420

svetoslav

преди 11 години

Е ..бти глупаретините са тея . Кой те натиска да звъниш бе ПОЖАРНИКАР

419

Моля, моля

преди 11 години

Нека да се отбележи, че българският народ не е съгласен с *** изказвания на Б.Б., Цв. Цв или който и да е друг от тяхната партия. Без доказателства и с поощрението на "братска" Америка, това заключение е меко казано съмнително. Нетаняху обяви същото 2 часа след избухването на бомбата, но той е старо куче, което знае, че има кой да се грижи за Израел. С нас, уви, не е така. Затова, моля, пощадете България и българите, чиято единствена вина е, че избрахме тази оперативно интересна мутра.

418

Николов, Русе

преди 11 години

Едва ли има някой трезво мислещ човек, който да повярва не тези брадати еврейски лъжи. Атентатът беше извършен от МОСАД. Никой друг не би имал интерес от него.

417

e

преди 11 години

По-скоро трябва да бъдат разпитани в Хага Престъпниците Цветанов и Флоров !

416

Анонимен

преди 11 години

"Може да се направи обосновано предположение" - какъв брилянтен израз измъти Цветанов. Майстор на късия разказ.

415

Анонимен

преди 11 години

Прав си 461 за сделката.Защото на референдума,без нужда свиха 10000 бюлетини,но забравиха,че хората се подписват на списъци и сметката им излезе крива.Сега си взеха поука и ще се справят и със списъците.

414

486

преди 11 години

а на Иран Европа и САЩ само им махат с пръст. Зъби им се са само Израел ама там работата прилича на пинчер дето лае срещу доберман. Срещу Иран война няма да се води докато Китай и Русия стоят твърдо зад персите...за Сирия не е много сигурни, но като че ли точно ясната позиция на братушките и по този въпрос спря всякакви призиви за нахлуване там...

413

Анонимен

преди 11 години

Все по-очевидна е разликата между герберите и останалите. Герберите са застанали зад простащината и невежеството със страшна сила.

412

Анонимен

преди 11 години

Значи, ако стане само един атентат още, ББ и ЦЦ няма да успеят да избягат в щатите, имам чувството....нсо пехливаните им не могат да спрат народната воля за линч

411

Ще има бой

преди 11 години

ще има бой по тиквите май

410

Анонимен

преди 11 години

Жалка държавица имаме. Затуй ще ни подритват като ***, където и да отидем.

409

1456515156151541

преди 11 години

Честито ви българи, България вече е във война. Гарантирано от герб БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ

408

A3

преди 11 години

Какво трябва да стане, че да се обединим? Кой гласувал за герб, кой за бсп НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!Имам предвид МИРНО да се обединим. Верни са били документите, война, която не може да се спечели, защото врага е измислен. Промиваш им мозъците, че там някъде има враг за биене, който откаже да воюва го обвиняваш в НЕродолюбство и готово. Хитлер същите методи е използвал... Нека страха не достига до вас и не посягайте към оръжието, защото без хора, няма война. Няма да им ходя по свирката!

407

Анонимен

преди 11 години

Интересна работа! Те до днес не знаят имената на терористите, а заявяват че работили за Хизбула. Разбирам да са им установили имената, самоличността и вече да гадаят за кого работя...

406

477 до 473

преди 11 години

Не е точно така. Хизбула не е терористична организация от вида на ЕТА, ИРА и т.н. Хизбула е сериозно представена в политическия живот на Иран и Ливан и кой знае още колко държави. Най-близкото сравнение което ми идва сега е с Тигрите на Аркан. Организацията има много силно влияние върху обществата в Близкия Изток и освен терористично, има и доста други действия в Арабския свят. Та затова и Европа не желае да ги признае за терористична организация. Граница власт и Хизбула в Иран почти няма...

405

Анонимен

преди 11 години

А третият терорист какъв е бил? Не е познавал останалите двама ли? Разсъждения на Мутра и Физкултурник!

404

Анонимен

преди 11 години

че тои нетаняху каза кои ще бъде атентатора преди още полувин година.некои съмнявал ли се е от резултатите от следствието което се проведе в израел и вашингтон?там бяха и младенов и цветанов и борисов,все изтъкнати следователи.

403

Анонимен

преди 11 години

Малко плитки гледам са някои коментари. Ние сме държава, която поне официално не подкрепя тероризма. Този акт беше извършен на наша територия и загина един български гражданин. Искаме или не на наша територия вече се води война в името на чужди интереси. Мисля, че отдавна сме взели и страна по въпроса. Разследването трябва да докаже по безспорен начин кой е извършителят. Ако това е Хизбула да си носи отговорността.

402

Анонимен

преди 11 години

БСП горят от желание да стане война, за да свалят ГЕРБ.

401

Анонимен

преди 11 години

koia balgaria prizna be ,naroda li ,predateli izmenici na rodinata prestapnici i vasheto vreme shte doide mrasnici .samo da gramnat niakoi ot blizkite mi ,mislete my ....tikvenici.mrasni gadove.