178

СОЦИАЛЕН

преди 11 години

До БПФ- Не са платени *** слуги. През дирекции"Социално подпомагане" преминават плащанията на детски добавки,всички плащания на деца и възрастни с увреждания,приемна грижа,осиновявания,работа с деца и семейства в риск(не само *** семейства са рискови). Всички програми за заетост и т.н. Не зная вие какво произвеждате,но ние работим в услуга на обществото. И повярвайте правим го с много уважение и мотивация, въпреки мизерни заплати, които получаваме.

177

Анонимен

преди 11 години

Какви са тези бонуси, бре! Какво са свършили толкова за този народ? Дали оправиха икономиката, дали науката, дали образованието, дали здравеопазването! Бонуси се раздават, когато има за нуждаещите се. А нуждаещите са на прага на физическото оцеляване, а тези, спечелили доверието да управляват от същите нуждаещи, взимат народни пари, за да ги харчат безсмислено за подържане на егото си. Колкото и да го подържат с пари, пак ще си останат същите.

176

123

преди 11 години

Свещи да си купят с тях

175

Анонимен

преди 11 години

Апа тая Фидосова снощи в парламента даже си вярва,че ГЕРБ ще спечели изборите?лелеее как ще паддне от високото това куп желе,лелеее...На пихтия ще стане!

174

Българин

преди 11 години

За да не остана криворазбран нека допълня. Парите за пенсии на сегашните пенсионери, сред които са и моите родители, бяха откраднати от червения режим който беше свален 1990г. Парите които те получават сега са от джоба на всички НАС, които плащане пенсионни осигуровки и данъци, а парите за нашите пенсии още ги няма. Но това не е всичко. Всяко правителство до момента налива допълнителни 2млрд. на година (взети от преки и косвени данъци) във пенсионерите.

173

Аз

преди 11 години

183 - не плюй против социалните!!! Тия жени /предимно/ досега взимаха по 300 лв. заплата в София!!! И се спукват и до ден днешен от бачкане. Не говори наизуст! И тезе пари не са им бонус, а увеличение на заплатите от 300 на 350лв!!!Шефовете взимат по 400-500лв.

172

Анонимен

преди 11 години

Никой не е враг на пенсионерите, просто техните пари отдавна са окрадени и то законно от тези за които гласуват, а не от ГЕРБ.

171

164

преди 11 години

Логиката е различна.Ние сме първото правителство,което не дава предизборно пенсионерски надбавки щом няма пари,но от нас да мине все пак хора сме,а и вие сте наши родители,затова ще отпуснем там едни пари ! А вие пак му мислете за кого ще гласувате ! На Коледа стават чудеса и така бла бла бла .....,пенсссссионериии,...до седмица очаквайте пари !

170

Berlin

преди 11 години

Избрахте Бойко, защото сте *** народ, а сега пищите, че ви окрал. Хахахах... няма лошо!

169

ф

преди 11 години

Няма по *** народ от нас българите!

168

Анонимен

преди 11 години

Едва ли има по света друго такова правителство- да настройва хората срещу пенсионерите и да извлича от това политически дивиденти!!!!! Срещу майките и бащите ни-тези,които до вчера работеха и създаваха България. Потрес!!!! Защо не сметнете колко пари хвърляте за *** електорат,който не създава и не е създал досега и една стотинка БВП.

167

социолог

преди 11 години

Каквото и да правят другарите техния процент е ясен 10 % максимум 14 %. Това дават и техните социолози Кънчо и Стойчо. За пенсионерите да не мислят те с и без коледни добавки си гласуват за БСП-ДС. Това е изчислено много точно от ГЕРБ.

166

Анонимен

преди 11 години

Само за *** има детски, помощи и други бонуси ,добавки и каквото дават там.Българите по един пакет боб с гъгрици и шут отзад.Е това дава Бойко!А и магистрали,ама колко пенсионери ще минат по тях?

165

До Странджата

преди 11 години

СтраннаДжа вече спечели статута на местен ***, не продължавай да дълбаеш, няма по-надоло!

164

ХАЙДЕ

преди 11 години

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

163

Анонимен

преди 11 години

БОНУСИТЕ СА ЗА ТЕЗИ ДЕТО СА ЗАЕЛИ ПРАВИЛНАТА ПОЗА ПРЕД МИНИСТРИТЕ - ИЗРАБОТИЛИ СА СИ ГИ...КАТО МАГИСТРАЛНИ К''''И .НЕКА ИМ Е СЛАДКО ДОКАТО НЕ ИМ ЗАКЛЕКНЕ В ГРЪКЛЯНА

162

докога?

преди 11 години

Няма пари за трудещите се и работещите, пенсионерите, а само за лежащата, пър.яща ***, която чака коледа като рожден ден. Без нито един трудов /ама производствен / ден в живота си. Обслужващия персонал на народа / ***./ пак ще изплюскат всичко с олигофренски усмивки.

161

9876

преди 11 години

Дянков е голям факир. Непрекъснато говори, че пари няма, но в един момент толкова милиони за тези, толкова за онези. Добре, пенсионерите рано или късно, по- скоро рано ще измрат и после с какво ще се оправдават? *** въпрос. После бонусите ще са им повече.

160

Анонимен

преди 11 години

Нямам думи!

159

Анонимен

преди 11 години

До Българин А субсидията за БНТ е ясно за какво е!- Тя е "тяхната" телевизия и трябва да "клати" народа! Справка- непрекъснатото инфо затъмнение , когато нещо не е в услуга на герберите.