35

Анонимен

преди 11 години

Дали Борисов ще си ходи не решава един файтон хора които са останали в ДСБ,по-добре мислете вие какво ще правите след изборите другата година

34

Анонимен

преди 11 години

ТИКВАТА си живее в ИЗМИСЛЕНИЯТ си свят,дано го събудим след 7 месеца!

33

Dilinger

преди 11 години

Като ви помолих да съставите реално алтернативно правителство защо си мислите, че аз подкрепям сегашното ?Я малко осъзнайте в какво положение е страна с море, планини, реки, плодорна земя, хубав климат и природа ? Най-бедната в ЕС...Докато политикът няма страх от закона винаги ще бъдем на дъното.

32

анонимен

преди 11 години

Костов нанесе щети на България за 5 милиарда евро ,но нито си отиде и в затвора не влезе !!!! Бедата в страната на чудесата е че всички като Костов имат къса памет !

31

до 27

преди 11 години

Връщам се назад както пишеш и виждам, че освен в БГ около нас няма криза, а сега тя е световна, така, че не манипулирай.

30

ГРАДСКИЯ ГЛАШАТАЙ

преди 11 години

а защо трябва да приемем че страсбург са прави?

29

Анонимен

преди 11 години

Дано Борисов да не погне и ДСБ с гранатомета

28

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми за аферата Сапио.По времето на Костов чиновническата *** беше здраво окастрена-бюрата в държавните учреждения се поопразника и некадърниците взеха да вият на умряло-тогава среден и дребен бизнес наистина имаше....Сега България отново стана чиновническо-мутренска държава

27

Анонимен

преди 11 години

На Бойко трябва паметник да му вдигнем заради това че е отрепал Чакъра!

26

до Dilinger

преди 11 години

Според Вас господине , днешните ни управници са цветът на нацията ли?Има стотици достойни хора -знаещи и можещи с един недостатък- не са зависими от службите и затова никога ,ама никога няма да попаднат в коридорите на властта. Ако сте сляп или досега не сте го разбрали ,то не насаждайте в народа чувството за обреченост, поради липса на достойни хора.Има такива и заради тях надеждата у мен мъждука все още....

25

Анонимен

преди 11 години

така е,защото Бойко трябваше да ви вкара в пандиза,начело с Костов за безстопанственост и за разграбване на държавата-по времето на Черния няма сделка,която да не е довела до фалит и унищожаване на продаденото предприатие.Трябваше като Тимошенко да го затворят!

24

Dilinger

преди 11 години

До 27 ;Ако не си прочел написах РЕАЛНО Според теб Костов колко процента ще има на предстоящите избори >?

23

Анонимен

преди 11 години

дсб или бсп,все тая

22

21

преди 11 години

21, Върни се назад във времето - 1997. Тогавашното правителство на СДС се справи с много по-тежка криза и остави стабилна държава. След Виденов заплатите в България бяха 10-15 долара. След СДС - 20-30 пъти по-високи. Досега Боко само мрънка и нищо не прави, Костов един път не го чух да се вайка и се справи перфектно !!!

21

Пенсионер

преди 11 години

До ПЕНСИОНЕР 1 Я не прави пенсионерското общество за "мезе". Предполагам ,че пишеш от свое име ,а не от,името на постоянно обругаваните пенсионери.Борисов трябва да си ходи ,не само заради този случай ,но и за това ,че е неграмотен нарцис.Простащината му може да харесва на хора прочели една книга в живота си ,но голямата част от българите не могат да го понасят.

20

до 8

преди 11 години

ДСБ не са никаква опозиция,стоят като *** с отворени крака,и не разбират дали са в опозиция или да си са с оправляващите......4 години искат от 2 крави мляко да пият.......Хем да критикуват,хем като им е изгодно да са с оправляващите......Да ама така не става и за това сега ще платят и др.парламент такава партия няма да съществува...Те са безгласна буква.....кво значение има кво ше кажат?

19

Анонимен

преди 11 години

Какви претенции от --ДСБ...,колко 5 човека са?

18

Анонимен

преди 11 години

А какво мислят клоуните от ДСБ за аферата "Сапио" на главатаря им Иван Костов и защо той не подаде оствка по това време?

17

Анонимен

преди 11 години

Имало едно време ----ДСБ!

16

Dilinger

преди 11 години

Една молба имам към пишещите тук : някой може ли да ми състави РЕАЛНО алтернативно правителство, на това на ГЕРБ и защо мисли, че то ще е по-успешно ?