102

Анонимен

преди 11 години

тея пъ кво се занимават само с нас. с толкова много напъни досега да са построили 20 работещи фобос грунда и да са изпратили човек на марс. *** и упорити и не знаят и те кво искат. да си строят централи където им ги искат, а не където не им ги искат. нормално ли е заради някаква централа да се прави референдум който струва милиони. щото според мене не е нормално

101

Анонимен

преди 11 години

Ето руската връзка за всичко случващо се!Случайни неща няма!

100

Анонимен

преди 11 години

Токът от ВЕИ е по-евтин от тока от нова АЕЦ ! Понял? 16 ст срещу 19 ст. Тенденцията е още да поевтинява. Пък не съм чул да се монтират някъде немски панели- всичко е китайско и тайванско ....

99

slav

преди 11 години

Геополитическата стратегия на Русия и то спрямо Б-я винаги е била политика на дълг и то за много години в бъдещето или просто казано от руска страна-вие сте наши длъжници за много години погледнете няколко страни с който Русия работи погледнете състоянието там във всеки един сектор и ако се харесва това на БГ граждани ок само да отбележа такива държави са-КАЗАХСТАН,АЗЕРБАЙДЖАН и тн да не се бъркат чисто търговските отношения РУСИЯ-ЕВРОСЪЮЗ.

98

Анонимен

преди 11 години

Всички трябва да се борим против навя АЕЦ, защото това ще бъде загробване на народа ни за десетки години напред ,този път на руски господари.

97

Анонимен

преди 11 години

АМАН

96

Анонимен

преди 11 години

Защо евтиния ток се изнася ,а скъпият се дава на нас, попитай Р.Овч. и жената на кандидан-кмета на София от БСП. Питай мафиотите от БКП, които правят тази врътка

95

Анонимен

преди 11 години

Щото ,***, ЕС е изискал всички държави да имат до 2019 г 20 % произведен ток от ВЕИ. Това се прави за да се избегне зависимост от СССР.

94

Анонимен

преди 11 години

Американските централи продават ток на цена от 9 ст на киловатчас. Не е скъпо....

93

Анонимен

преди 11 години

Имайте на предвид ,че ние си имахме реактори на Белене- те бяха чешки и ги продадохме за 200 милиона лева на същите тия руснаци. В момента тия реактори си работят в модмосковието и носят печалба. А ние ще купуваме руски за по 1 милиард на реактор......И кой направи тая врътка ? А познай !

92

Анонимен

преди 11 години

ВЕИ-тата в момента продават на максимална цена 0,20 ст за Квч. Подобна на Беленската централа в Турция е сключила договор да продава ток на Турция на зена 0,19 ст за КВч.Токът от АЕЦ от 1 година е по-стъп от токът от ВЕИ. Тенденцията е да поскъпва, а токът от ВЕИ да поевтинява. И тука не са сметнати разходите по разрушаване на АЕЦ-а и склазирането на отработеното гориво през следващите 600 години. Ако и тия разходи се сметнат????????

91

Анонимен

преди 11 години

Що така бе *** продажни, ЩО ТАКА не сте съгласни ТЕЦ Иван Костов(американския) да продава тока по така наречените "либерализирани" цени. ЩО ТАКА бе, нали сте радетели за пазарно ценообразуване?!? Нали същите(наши) въглища ги използва и ТЕЦ-2(държавния) и продава на 3 пъти по-ниска цена?!?ЩЕ СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА!!!

90

Анонимен

преди 11 години

В моментъ има над 600 мегаватчаса мощности ,които не се използват, тъй като не са необходими. Като се построи Белене ще имаме още 2000 МВЧ . Така ще се получат 2600 Мвч излишни мощности. При фалита на България ,който е неминуем, при емиграцията на населението и *** , в България ще останат още 10 000 Мвч ненужни мощности ,които могат да се ползват за декори на "Ню Имидж" за екшън филми за 3-тата световна.....

89

Анонимен

преди 11 години

За да скъсим този срок от 170 години на 17 години ,цената на тока от Белене ще трябва да се продава на цена от около 0,19-0,22 ст на киловатчас. Като се сложат още 50% за пренос,превоз,НН,ВН и т.н. Токът от Белене ще влезе в къщите ни на цена от 0,36 до 0,44 ст за киловатчас.При цена на фотоволтаичният ток от 0,16 ст на киловатчас ???????Да живее БКП -КПСС !

88

Анонимен

преди 11 години

Росатом си го казаха, БСП трябва да спечели изборите, за да си оправят сметките.

87

Анонимен

преди 11 години

КОЙ ПОРЪЧА БОРИСОВ !

86

Анонимен

преди 11 години

5-ти и 6-ти блок носат по 150 милиона лева на година.Толкова ще носи и Белене. 20 милиарда лева ще се избият за около 120 години. Като сложим лихвите, ще са необходими още 50 години. На 170-тата година Белене ще излезе на печалба. Тогава ще може да помислим за намаление на цената на тока. Да ни е честито новото заробване ! Да са ни живи и здрави такива продажници като Миков.

85

Иван

преди 11 години

Голямо наливане на пари от Русия за изборите ще има - реки от пари само да спечели БСП - затова не искат Цветанов да прави избори.Зайчето се показа от ръкава.Избори и Белене -ръка за ръка.

84

ДУЛО

преди 11 години

До Стоян 80БЕЗРОДНИК СИ ТИ, БЕЗРОДНИК!!!!!ЧЕРВЕН ВЯТЪР ИМА САМОВ КРАТУНАТА ТИ!ПРОКЛЕТ ДА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

83

Друг Анонимен

преди 11 години

До АнонименКак ще се избиват с продажба на ток бе пич, в момента има търсене на ток на 50-60 лева за мегаватчас, ако Белене беше готова в момента как щеше да продава на 150, я обясни.