148

Затриха я тази стран

преди 11 години

Глупакът му с *** не чувствали че така излага не само себе си а цяла България.....Е за това българите ще сме хора втора ръка на запад.......Визитката ние ***, джепчии и заспали политици....

147

Столичанин

преди 11 години

Хора, спрете да говорите за Станишев... толкова ли ви е къса паметта, верно ли си искате Р.ОВЧ, Р.ПЕТК., ДОГАНОВ и другите гадове дето са се снишили зад него да се върнат на власт? Стегнете се малко, бъдете отговорни.

146

Анонимен

преди 11 години

181 до 175----СОРИ!

145

Анонимен

преди 11 години

До вчера му беше виновен Станишев,сега биоритмите му пречели ?! Нали има 7-ми Дан и черен пояс,да вземе да ги оправи !

144

ТОВА Е ВИЦ

преди 11 години

Докато Бойко Борисов посещавал Англия бил поканен на чай от кралицата. По време на срещата Борисов попитал кралицата каква е тайната на успешния политик. Тя му отговорила:-Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора!Бойко Борисов отново попитал:- А как се разбира дали някой е интелигентен или не?- Много просто отговорила му кралицата трябва да се зададе подходящ въпрос. Ето, сега ще Ви покажа как се прави това.Кралицата взела телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора, и звъннала на Дейвид Камерън.- Г-н Камерън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син?- Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество отговорил Камерън.- Правилно, благодаря Ви казала кралицата, затворила телефона и се обърнала към Бойко:- Разбрахте ли сега, г-н Борисов?- Да, Ваше Величество, разбрах. Благодаря!Прибирал се Бойко Борисов в България, викнал Цветанов и го попитал:- Абе, Цецоо, баща ти има син, *** има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай?Цветанов се затруднил как да отговори и казал, че ще си помисли добре, за да отговори правилно.След това излязъл и започнал да разпитва министрите и депутатите от ГЕРБ. Никой обаче не съумява да му отговори и затова след няколко часа мъки Цветанов се обадил на ректора на Софийския университет и го попитал:- Г-н Ректор, може ли да Ви задам един въпрос?- Разбира се, г-н Цветанов!- Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава?- Естествено, това съм аз отговаря ректора.Доволен и щастлив Цветанов дотърчал при Бойко и казал:- Знам отговора на въпроса, това е ректора на Софийския университет!- Не, бе, *** такъв, това е Дейвид Камерън!

143

Анонимен

преди 11 години

до 185А предишните ,като знаят ,....защо са в ОПОЗИЦИЯ...?

142

Анонимен

преди 11 години

Като ще ходите до урните си спомнете за Делянчо, Фидосова, Бойко, Цецо, Калина Илиева, Трайчо Трайков, десетината ни здравни министри и подминете урната на герб.

141

Дядо Петър

преди 11 години

Рязане на лентички и ритане на футбол в работно време.През останалото време - сипене на изцепки и идиотщини наляво и надясно.За всичко това ние плащаме не само тлъстата му заплата, но и заплатите на всички гавази и клати-урци, които го съпровождат.Отделно самолетните полети по цял свят.А ако толкова се е изморил, или да се оттегли на почивка, или да изчака да го вкараме на топло.Където ще има достатъчно време да научи английски най-сетне. Та да не му е скучно в английски говореща компания.

140

до Марк Мухата

преди 11 години

А, що се е курдисал там ,където му е мястото. Що се отнася за твоята персона,не е нужно да пишеш ,че си муха.Но едно допълнение от мен-че си муха,муха си,но муха без глава.

139

еалистичен

преди 11 години

На доста служители в международните фирми ( българи) им се налага да пътуват много, включително със самолет, а освен това и да знаят чужди езици.Само нашият премиер не можа да научи чужд език.В чужбина питат, как е възможно премиерът на държава от ЕС да не говори английски?За какъв лидер ми говорите тогава?

138

Анонимен

преди 11 години

А народа ,....НЕ СПИ ЛИ ?

137

Анонимен

преди 11 години

МАз предлагам да номинираме за премиер тризначкитеВяраНадеждаЛюбовкакво по красиво от това?

136

Анонимен

преди 11 години

дУ 166Премиерското място е заето ....вече ,от крал Кирил Рашков !Само крал не сме имали ,но имавреме ,за още ---опити!

135

Умора

преди 11 години

Умора, криза......... Вървете да син почините. Дайте път на не уморените

134

Анонимен

преди 11 години

Абе има още двама трима уморени:))))))

133

Гошо Тъпото

преди 11 години

Защо да не...спи Бойко;спокоен народ,спокойна...държава,спокоен...премиер.

132

дядо йоцо

преди 11 години

то бива,бива българско първенство във всичко най-лошо, но спането на Тиквата в брюксел е върха на айсберга. Ако той е бил толкова уморен от тези пътувания насам-натам по света,той е знаел това- защо не е пратил в европа някои от своите заместници? ЗАЩО ? - питам.Но манията му за величие няма да го напусне докато дойде краят му на изборите през 2013г. Аз глсувах за герб, но с тази излагация немога повече да бъда с тях. СПРЕТЕ ГЕРБ - ДАЙТЕ ШАНС НА ДРУГИ ПАРТИИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПО-ДОБРИ ОТ ГЕРБ.

131

Анонимен

преди 11 години

А Доган никога не спеше ,....постоянно крадеше !

130

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам да номинираме за премиер Митьо пищова!

129

Анонимен

преди 11 години

А аз не искам повече никога да ме управлява клоуна Борисов, заради който ни се смее цял свят, не искам да ни управлява Шестака, не искам да ни управлява двеста килограмовата свинка.