88

anonimen

преди 11 години

Tova ne sa porazii,a na naroda mu pisna ve4e ot takiva nekadurnici kato Tikvata!

87

банкеръ

преди 11 години

Цветановите еничари са на ход.Жандармерията пази крадците,вместо да ги разпъне на кръст пред протестиращите.Господа еничари ако сред вас има патриоти свършете необходимото.

86

Анонимен

преди 11 години

В СОФИЯ ПРОТЕСТА Е ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО В МОМЕНТА!!!!ВСИЧКИ СА ТАМ

85

НСС

преди 11 години

Цвъко и Боко, не се ли сещат, че футболните агитки ще се организират и ще се оборудват и тогава дори силите за борба с безредици ще бъдат смазани. Не се ли сеща, че предстоящото честване пред паметника на В.Левски, може да бъде съсипващият го протест...Ей, много *** бе...Посегне ли Боко, сам си подписва присъдата, ще бъде свален, разследван и съден като мутра!

84

Зак

преди 11 години

Абе тия у ред ли са? Как ще замерят полицията с камъни и бутилки. Да не сме в 15-ти век бре. Да дойде някой на моята работа да ме замяра с нещо и да видим какво ще му се случи. Това не са хора с високи сметки за ток, а активисти на ВМРО и АТАКА и други подобни. Само те са способни на такива поразии.

83

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който се цани да ни управлява, с космическа скорост забогатява. Не е ГЕРБ само виновен, а всички, всички преди тях. До един.

82

Браво ня Яне

преди 11 години

Протестите са срещу енергиината мафия. Яне единствен се осмели да изложи далаверите на видните червени енергетици .

81

anonimen

преди 11 години

Haide vsi4ki da premahnem taq *** ot durjavata!

80

Анонимен

преди 11 години

Хиляди окупираха сградата на ЧЕЗ в столицата, която пък обградена от жандармерия. Стигна се до бой с полицаите, предава БГНЕС. Протестиращи в София насочиха яда си към служителите на реда, като по полицейските линии започнаха да валят яйца и малки камъни, предаде репортер на БГНЕС. Към полицията се понесоха възгласи Пазите престъпници. Протестиращите започнаха да блъскат една от колите на Жандармерията в опит да я преобърнат. Пред сградата на ЧЕЗ продължават да идват все повече полицаи и напрежението между тях и активистите видимо ескалира.Протестиращите крещят ругатни и срещу премиера Б

79

НСС

преди 11 години

Изплуват спомени от едно време, когато автобуси от Монтанско и Врачанско, пълни с полицаи пристигнаха в София да пазят протеста на пред парламента 1997г. Сега ситуацията няма да е толкова безнадеждна. Има интернет, има мобилни връзки...Цвъко и Боко толкова ли са умни, че допускат зорлем ескалиране на напрежението. Не се ли сещат, че другата седмица ще дойдат 60 хил човека на протест от всички градове на България и тогава жандармерията нищо няма да може да направи.

78

Това е посоката.....

преди 11 години

Късно е Либе за китка...............

77

Анонимен

преди 11 години

Глас народен: Глас божиС хиляди ножа прободен народ - затъпен унижен по-нищ и от просяк, останал без мозък без нерви - въстана из мрака тревожен на своя живот - и писа със своите кърви: СВОБОДЕН!

76

Анонимен

преди 11 години

KRAQ NA GERB DOIDE SUPER MAFIQ MAFIQ

75

за 94

преди 11 години

Това от прозорците на посеано ли го видя бе, левий .........?

74

Защо

преди 11 години

виждам, че Герб е прикиал спешно всички, платени форумджии, а и Бойко се е събрал иска оставки да не би някой да поиска неговата. 14% кога бяха позволени а??? Писачи платени мръсни. СТраха е голям дано да не стане народа, но станели лошо, толкова време търпим, дано да не стане, молете се всичко да мине цивилизовано.

73

Анонимен

преди 11 години

проблема не са сметките проблема е че партия ГЕРБ докара всички хора до фалит и оня дето му викате пожарникар и че бил *** сте в грешка той е много умен направи повече от милиард за 3-4 години

72

така!

преди 11 години

Управляващите продължават да ни мислят за ***!Либерализацията на цените няма да намали сметките спомнете си либерализацията на цените на хранителните стоки! Вкарването на още посредници няма да намали сметките спомнете си топлинните счетоводители! Умните електромери са поредната далавера! Какво трябва да се направи?Като начало е достатъчно:1. Намаляване на изкупната цена на фотоволтаиците и ветрогенераторите до нивата на АЕЦ Козлодуй - цел отпадане на "зелената добавка";2. Преференциални цени на Мариците само тогава, когато си преведат очистката до необходимото в нор

71

Анонимен

преди 11 години

Ей направо прилиа на това което видях в Гърция aidriell.blog.bg/lifestyle/2012/03/06/zaradi-1500-evro-pensii-gnevyt-na-gyrciia-v-snimki.915440

70

Анонимен

преди 11 години

Гледам Канал 3 и виждам, че повечето протестиращи са червени бабички . Дойде време следващото поколение да се бори за по-добър живот!

69

smyrt za Cvinokio

преди 11 години

ei mamichkata vi milicionerska prosta dano puknete ot RAk micifaiki grozni