЛИТИКА !!! ТОВА СА ХОРА МАЗОХИСТИ ЗА ДА СЕ НАРАНЯВАТ ТАКА. НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ПО ТОЗИ НАЧИН. ВСИЧКИ СМЕ ИМАЛИ МН.ТРУДНИ ФИНАНСОВИ И ДРУГИ МОМЕНТИ, НО НЕ СЕ ПОЛИВАМЕ С БЕНЗИН !!!! ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ТЪРСИ И ДА СЕ ОПРАВЯ ПРОБЛЕМИТЕ ЗАЩОТО НЯМА КОЙ НАГОТОВО ДА МУ ДАДЕ КАКВОТО И ДА Е !!! КАКВО ДА КАЖАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЛИ ХОРАТА РАБОТЕЩИ ЗА 400-500 ЛВ. МЕСЕЧНО?

13

макето

преди 11 години

залагам стотарка срещу 5 стотинки дека тия до другио петок неке да ги има

12

Анонимен

преди 11 години

И с какви очи ГЕРБ иска отново да управлява...абе ние че сме си мазохисти истина е, но вече става въпрос за физическо оцеляване.Да му изсъхнат ръцете на всеки , който пусне бюлетина за българоубийците-ГЕРБ и наглата мутра Борисов!

11

Анонимен

преди 11 години

А управляващите си пишат петици и щестици. Как не ги е срам. Този човек е оценката, няма какво те да ни лъжат. Дано си има дни, но в тази страна не знам кое е по-добре, дали да си жив или да си умрял. Ако не си от грабителите само се мъчиш да оцеляващ физически.

10

Алов

преди 11 години

Нека да горят та да се размирише на мръвка и да се събират кучетатаа се пукат като пуканки слабоумниците.Само не знам защо ги гасят.Аз ако бях там щях да му раздухвам огъня .

9

Анонимен

преди 11 години

Инфаркт и изписан на 15-я ден?Е,няма такава ДЪРЖАВААААААААААААААААААААААААА!

8

Софиянец

преди 11 години

Мда.... има проблем със здравеопазването в България. Явно са станали доста ненормалните, които се разхождат по улиците.

7

предложение

преди 11 години

Моля ви , никога не гласувайте за БСП, ДПС , ДОГАН , КУНЕВА , КОСТОВА , изберете някой друг ,ако имате поне малко морал, съчувствие и милост към сбе си и децата си!

6

Иво

преди 11 години

Като сте решили да *** поне го направете по нормален начин. Има доста хора, които се нуждаят от бъбрек, сърце, кръв или нещо друго...

5

до 2

преди 11 години

Кои са факторите в държавата, които ще запазят психичното състояние на населението стабилно?

4

до н1

преди 11 години

кажи кога и къде , а не само да се плюнчиш по форумите