30

SS

преди 11 години

До АнонимМай каза ,че таткото е покойник.

29

Анонимен

преди 11 години

Някаква зам.директорка Статия Кютукова отказала да я върне на работа.Да и тежи на съвестта,ако я има.

28

Анонимен

преди 11 години

Думите убиват по-бързо от шамара и алкохола. Но винаги се връща тройно на убийците. Всеки застава на мястото на онеправдания един ден.Чак тогава разбира грехът си. Дори и да няма съвест,разбира го

27

Елф

преди 11 години

Журналисти УБИЙЦИ!

26

Анонимен

преди 11 години

Ако има някой специалист от пишещите тук, то нека да даде становище как може да се помогне на жената да се пребори с основния проблем-алкохола, а за капак и опасната комбинация с лекарствата.То е ясно,че алкохолът е следствие от много други фактори и се получава омагьосаният кръг, от който няма измъкване.Възмущението,съчувствието и само материалната подкрепа няма да помогнат. И да попитам - къде е бащата на тези деца и какви са неговите отговорности.Май който се нагърби да носи - той го отнася

25

petra

преди 11 години

ДРЪЖ СЕ ЖЕНО! ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ИМА И В ПО-ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ! ДЕЦАТА СА ТИ ЗДРАВИ И УМНИ! ДРУГИ СА ВИНОВНИТЕ. ИМА ЖЕЛАЕЩИ ДА ИЗУЧАВАТ И РУСКИ И НЕМСКИ. ЩОМ ИМАШЕ КУРАЖА ДА ЗАГОВОРИШ ЗА СЛУЧКАТА - ЩЕ СЕ СПРАВИШ!СПОМНИ СИ И ЗА УЧИТЕЛКАТА , КОЯТО С ДЕТСКИ ПИСТОЛЕТ ТРЪГНА ДА ОБИРА БАНКА. И НЕЙНОТО НЕ БЕШЕ ОТ ДОБРО. ГОРЕ ГЛАВАТА!

24

петрова

преди 11 години

Не са виновни журналистите, а колегите й - учители, които са постъпили подло! Спомнете си какво направиха лекарите за своя пиян колега, в ръцете на когото почина човек! Всички застанаха зад него и креснаха на медиите! А как постъпиха учителите, колегите на тая жена? Срамувам се, че и аз някога съм била учителка, но не заради пиянството на тази колежка, а заради бездушната й директорка и всичките останали подмазвачи в това училище. Не тя, а те сринаха авторитета на тая високохуманна професия!

23

DEDO URKO

преди 11 години

До 578- E NALI VIDQHTE KAKVO NAPRAVIHA S MEDSESTRATA V ANLIQ

22

Анонимен

преди 11 години

Този случай страшно ми напомя на сестрата от болницата която се самоуби заради извратената журналистическата напаст

21

578

преди 11 години

Медиите наистина се оказаха велика сила. Способни са да убият човек. Незнам как си харчат заплатите. Нахвърлиха се като лешояди върху жената без преди това да са проучили какво я е довело до това състояние. Имат ли въобще журналистите морален кодекс? Вместо този хъс за новини да го прехвърлят върху истинските престъпници, вкл. и тези във властта. Там отразяват нещата в зависимост кой обслужват. Срамота.

20

DASKAL PANDO

преди 11 години

SEGA ,,VELIKITE JURNALISTI,, DA OSIGURQT ADVOKAT NA KOLEJKATA , TA DA ZAVEDE DELO SRESHTU DIREKTORKATA, KOQTO Q UVOLNI . SHTE SPE4ELI !!! ARANCIQ !!!

19

Човек

преди 11 години

Тъй като СЪДНИЦИТЕ им нямат тяхната сила и не могат да бъдат като тях, използват момента да се направят на ГЕРОИ. АЗ ИСКАМ ДА ВИДЯ ЛИЦАТА И ИМЕНАТА НА ТЕЗИ ПРАВЕДНИ СЪДНИЦИ,а вие?!

18

SS

преди 11 години

До mИма съдия изпълнител.

17

Човек

преди 11 години

Замисляме ли се докъде сме стигнали, колко завист и злоба има у нас, ХОРАТА?! Колко Илияни има в ежедневието ни и толкова ли сме станали безчувствени към скритият вик за помощ?! АЗ ИСКАМ ДА ВИДЯ В МЕДИИТЕ ЛИЦАТА И ИМЕНАТА НА ТЕЗИ педагози, които сътвориха всичко това с неадекватното си поведение и реакции. Ако се огледаме около себе си, ще видим още много такива хора, които въпреки всичко, което се е стоварило на главите им продължават да се борят, но тъй като СЪДНИЦИТЕ им нямат тяхната сила

16

112

преди 11 години

Олигофренския интерес на печатни и електронни медии да " продават" новина води до крайни постъпки нормалните и обикновенни хора.Дами и господа журналисти не всичко е пипълметрия трябва и морал и човещина.

15

Българин

преди 11 години

Господа журналисти,Не мислите ли ,че вие сте основни виновници за състоянието на тази жена ? Минавало ли ви е през ума ,че всеки човек има "лично пространство" и не е морално то да бъде"олигавено" от вашите "журналистически напъни".

14

--РБ--

преди 11 години

ДОЛНОПРОБНИ ***, СЛАБОУМНА, СЕРВИЛНА И СТРАХЛИВА АДМИНИСТРАЦИЯ, НЕНУЖНА, БЕЗХАБЕРНА И БЕЗМИСЛЕНА МИЛИЦИОНЕРЩИНА!.... ГЛАД, МИЗЕРИЯ, МЪКА, БРАТЯ... МЪКА!

13

АнонимчУ

преди 11 години

Дано жената оживее и се възстанови психически и физически, тя е жертва на проблемите в училищата и не само там. Директорката е реагирала от страх да не проверят училището. Учениците не спазват реда в някои случаи. И кой печели от изнервянето на учителите? Ами журналистите дали са доволни от себе си? Те май не живеят тук. Ах каква дупка на пътя, ах колко са стари автобусите, ах тези учители, ама ние сме безгрешни.

12

m

преди 11 години

Има ли нещо по-гадно от журналисти,съдии и адвокати?Горката жена!Как никой не й помогна,а всички взеха да плюят.Сега журналистите ли ще се погрижат за децата й?Гадна държава,извратен народ!

11

Анонимен

преди 11 години

За сетен път журналистите са герои когато става дума за слаб човек, готови са да го смачкат но ако беше пияница бизнесмен или политик това щеше да бъде невинно веселие.