53

емигрант

преди 11 години

Цените ви не са високи, а заплатите и пенсиите ви са нищожни. Приблизително същите са и цените на запад, с малка разлика, но заплатите и стандарта са десетократно по-високи. Чудно ми е, как с тия заплати, при такива цени въобще се оцелява на теория. Елементарна сметка дори не може да се направи как е възможно. Избирайте си пак комунисти да ви управляват и винаги ще е това дереджето ви.

52

избирател

преди 11 години

Не,не няма,как да се оправим...............Е на вземете тук сега,вместо да се сплотим някак срещу явното издевателство на монопола,пак се намира някой краен КОМПЛЕКСАР да се заяжда със събрата си по съдба.А де?!

51

до 35 и 37

преди 11 години

Ами, с извинение, те това е проблема! Че не сте му забучил един! Докато саморазправата продължава да се избягва така ще е! Наглият *** не разбира от разговори и мотиви! Ето, пратили са го на разговор, поговорил Ви е! Ако утре вместо да си продадете апртамента, поиска плащане в натура от жена Ви, пак ли няма да го праснете, защото видите ли имало много хора?! Аз лично вече не подкрепам протести. След крахът на Учителската стачка от 2007г твърдо съм за анархията от руски тип. Бъдете здрав!

50

Анонимен

преди 11 години

49, това са много пари за месец. Аз с инверторни климатици давам толкова за половината отоплителен сезон.

49

до 49 с къщата

преди 11 години

ТИ СИ ТОТАЛНО ИЗПЕРКАЛ БЕ ПИЧ, КАТО ТИ Е ТОЛКОВА АКЪЛА ЦАПАЙ СИ , ЧИСТИ СИ, ПЛАЩАЙ СИ, НО НЕ ИСКАИ ВСИЧКИ ДА СА КАТО ТЕБ БАЛАМИ.

48

Анонимен

преди 11 години

За тия 3 години и половина, не мога да проумея какво направиха и защо дойдоха на власт комунистите от герб-нито една индексация на заплати и пенсии, многократно увеличаване на цени и услуги, повсеместен бандитизъм и разсипия. Станишевци се справяха много по-добре, а и се живееше по-добре.

47

До Shark

преди 11 години

Абсолютно си прав. Купуваш сирене за 4 лв килограм. Продавача не ти казва 1.20 за превоз до магазина, 80 ст. за това, че е в хладилник, 1.50 са достъп до сиренето, т. е. че ще ти го подам и 20% ддс. или крайна сума 7.80 лв. Що за наглост е това. Щом като е 4 лв. значи е 4 и точка. В тази цена са калкулирани всички разходи плюс печалбата. Докога народа в БГ ще търпи изделателствата????

46

Циганин

преди 11 години

Това, че плащаш 400 лв. на месец за 140 квадрата говори само едно, че не си в ред с главата.

45

Анонимен

преди 11 години

деволюция

44

Анонимен

преди 11 години

Живея на село,в къща с отопляема площ около 140 кв.м..Отоплявам се с котел на твърдо гориво.Средният ми месечен разход е около 400 лв.Парите ги внасям без отсрочка и шишалкавене при доставката на горивото.Слушам онзи ден по една телевизия,че един господин протестира,че сметката му за 120 кв.м. апартамент в най-студения месец е 320лв.Правете си сами сметката.Оставям настрана хамалогията с твърдото гориво-внасяй,изнасяй,чисти,цапай и т.н.

43

Анонимен

преди 11 години

Ей хора купувайте си слънчеви панели и компактни ветрогенератори,тази година мисля да похарча близо 3 бона за тези неща и да забравя напълно за енергото,мисля вече да се откача от тях и да не им плащам нищо,да го духат.

42

Мавродиев

преди 11 години

Масов бойкот е истината! Само това ще ги оправи, да разберат, че не могат да пълнят партийните каси от нашите пари! Това се повтаря с всяко ново правителство, перфектна машина за пари под масата! Закрилянето на монополите ще събори ГЕРБ и ще отиде в историята. Лошото е, че нищо добро не идва.

41

Анонимен

преди 11 години

И БАТЕ БОЙКО СЕ ИЗЛАГА УЖ Е НА ВЛАСТ А ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ШЕФОВЕТЕ СА СИ КОМУНИСТИ- Е КАК ИСКА ДА НЕ МУ ПОДЛИВАТ ВОДАНАЛИ ВЛАСТТА С КРЪВ СА Я ВЗЕЛИ И ТАКА ЩЕ Я ДАДАТ -ЧИСТКА ПО ВЪРХОВЕТЕ МУ Е ...

40

Анонимен

преди 11 години

Искат с икономически и социални лостове да изгонят една част от българите, друга част да умъртвят, като пенсионерите. Абе геноцид, какво да ви разправям.

39

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Искам само да ви кажа , че страдам от напреднала фаза на параноидна шизофрения , и когато забравя да си пия хапчетата започвам да пиша простотии от сорта на "само ГЕРБ". Моля да ме извините предварително , но аз не съм виновен .

38

55

преди 11 години

Герб предлага на всеки три месеца да се преглеждат цените на тока.Алчността няма край....ТРЯБВА ДА СИ *** ДА МИСЛИШ ЧЕ НЯМА ЗАВИСИМОСТИ...

37

до 38

преди 11 години

Във връзка с таксите----не само в Бг. е така.Живея извън Бг. и примерно на сметка от 30 евро за ток аз плащам----10 евро изразходвана енергия,останалите 20 евро за такси ,от които да ти се завие свят и ДДС.Все пак не оправдавам това,което се прави в Бг.---масови кражби и надписвания на сметките на хората.

36

Що е НЕСЪБИРАЕМИ ?

преди 11 години

До 38: Г-е, това са разходи за тоалетна хартия. Като пуснеш водата всичко отива в канала. Е, това е НЕСЪБИРАЕМИ. Пък българина нали още използва царевичен кочан, ще дава за " НЕСЪБИРАЕМИ " до девето пришествие. Или както казва Жорж: Не ме гледай умно! Трагикомедия - действителността на българина. Жалко но ФАКТ.

35

Анонимен

преди 11 години

Искам правителството да ни обясни какви са тия "несъбираеми",които плащам по бележките на ЧЕЗ?Защо трябва да ми натякват ,че плащам за зелена енергия и може би други необясними такси.Монополистите съвсем си разпасаха колана.Но това е така ,защото политиците у нас се оказаха "МЕКИ ПИ*КИ".Напъват мускули,гледат строго изпод вежди,клатят рамене и ръче отдалечени от тялото ,но са си меки,нерешителни,угоднически приведени,послушковце .../давайте нататък/ИМАМЕ НУЖДА ОТ РЕВОЛЮЦИЯ.

34

от 35

преди 11 години

..продай си апартамента ми казва наглият ***. Идеше ми да му забуча един в тиквата честно. Имаше много хора от входа и се сдържах.Нагли безскрупулни типове.Само за Белене са всичката пасмина там.