12

Анонимен

преди 11 години

Прелича ми на Гоце!

11

Вирджиния 11

преди 11 години

Да, не може да се иманципира както се учакваше...х..но пък женската терминология бая си му подхожда))

10

Анонимен

преди 11 години

11 напротив тъпандурино , днес Президента се извиси над Премера в оставка , каква смяна на системата ти се мътив тъпата глава , диктатура ли искаш

9

Анонимен

преди 11 години

Говори като президента на избирателите на ГЕРБ и на тези които харесват Бойко Борисов,нищо изненадващо.Да му се чудиш на президента как може да говори такива неща,като се вижда че хората бяха готови на всичко това правителство да си ходи.Той какво иска да се управлява напук на хората ли?

8

666

преди 11 години

Господин смешен Президент,вие не сте легитимен и сте там благодарение на фалшификация която я видя целия Народ. И сте в голяма грешка,Българския народ е състрадателен и справедлив и живее в мир с съседите си и света ,но в самия си зародиш ние сме Войнствен Народ .Търпим и гледаме но като ни писне Империи се разпадат. Така че не сте познал. Или не сте Българин за да знаете това.

7

Анонимен

преди 11 години

Този плазмодий пак изпълзя от дупката си!

6

УЖАС КОШМАР

преди 11 години

ПРЕЗИДЕНТА Е ИЗБРАЛ ДЯНКОВ ЗА ПРЕМИЕР

5

ОРГАНИЗАТОРнаПРОТЕСТ

преди 11 години

***- НАРЕД И С ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕГА КАЗВА С ДОБРИЯ ТЯХ ПРИОМ НА ТИХ -ВЪЗПИТАН ЛИЦЕМЕРЕН ГЛАСЕЦ , ДА СМЕ СИ ПОВИКАЛИ ТИХО И ВЪЗПИТАНО И ДА СИ ЛЯГАМЕ ПО КРЕВАТЧЕТАТА!!!РОСЕНЧО НАПРАВИ СЕГА ИЗЯВЛЕНИЕ КОЕТО ПРАВЯТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ-НИЩО ГОВОРЕНЕ ЗА *** ЗА КАКВИТО НИ ИМАТ 23 ГОДИНИ-НИЕ ЩЕ ИМ ОТГОВОРИМ С ФАКТИ И РАДИКАЛИЗЪМ....С ТЕЗИ *** ПО ДРУГ НАЧН НЕ МОЖЕ И НЕСТАВА-ДОКАЗАН ФАКТ!!!НИТО КРАЧКА НАЗАД!!!

4

Анонимен

преди 11 години

New Europe: Дянков е бил избран от президента за служебен премиер?

3

123

преди 11 години

До платените от БСП писачи : Цял живот ще пишете по форумите глупости срещу почти за без пари и ще си мислите ,че таковате дявола докато лети . Безмозъчни същества като вас срутват страната , заради шепа стотинки ! Заради вас страдаме всички разумни хора , които имаме ясен план за нашето и на децата ни бъдеще ! Ясно е ,че глупакът крещи силно , защото няма какво смислено да каже ! Хайде вървете , четете , учете и тогава пишете тук !

2

Вирджиния

преди 11 години

Да, този така и не можа да се иманципира..охх..съжалявам, че ми се налага да използвам женска терминологоия по отношение на "президента"!

1

Анонимен

преди 11 години

Арестувайте сега Тиквата, да не избиага при Галеви!