27

Анонимен

преди 11 години

Станишев не се весна, Иван Костов не се весна. Алтернативен бюджет от БСП не чухме нито веднъж. Просто ги нямаше. Най-бързо приетият бюджет. Аз съм много изненадан. Те всъщност нямат алтернативно мислене", каза Дянков."Не бе, льольо залухав! Разбрали са, че с вас не се приказва. Единственият метод на комуникация от който *** разбират е здрав колец по тиквата.

26

читател

преди 11 години

До жалка история Пише се ВъВ Фонтана, пиЯн.Научете се да пишете грамотно и тогава коментирайте!

25

epa

преди 11 години

Ще даваш бонуси, че ще ядете бой! А любовницата ти какви бонуси е взела бе аланко?

24

Гласоподавател

преди 11 години

В МФ, Агенция "Митници", НОИ, НАП са си раздали "законни надбавки" в размер на 4 основни заплати през годината, а началниците по десетки хиляди левове, защото заложените в бюджета приходи, са нарочно направени по-ниски за да се "преизпълняват" всеки месец и така да се оправдават разходите за "надбавки към възнагражденията". По отношение на детските надбавки - от 19 млн. раздадени на всяко дете не може да се открадне, от 35 млн. за строеж на детски градини, могат да се откраднат 34 млн. ***!

23

Чиновник

преди 11 години

Щом могат, нека да взимат бонуси. Не виждам какъв е проблема.

22

Анонимен

преди 11 години

ЕМИ ОПОЗИЦИЯТА ПРОСТО ВЕЧЕ НЕ ВИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ, ДЯНКОФ, ЗАТОВА. ЗА НЕЯ ВИЕ СТЕ ВЕЧЕ ВЧЕРАШЕН ВЕСТНИК. КАКТО И ЗА МЕН. ЩЕ ИЗПЪРПЯ НАКАК СИ ШЕСТ МЕСЕЦА.

21

Анонимен

преди 11 години

ДЯНКОВ СУТРИНТА СЕ ИЗЦЕПИ- НЕ МОЖЕ ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ КОМУНИСТИ 60 ГОДИНИ, ЗА ТРИ ГОДИНИ ДА СЕ ОПРАВИ. САМО ПРОПУСНА ДА КАЖЕ, ЧЕ СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СА ДЕЦА И ВНУЦИ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИ. СМЕРОХИЙКИ !

20

Анонимен

преди 11 години

Дянков, Дянков едноличната власт води до опиянение и да бяха присъствали какво пак щеше да си приемеш бюджета щото си мнозинство управляващо с ,,независими'' депутати оставка нещастнико.

19

засрамете се моля

преди 11 години

Станишев и Костов не се ВЕСНАЛИ, ама нали чухме глупостите на Дянков, е това ни беше достатъчно.

18

Анонимен

преди 11 години

За отношението към условноприсъдната съдебна система-шестица.

17

жалка история

преди 11 години

Еми то Пикаещия в фонтани изобщо не изтрезнява, така, че за него е сигурно, че е бил пиан !

16

чвор

преди 11 години

Съдът в България не заслужава бонуси,не заслужава дори заплати,заслужава бесило!

15

преместен

преди 11 години

мисля, че дянков вместо да строи нови детски градини в софия, /понеже всички са вече в софия/ може да ПРЕМЕСТИ бременните в други градове ето защо: -- там помощите им от30лв ще значат повече-там ИМА детски градини-там е чист въздуха-там са бабите и дядовците с екологичните си домати,турший и пресета,пилета,яйца

14

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

ГНУСЕН СИ САМИЯТ ТИ, ДЯНКОФФФФФФФФФФФФФ

13

днес

преди 11 години

Жалко Нова телевизия ,много жалко.Гледах интервюто - превърнали сте се в една от най подлизурските телевизии.И тази депутатка какво прави там-да пропагандира Герб ли сте я сложили.Срамота,само в бедната ни България може да стане това.Депутат от Герб да води сутрешен блок на телевизия -докъде я докарахме.И защо тази стана герберка - по убеждения ли -вятър,намерили са и слабото място.

12

Какви ни управляват?

преди 11 години

1. Бойко Борисов - " Де е тоя касапин ?" - Бургас 2. Дянков - "мухлясали старци"- за учените в БАН 3. Дянков - " опозицията е пияна" - приемане на бюджета за 2013 Хора с ПРЕКРАСНО ВЪЗПИТАНИЕ. Да се ГОРДЕЕМ ли, че ни ръководят хора морално възпитани. Какво ще кажете??????

11

Анонимен

преди 11 години

Дянков е номер 1 по нямане на пари в касата прецедент в световната история ха Дянков искаш ли да тегля заем от банката за да развивам бизнес и да ти плащам и заплата и заем умнико.

10

Анонимен

преди 11 години

Един път и този да каже нещо вярно, лошото е, че се случва веднъж на високосна година:)

9

Orda

преди 11 години

Колкото гнусно и да е това недолюляно джудже в случая е прав.

8

Анонимен

преди 11 години

ОПОЗИЦИЯТА И ДА БЕШЕ В ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА БЮДЖЕТА Е ПРЕДРЕШЕН ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ И ПРОДАЖНИТЕ НЕЗАВИСИМИ ДЕПУТАТИ