40

приятел !!

преди 11 години

брат ти и за *** не ставаш..голямо лангъркане 3 год и половина..ПИСНА МИ !!..щеше да спечелиш ако беше сменил тактиката..плямпаш едно и също..същевременно забрави къде живееш..много *** направи нали..ех мали..аа мноо мангизиии !!!!!!

39

странно

преди 11 години

Много ми е странно, ГЕРБ нали бяха дясна партия? Нали са най-ухажваното чедо на ЕНП? Как така, сега ще преосмислят управлението си ще фокусират в "социалната политика", каквото и да значи това за ограничената умсгтвена способност на Цветанов? Тогава какво остава за левите партии, за ПЕС? Смешен плач е това Цветанов и няма повече кой да ви повярва.

38

До НФБ

преди 11 години

НФБ, ела на Позитано 9, етаж 2 да ти се обясни кой е Янко Петров и след това си изпълни обещанието !!!

37

bolka

преди 11 години

Успях да си наложа да прочета статията докрай, за да разбера за пореден път подигравката над обикновения човек.Виновни за протестите са *** и криминалнопроявените лица. Това го знаете, но не знаете примерно кой предложи К. Йорданов за кмет на Варна? Същите тези "***" ли? 50 000 варненци такива ли са?Ако се направи справедливо разследване, ще се окаже, че най-големите криминално проявени лица са били управлявалите от всички цветове, вкл. и настоящите в оставка.

36

Хе Хе!

преди 11 години

Нали е глупав физкултурник си го каза в прав текст - " дадохме пълна свобода на президента "!На всички е ясно че президента е пудел на Боко ама поне за кумова срама да не го казват толкова открито.

35

49%

преди 11 години

От 50 човека 49% май са 24,5 човека. Тоя нещо пак се е объркал. Може би 49% е комисионната за някоя сделка с апартаменти ...

34

банкеръ

преди 11 години

Ами да чуждите грешки са гафове,твоите ОПИТ<РУТИНА.Такива Кауни изобщо нямат място в политиката.Така и не даде обяснение за апартаментите си.Дано да ги даде пред съда.

33

избирател

преди 11 години

Кристалинка била добър комисар?Кое и е доброто-обикаляше наводнените райони с мушама да си направи реклама и нито лев не намери да облекчи мъките на хората.Има пълна подмяна на съдържанието на думите.ЦЦ определи ББ като голям държавник-защо,защото реши да се махне,след като *** всичко.Дано българите не дадът и един глас за мутрите,които съсипаха България и я върнаха десетилите назад.Нито веднъж не послушаха критиките на Костов,нито на Станишев,защото ББ и ЦЦ използваха властта за себе си.

32

Ал Бънди

преди 11 години

Тръгни си с мир и никога не се връщай!

31

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ НАГЛЕЦ И КРАДЕЦ ДЕТО НЕ МОЖЕ ДА ОБЯСНИ ДО ДЕН ДНЕШЕН ОТКЪДЕ МУ СА ПАРИТЕ ЗА 6-ТЕ АПАРТАМЕНТА ДНЕС ПО бТВ ОБВИНИ ,ЧЕ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ ПО УЛИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ БИЛИ(КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ И НАРКОМАНИ) ,ПО ДОЛНО И НАГЛО ИЗКАЗВАНЕ НЕ БЯХ ЧУВАЛ,ЧЕ ДА ОБВИНИШ ЕДИН НАРОДА ЗА (НАРКОМАНИ И КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ) ЦВЕТАНОВ АЗ ТЕ ОБВИНЯВАМ ,ЧЕ ТИ СИ КРАДЕЦ,МАЗНИК ,ЛЪЖЕЦ И ДОЛНА *** КАТО ОНЕЗИ ДЕТО ГИ ДОКАРА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ДА *** В ПОЛЗА НА ШЕФА ТИ МУТРАТА

30

рр

преди 11 години

Цветанов и за учител по физическо не ставаш, шут и аут , заслужихте го . Ти и бибитко подлудихте всички толкова самоубийства не е имало никога. Махайте се без вас е по- добре.

29

Анонимен

преди 11 години

Правителството е в оставка ,какво искате от Цветанов?

28

ТИКВЕТО

преди 11 години

Остава да назначат Лъчо мозъка и Калина Илиева в новия кабинет.Тия *** не разбраха ли че целия трезво мислещ народ е срещу ГЕРБ.Тези протести са основно срещу последствията от тяхното управление.Не успеят ли да манипулират изборите ще вземат максимум 14-16%

27

ГЕРБ ли е само КУР-Ш

преди 11 години

ГЕРБ-ите ще бъдат накичени с вратовръзки от НАРОДНИЯ СЪД.ГЕРБ-ер ли е, само ........

26

G

преди 11 години

Резюмира телефонните разговори.

25

Анонимен

преди 11 години

Лошото е че герб за много хора бяха последната надежда за България. За жалост се оказаха не по-различни от предходните. От тук нататък бъдещето на страната е неясно.

24

Анонимен

преди 11 години

Този мошеник още ли има нахалството да говори пред хората.Един човек който говори за малки и големи злини това значи че не е родолюбец,а интерисчия от класа. НЕ НА ГЕРБ МАЛКИТЕ-ГОЛЕМИ ЗЛИНИ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!

23

ХОРА

преди 11 години

Погледнете снимката. Как очаквате този празен и хитър поглед да влияе положително

22

Анонимен

преди 11 години

Наркоразпространителите са най-ощетени от ГЕРБ, затова са в първите редици!Спекулантите на черен хайвер също го закъсаха....Навсякъде се иска фактура и касова бележка ....Затова се бунтуват срещу ГЕРБ . Искат си далаверата.

21

Аспарух

преди 11 години

И нито дума за отвличането, състояло се вчера...господин Цветанов, това, че сте в оставка не Ви освобождава от отговорност...Лъгахте ни повече от 3 години с някакви показни акции, сега мълчите като комунист на разпит...а защо като?!