58

DO 64

преди 11 години

Какъв Волен бре? Този е за психоклиника! Какъв разум у него, какво вкарване в пътя, като той не е в него, к'ви 5 лева?!?!?

57

Даси

преди 11 години

Някой много умело насочва недоволството единствено срещу ЕРП-тата с нареждаха хората да забравят за всеобщото поскъпване и замразените доходи. И за това, че благодарение на финансовата политика ба Борисов и Дянков десетки хиляди частни фирми фалираха, а безработицата официално надмина 12%. /в действителност е двойно повече/.

56

Анонимен

преди 11 години

Ето и графика на протестите в неделя в по-големите градове:София - начало 11:00 пред сградата на МИЕТПловдив - начало 11:00 пред сградата на evnВарна - пред общинатаБургас, ул. Александровска 1 - 11:00Плевен - площад "Възраждане" - 11:00Стара Загора - ул. Отец Паисий - пред Енергото 11:00Русе - Пред Енерго-Про на ул. Мостова и после към Общината 11:00

55

бб

преди 11 години

Друго не се очаква от мутри на държавни постове , грабене , следене и мачкане . Милите не вярват , че един ден много скоро ще облекат раираните пижами.Буда вече слезе на земята и се гърчи като червей тук и там и не знае каква поредна простотия да скалъпи , но номерата му не вървят никой не се хваща на гербераските лъжи.

54

a

преди 11 години

a

53

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

ИЗБЕРИ ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ДА ИМАШ БЪДЕЩЕ И ЗА ДА ЖИВЕЕШ НОРМАЛНИ ДНЕС,УТРЕ И ЗА БЪДЕЩЕ...ИЗБЕРИ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР--АТАКАСАМО ВОЛЕН СИДЕРОВ МОЖЕ ДА ВКАРА В ПРАВИЯ ПЪТ ТАЗИ ДЪРЖАВА...НЕКА РАЗУМА ПОБЕДИ--АТАКА И ВОЛЕН СИДЕРОВИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ЗНАЯТ ЗАЩО

52

Да реват Бойко

преди 11 години

Трябва да реве Бойко, Добрев, Баба Фас и останалата ***. Не ние!

51

Бойко Борисов

преди 11 години

Ще си плащате сметките и още как.Продайте си златните пръстени или ще ви вземем жилищата.Гарантирано от ГЕРБ.

50

до 34

преди 11 години

никой не ни е питал, капитализъм ли искаме, наложиха ни го, след 9.44 поне имаше референдум и уважиха гласа на народа

49

До аз 28

преди 11 години

Ей ти, май си много глупав или се правиш на такъв ? Цената за квч действително е нормална ама сметката е в пъти по-висока защото ни натрисат още : зелена енергия, комбинирано производство,невъзстановяеми разходи,пренос/високо/,достъп/високо/, пренос/ниско/,достъп/ниско/ и на измислените такси за капак ДДС върху тях и сметката от 2.75 лв ток стана 6.92 лв ??? или ако изразходваш 100 пъти по-вече ток вместо 275 лв ще платиш 692 лв и това ако не е нагла кражба то какво ли е?

48

Гб

преди 11 години

Време е да престанем да плащаме *** ток иначе сълзите ще станат кървави...

47

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДАЙ НАТАТЪК! В НЕДЕЛЯ В 19 ЧАСА ГАСИМ ЛАМПИТЕ В ПОДКРЕПА НА ПРОТЕСТА

46

до 39

преди 11 години

Седи си у вас,да си чешеш дудата!

45

Анонимен

преди 11 години

ХОРА, КОЛКОТО И ДА СЕ СТАРАЕМ ДА ИКОНОМИСВАМЕ И ПЕСТИМ ТОК ЧРЕЗ МЕРКИ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И САНИРАНЕ, КАКТО КАКТО ПРЕЗИДЕНТА ***, ЕРП-ТАТА ИМАТ НОРМАТИВ ОТ ПЕЧАЛБА, КОЙТО ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯТ. ТОВА Е, ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМА

44

Анонимен

преди 11 години

Тиквата оня ден празнуваше 4-ят си личен милиард.Сещайте се за какви подкупи става дума.Държавата е една фирма и всички му се отчитат заради одобрението му да започнат бизнес.

43

До 28

преди 11 години

***!!!!!!Имено защото доходите ни са ниски и сметките трябва да бъдат ниски.Иначе народа умира,***.Когато направят доходите ни европейски,тогава да сравняват цената с европейската.Но явно твоето сиво вещество няма нито една гънкйа,щом ръси подобни глупости.

42

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕМИЕРАТАКА ВО ВЕК И ВЕКОВ УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯИ ТОГАВА ЩЕ ИМАМЕ ЕДНО НОРМАЛНО ОБЩЕСТВО С НОРМАЛНИ ДОХОДИ ОТГОВАРЯЩИ НА 21 ВЕК..А НЕ КАКТО СЕГА ДА ИМАМЕ ДОХОДИ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО--НИЕ КЪДЕ ЖИВЕЕМ ? В 21 ВЕК ИЛИ В 15 ВЕК?НЕКА КАЖЕМ НЕ НА ДИКТАТУРАТА ИТ ГРОБ--НЕКА ИЗБЕРЕМ ДЕМОКРАЦИЯТА И ИСТИСНКИТЕ БЪЛГАРИГЕРБ НИ ВЪВЛИЧАТ ВЪВ ВОЙНИ ..НЕКА ИЗБЕРЕМ МИРА--НЕКА ИЗБЕРЕМ БЪДЕЩЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА И ДА ИМА РАЖДАЕМОСТНЕКА ИЗБЕРЕМ ВОЛЕН СИДЕРОВМОЯ ИЗБОР Е --АТАКА

41

Пейзанчо

преди 11 години

Според мен цената на тока е ниска за Европата, само се излагаме с нея. Ако се краде повече никакви сметки за ток не могат да ни уплашат. *** не се оплакват, а нашите със сълзи на очи се молят на едик пикльо да им помогне. Какво зависи от него, той е изпратен да го замерят с развалени чйца и домати. Я се стегнете малко бре, *** дето хленчите.

40

iki

преди 11 години

Р.Овч. в комбина с Ахмед Доган и Ремзи Ибрахим ще свалят сметките за ток.Само БСП.

39

Анонимен

преди 11 години

УТРЕ - НЕДЕЛЯ, стани, стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди, и срещу вразите мутри, олигарси, монополисти, тикви и будисти, ти българите поведи !