78

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 110Глупости!Ще ми обясниш ли как ще се повиши консумираната ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, след като сме намалили напрежението? Къде отива тази енергия? На Сатурн?P=U.I I=U/RU=I.RP=I.I.R

77

бла

преди 11 години

За рехави искания - толкова. То не са протести, ами театро - само за едно се сетили и глупави общи приказки. Ясно кой ги режисира - да подменят един всенароден Видовден. Ама няма да им се размине.

76

до 139

преди 11 години

Искаш да кажеш,че само в Калофер живеят истински българи ли бе?Я да вървиш...а бе сещаш се къде.

75

До истинска Европа

преди 11 години

Това не са някакви *** герберски ***. Това са изпедерасени синове и дъщери на корумпирани полицаи,прокурори и мафиоти-тези които се имат за привелигировани гъзолизници на хунтата Герб.

74

Смешници

преди 11 години

Истинските ощетените от енергото отдавна подадоха жалби за проверка на показанията на електромерите си.Тия дето останаха са някакви изтърсаци дето се чудят в каква да се хванат.

73

АИДЕ НА ПРОТЕСТА

преди 11 години

"Улицата кипи и това са протести срещу Борисов и неговата провалена политика", каза лидерът на ДПС. Давайте ! Всички на протеста! Ние сме зад вас , а *** оркестър начело както е във Варна! НИЕ СМЕ ГОТОВИС ДРУГАРИТЕ ПАК ДА ВИ ЯХАМЕ !!!

72

Анонимен

преди 11 години

В крайна сметка показаха ли поне една надписана сметка или само пропаганда?

71

РХ

преди 11 години

Подкрепям изцяло протестиращитеПротеста трябва да бъде МИРЕН и протестиращите УПОРИТИ в борбата си с/у КОРПОРАТИВНИТЕ МИЛИАРДИ с които са КУПЕНИ нашите родни политициРБ трябва да национализира въпростните дружества, за да може като единтвен собственик на националната енерго преносна и разпределитена мрежа да защитава интересите на гражданите на РБЧАСТНА КОМПАНИЯ НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА АБОНАТИТЕ СИ,а съществува ЕДИНСТВЕНО и САМО с цел ПЕЧАЛБА за акционерите си или собствениците сиБЪЛ-РИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ

70

Код пембено

преди 11 години

Стига с тази политическа пропаганда! Този път е различно - ножът е опрял до кокала и това нито една партия не го разбира! Безгрижните времена на корумпираните политици И ДЕПУТАТИ от ВСИЧКИ ПАРТИИ минаха!!!

69

От истинска Европа

преди 11 години

Тука някакви *** герберски *** развиват конспирации че БСП имала пръст в цялата работа.Така е като си проста ***. Те го ***,плющят и изнасилват всекидневно герберските мафиоти а той вика-искам още.

68

Анонимен

преди 11 години

До 104, Какво ще кажеш когато по-ниското напрежение се подава на импулси, няма ли да се "затормози" уреда и да се получава всеки път нещо като "стартов ток" (например) ,който изисква около 2,5 пъти повече "ресурси"?заб. просто се интересувам

67

Байгън

преди 11 години

*** не могат да излъжат никого! Евтини простотии и алабализми, ама ДОЛУ БСП!!!

66

Гаро-Перчема

преди 11 години

То в нашето село се събират повече хора на мач.

65

оцеляване

преди 11 години

Действията на хората са сведени до рамките на физическото оцеляване и поради това не оказват никакво влияние върху вземаните политически решения в страната и върху самоизбралата се политическа класа.

64

От истинска Европа

преди 11 години

Да ви е.. ***..... долна селска необразована герберска пасмина. Все БСП са ви виновни.Мръсни крадливи червендалисти селендури които се намърдахте на власт с фалшиви обещания.Това че всичко умно и годно замина не означава че малкото останали интелигентни хора няма да се борят срещу вас мухляасали чалгари.

63

Номерата с напрежени

преди 11 години

Как плащаме повече . когато ни подават по ниско напрежение?Много е просто! Представете си че имате лека кола която е проектирана да работи с бензин А98. Отиваш на бензиностанцията и зареждаш на колонката, ама там ти сипват А86 / от соцвремената/. Кво става? Пуши тресе , гасне и ... гори 25 на 100.Това ясно ли стана?същото е и с тока. Само дето ти го продават като А86 на ценатат на А98!Това е, друго няма ...

62

до 101

преди 11 години

Защото тия чадилници са неефективни,кюмура свършва,токът от тях е скъп и се затварят в цяла Европа!

61

re

преди 11 години

plovdiv kadeto e 2 ri po golemina sabira edvam 100 du6i nie v sliven se sabrahme deto sme 100 000 pone 1000 4oveka, zemete ste stegnete alo mainite :D ..

60

Анонимен

преди 11 години

НАЙ_БЪРЗОТО РЕШЕНИЕ НА СИТУАЦИЯТ Е: ...... Позитано-20 да се затвори , а БСП да се забрани и нещата ще си дойдат на мястото от самосебе си. ...........Така сториха навремето в РУСИЯ с КПСС и държавата им просперира. В Северна Корея всичко е държавно , затова който не му харесва демокрацията -- там го чакат другарите..

59

Герберастииии

преди 11 години

Днес сте на 19 %,до изборите ще сте 1,9%! И *** на,които Буда отпусна 3,2 милиярда за развъждане няма да спасят тиквун,пък който ще да дойде на власт!