64

Алов

преди 11 години

Ехххх,няма ли и ние най -накрая да публикуваме и от България такива готини снимки Тази на десктопа ще си я кача..

63

Анонимен

преди 11 години

67Не ХИЗБУЛА,а ХАМАЗ.Но то е горе-долу все едно и също.

62

Разобличителя

преди 11 години

В никакъв случай аз не мога да подкрепя една сухопътна военна интервенция на Израелската армия в Ивицата газа.Твърде е възможно ако това се случи,някои арабски страни да се намесят открито в този конфликт,което пък от своя страна ще доведе до извън контрол на целият регион.

61

Анонимен

преди 11 години

*** ядат попарата отсекъде къде са тръгнали да ловят с голо дупе маймуни.

60

Анонимен

преди 11 години

*** , малко тъпееш . Днес в медицината е задължително да се работи с ръкавици. Сменяш си ръкавиците за всеки пациент. Сигурно и в България е така ?

59

до 73

преди 11 години

лъжеш и манипулираш по най-долен начин, типично за евреите

58

dnes.bg

преди 11 години

dnes.bg трябва да забрани всякакви коментари в сайта си,много *** коментари и се оставя човек да си мисли че багажа на бг гражданина е О-нула.

57

До 63

преди 11 години

Има 3 жерти защото при атака в Израел хората се пазят! При атака в палестина, бойците на Хамас извеждат цивилни на вън! Слагат ракетните си установки в училищни дворове! На Хамас не им пука за обикновенния палестинец! Важно е да има жертви,колкото повече, толкова по добре!Повече аргументи за Иран и арабския тероризъм да нападат Израел и "белите ***"(включително и нас в Бургас!) Това не са хора търсещи мир,а хора търсещи война.Те нищо друго немогат и не искат да правят!!!!!

56

Патриот

преди 11 години

ЦИОНИСТКИ ВАРВАРИ !ОСТА НА ЗЛОТО САЩ-ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИСРАЕЛ!

55

Анонимен

преди 11 години

Тези същите евреи предадоха и Царевец на турците, а факта че има българи които днес ги подкрепят ме кара да се срамувам че съм българин.

54

Анонимен

преди 11 години

ВCВ всички са искали избиването на евреите! Не само немците! И за това никой не прави проблем че Хитлер ги избива и дори си затварят очите че Германия е спряла да плаща санкции от ПCВ! Проблем е станала манията на фюрера да завладее света! Точно за това и през 1948г евреите са си платили за основаването на държава колкото се може по-далече от Европа но все пак да могат да си следят паричните инвестиции и за това (забележете) ООН им основава държава в Палестина! Израел=Македония!

53

до 60

преди 11 години

Хитлер не е бил глупав човекАма не е бил и умен! Резултатите от глупоста му го доказва!

52

Анонимен

преди 11 години

Не съм имал никога положителни чувства към нацистка Германия, но като гледам тия снимки от деца избити от Израел все повече ми се струва че мустакатият австриец е бил прав в много отношения.

51

Анонимен

преди 11 години

Как е възможно ракетни армейски части да бъдат разположени в населени места? Това навява мисълта, че е сторено нарочно, за да предизвика международно съчувствие. Хизбула започна тая война и беше невъзможно Израел да не отговори на огъня. Но палестинците стрелят от градовете и е невъзможно при ответният огън да няма цивилни жертви. Освен това арабите нямат противоракетни части. Всяка еврейска ракета поразява. Терористите от Хизбула просто жертваха невинни хора.

50

Анонимен

преди 11 години

47. Израелците знаят всеки обект в Газа , така че целенето им е от самолет. Щит може да направиш на танкове, но от самолетни бомби е трудничко да се спасиш. Винаги има цивилни жертви , и винаги оправданието е че стават грешки !

49

bolka

преди 11 години

В такива случаи се запитвам - нима народът определя политиката на управляващите? Защото в крайна сметка потърпевш се оказва обикновеният човек.Запитвам се какво би станало в нашата държава примерно - колко са хората, които са наясно какво точно е замислено да се направи от политиците ни и в каква степен се въздейства в/у тяхните решения? Животът на обикновения човек е в ръцете на малък брой т.н. политици.Когато обаче се стигне до военни действия, нещата стават груби. Гадно и потискащо.

48

Алов

преди 11 години

Ето даже и лекаря го е гнус да бара *** и си е сложил ръкавици. Чудя се защо ли не му е набудал направо един *** в устата и да се свършва.

47

Анонимен

преди 11 години

Хитлер не е бил глупав човек.

46

До 50

преди 11 години

900 ракети = няколко ръчни ракети?!?!? Като са толкова безопастни тези няколко 900 ракети що не отидеш там до стената и да си пиеш кафенцето спокойно ами си го пиеш пред компа защитавайки позиция придобита от снимки на ранени деца използвани за щит?!?!?! Много си в час, няма що!!!!

45

Анонимен

преди 11 години

Palestincite imali ve4e raketi koito dostigat do Tel Aviv s obseg nad 75 kilometra evreite may tova ne sa o4akvali po4ti cql Izrael e v panika