157

Дръндер

преди 11 години

"Не е новина, че сме много по-добри от правителството на Станишев, въпросът е да станем много, много по-добри" Ъ? Ко сега ще си ги мерим ли? Леле мела абе ти не разбра ли, че си по-зле и от Стамболийски? ТОя се това си знае магистрали та магистрали, аз пари от магистрали не съм видял, но не е проблема в магистралите а в това, че само те са!

156

племе коги,

преди 11 години

Колумбийското племе коги, което живее в пълна изолация и общува чрез телепатия и сънища помежду си и със света, смята, че съдбовната дата не е 21 или 24 декември 2012 г., а 18/19 февруари 2013 г. Много от съвременните маи, спазващи древните традиции на племето си, също посочват тази дата. Последният 13-годишен цикъл на четвъртото слънце, наричан още времето без време, според тях е започнал на 19 февруари 2000 г. и ще завърши през февруари 2013 г.

155

Анонимен

преди 11 години

аз съм съгласен да не строим Беляне само при условие, че г-н Никола Газдов и гругите членове на фотоволтаичната асоциация намалят цените на произвеждания от тях ток до равнището на цените произвеждани от АЕЦ Козлодуй. И кам тях да се присаединят всички останали производители на зелена енергия. Също така асоцияцята да се ангажира да изгради и въведе мощности равни на тези на АЕЦ Беляне и те да са на цената на тока произвеждан от АЕЦ Козлодуй. Тогава мисля, че всички ще се откажем от Беляне.

154

Анонимен

преди 11 години

Да ,много повече крадете от народа в това сте най-добри . Станишев и БСП не могат да ви надминат по кражби и лъжи.Никога България не е била по-зле управлявана и народа по -зле.Откакто ГЕРБ и Б. Борисов със С.Дянков са на власт брутния продукт и цените са увеличени с 29% но народа не е взел и лев от тези пари .КРАДЕЦО БОРИСОВ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ???? ЗАЩО НАРОДА ЖИВЕЕ ВСЕ ПО ЗЛЕ ...????ЗАЩО ИМАТЕ МИЛИАРДИ А БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА??БАНДИТИТЕ СТЕ ГЕРБ..БАНДИТИ...ОКРАДОХТЕ НАРОДА И НЯМАТЕ СРАМ.

153

анонимен

преди 11 години

Със каква ли Парична сума е Убеден

152

до 179

преди 11 години

вече 20-30 % от неския ток е от слънчеви ел централи . И тежи които ще кажат че е скъп еко тока . Може началната инвестиция да е голяма но следващите 25 години почти няма разходи...

151

Анонимен

преди 11 години

Германия спира всичките си АЕЦ до 2022 г, който не вярва, да провери в търсачката. Има АЕЦ, но не смята да развива ядрена енергетика занапред, понеже не е рентабилно нито за икономиката, нито за здравето на гражданите. Това е стара технология. А ние тепърва ще строим, и то на земетръсна зона, за да хрантутим червените другари и хамстерите. Които ако стане нещо с един самолет са далеч от тук, а българинът ще свети в тъмното.

150

Анщайн

преди 11 години

Анщайн е казал: Вселената и човешката глупост са безкрайни. Все пак за вселената не съм сигурен !

149

доктор

преди 11 години

***!!!

148

Мирослав Найденов.

преди 11 години

Укрили документите, определящи земите край Несебър за дюни!!!!!!Междуведомствената комисия по случая със земите край Несебър констатира, че документите, в които се указва, че това са дюни, са укрити, и те не са част от преписката, която е дала основание през 2009 г. те да бъдат изключени от горския фонд", каза пред журналисти в парламента министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов.

147

Анонимен

преди 11 години

Щом Борисов е против Белене,то аз автоматично съм ЗА!

146

Борисов:

преди 11 години

Бойко Борисов: Най-добре за България е да управлявам сам втори мандат!!!!

145

Radiacionen tip

преди 11 години

До АнонименЦената на електроенергията от фотоволотатични централи (соларни системи), която плащат доставчиците на електроенергия е 70-пъти по-скъпа от тази заплащана на АЕЦ и над 10 пъти по-скъпа от тази на ТЕЦ-вете. Справка можете да направите на сайта на Държавна Комисия за Енергийно и Водно Регулиране.

144

Анонимен

преди 11 години

ББ като закоравял комунист никога не е имал необходимите знания как се води една държава по западен модел. Тома доказва, че действията му се командват отвън - като марионетка на конци е.

143

alienhybrid

преди 11 години

ВАЖНО Е ДА ИМА ЗА БОКО И МАФИЯ, ОБИКНОВЕНИТЕ РАБОТЕЩИ ХОРА ДА УМИРАТ

142

ТИКВА

преди 11 години

Няма по некадърно управление ако изобщо трябва да се нарече мутренското присъствие управление= уграбване

141

Promo

преди 11 години

Монетата винаги има поне! две страни. За съжалене народът умишлено се оставя в недвидение по отношение на полезността от алтернативите на всяко решение. Ясно е, че всички искаме по-евтин ток, искаме гори, искаме чист въздух ... Но едва ли някой ще се разсърди и когато чуждите туристи започнат постоянно да си харчат парите по нашите зимни или летни курорти. Тънката линия между всичко това се нарича далновидна (мъдра) политика, каквато, за съжаление, сегашното правтелство не успя да осъществи!

140

Чичо

преди 11 години

Няма да дойдат избори най-накрая, че да си ХОДИ ТОЗИ с цялата махала около него !!!

139

Анонимен

преди 11 години

164 с малко начални пари и баба ти може да си направи слънчева ел централа . Така че не са на някой . всеки дребен бизнесмен или човек на стабилна заплата може да направи

138

Анонимен

преди 11 години

Ако беше по-добре, Турция нямаше да строи 2 АЕЦа и щяха да изперкат на фото с перки.