38

Анонимен

преди 11 години

Щом Веждито е невинен, кой си е позволил в България да се снима сериал , изопачаващ историята ни? КОЙ?Прав е Волен!

37

либерал

преди 11 години

Това дали турското робство е било нещо лошо и дали изобщо е било робство или само присъстие е въпрос на гледна точка. Никой няма право да говори за робство, защото по тази логика може да се говори и за сепаратизъм на българия от империята, както исландия и англия.Колкото до сериалите, ами когато нещо е добро, няма как да му кажеш лошо. Турските сериали са по сърцето на народа, все пак да не забравяме че сме били един народ с Турция преди сепаратизма от преди 140г.

36

кич

преди 11 години

Всъщност, кой е Вежди-то? Най-големия пияница между кич-скулпторите, или най-кичозния скулптор между пияниците?

35

Анонимен

преди 11 години

Браво на Сидеров единствено тои и неговата партия са истински Българи,единствено тои и неговата партия казват истината и защитават България,всички други се крият като плъхове и се кланят до земята на неграмотния пожарникар.

34

до 36

преди 11 години

Аз му ги дадох много ли те интересува ела да ме питаш ако искаш.

33

Анонимен

преди 11 години

ако не е болен и партията му и аз няма да гласувам за ДПС

32

Анонимен

преди 11 години

Никой няма моралното право да допуска изопачаване на българската история!Турското робство е ФАКТ НЕОСПОРИМ!Политиците и министрите се сменят, но историята е една!

31

Гошо Тъпото

преди 11 години

Сидеров,не сбърка на времето,че подкрепи Бойко.Така този се...закрепи,поверва си и направи...поне магистралите,а и стопира малко...кражбите.Иначе...приказки и борци за...правдини многооо,ама на среща,обран бостан и народа да го...духа.Умен е Сидеров,умен;който се е...заял с него,след това и...историята,го...забравя.

30

Анонимен

преди 11 години

Давай Волене,продължавай все така брутално да изнасилваш и да се гавриш със турско-*** ***! Истинските български патриоти и националисти са със теб и те подкрепят!

29

No Islam In Europe

преди 11 години

Анонимен 34 не говори без да си запознат. Атака предложиха няколко пъти чрез гласуване в парламента, да се премахнат високоговорителите от джамиите,новините на ***-турски по държавната телевизия и пр. И всеки път анти-българите от ГЕРБ/БСП/ДПС гласуват против или въздържал се

28

Джони Ингилиза

преди 11 години

Волене ти тая дума геноцид май за здрасти я ползваш ,виж речника а не слушай агентурските напеви срещу НАТОВСКА държава сега и ние сме у НАТО бре мангоджери Ямболски.

27

Анонимен

преди 11 години

Вижте на снимката какво човекоподобие е "министър на културата",боже мили ,срам и позор.

26

ДПС - поема

преди 11 години

ЛъжепатриотЛъжепатриот е Сидерадуша дава братя, даже д****!Да пилее хиляди евроза любовница, за пури,зад депутатската банка важно да клати ***! Сидеров мижитурка е голяма!Уж беше против БСП,но се оказа средното й пръстче-жалък проект на бившото ДС!Срещу ГЕРБ вие като бесен,но това е лебедовата му песен!С Капка бързо се разведена Доган чинно се наведе!Ще си го получи целия, аз знамнаистина заслужава целия катранзащото дявол е голям!

25

Анонимен

преди 11 години

Волен е прав.

24

Анонимен

преди 11 години

Волене, кажи си!Кажи откъде намери пари за да отвориш телевизия и откъде намери 15хил. евро за 1 седмица в най-луксозният хотел в Париж?

23

Бизнес

преди 11 години

Живота е пари вече мои мишки, а по време на робството и след него до 1944 не се е чуло и видело българка ***-Идвали са от Австрия,Франция ,Унгария и др. страни в Българския вилает да заработват сега е обратното факт е,че Българките са най -много по бардаците от страни в ЕС(не иде реч за шоколадовите)

22

Анонимен

преди 11 години

До No Islam In EuropeТам е работата че Сидеров само си ГОВОРИ и не прави нищо. Постоянно прави гръмки (и често - ***) изказвания, но в края на краищата не прави нищо. Само си говори на висок тон.Такива като Сидеров правят всички патриоти да изглеждат като някакви диви фанатици. Патриот е този, който ПРАВИ нещо за държавата си, а не този който ГОВОРИ какво трябва да се направи.Общо взето, АТАКА обикаля в концентрични кръгове около ГЕРБ - уж не са на една позиция, но накрая все ги подкрепя

21

qwer

преди 11 години

Този сериал да си го гледат червените бабета и в Турция. Достатъчни години са ни клали и измъчвали ***, че сега да ги мразиме и ние достатъчно много. И дано да го излъчват по турско-българската бТВ която съм я изхвърлил от телевизорът си, та да не се налага да спирам и друг канал.

20

СВЯТ

преди 11 години

браво НА СИДЕРОВ КАКВОТО Е КАЗАЛ ПРАВИЛНО ...КОГАТО НЯМА НОВИНИ СВЪРЗАНИ С ПСИХОПАТИ НЕЕ ИНТЕРЕСНО

19

Анонимен

преди 11 години

Тоя пияница ли е художник поредната чалгализирана калинка.