29

M.Jane

преди 11 години

даааааа... а пък вносът на автомобили втора употреба пречи на продажбата на нови, както и ниските наеми пречат на продажбата на жилища, нали? специално за българските обувки трябва да кажа, че се налага да мразиш поне единия си крак до смърт за да си ги купиш.

28

Палио

преди 11 години

То е така всеки иска да носи обувки от естествена кожа ама нали разбирате при минимална заплата от 290 лева което е от скоро така,да дадеш 150 за обувки е убийствено рискуваш да стоиш цял месец гладен дори и на тъмно абе пален абсурд сме тука в БГ.Човек като си вземе месечното възнаграждение да се чуди къде да си го похарчи.

27

анонимен

преди 11 години

29..изобщо не се шегува човека..защото КИТАЙ ПРОИЗВЕЖДА И КАЧЕСТВЕНИ СТОКИ зависи от купувача ..а известно ли ти е..че стоките в Америка са почти 90 % само Китайски? но забележи..САМО 1 ВО КАЧЕСТВО..КАПИШЕ? а че нашите търговци търсят и внасят евтини стоки..това вече е друга тема

26

До 22 ! Не, затова

преди 11 години

там живеят и работят около 250 000 българи и затова там за 25 евро си напълних хладилника от пиле мляко за седем дневен престой , а тук с 49 лв. само най-необходимото за три/ четири дни ! Това е СТАНДАРТА НА ЖИВОТ - там социалните помощи за безработица са 400/500 евро , а тук 140 лева ! Затова моя братовчед кара камион там за 1500 евро, а не тук ! Защото там чуждо производство не го броят за нищо, а си гледат своето.....тука искаме да работим на държавна работа, та да не работим... Ама свърши

25

До К. ми Янков

преди 11 години

С 400 лв заплата кое да гледат бе маймун.

24

Smiah

преди 11 години

Hahaha vie normalni li ste?? Obuvki za 10 leva? Iskat ve4e da vi troviat i bez pari hahaha. Smeshnici.

23

Анонимен

преди 11 години

Амчи не правете само от естествена кожа бе. Разнообразете се малко. Тряаа ефтина радост за населението. Само ревете. Нищо вечно няма. Включително и производството на обувки в Пещера. Кат не моете да си разнообразявате стоката и да намирате пазари кой ви крив ?

22

gtf

преди 11 години

Като се има в предвид, че една статия от днес ни изкарва с по-ниски доходи и от Африканците - хич не се учудвам. Все пак да попитаме този "бизнесмен", като изнася продукцията си колко плаща на работниците ...

21

До 24

преди 11 години

Шегувате ли се? Китай и качество?

20

чичо Митко

преди 11 години

Аз нося само скъпи и маркови обувки като Timberland", Art", "El Naturalista". Струват по 200 - 300 лева чифта, ама можеш да ги носиш по 10 години. А ако имате като мен 20 чифта обувки и си ги сменяте, стават практически вечни.

19

Куку

преди 11 години

Вие луди ли сте? По добре боса от колкото да купувам китайски обувки.

18

анонимен

преди 11 години

19..нямам нищо против българските чорбаджии и производители..стига обаче да си променят мисленето и влязат в правия път..само че не виждам в близките поне 20 години това да се промени..е.ми така ще е..какво да се прави?

17

Obuvki...

преди 11 години

Dano pone obuvkite im da sa ka4estveni , 4e ot kitayski jagodi v Germania se natroviha hiljadi deca !

16

И като изберем

преди 11 години

един гей за премиер и после една тиква да реже лентички и да си вози кварталния отбор в правителствения самолет, щото имат така или иначе да летят , ЩЕ СМЕ НА ТОЯ ХАЛ ! ОТ МУТРА И ОТ ГЕЙ премиер не става ! Не става !

15

Анонимен

преди 11 години

До 19И затова Испания сега са много добре, нали? НОМЕР ЕДНО В СВЕТА!! (хаха)

14

споко

преди 11 години

Споко, ще измислят някоя ваксинка против евтини обувки.

13

олигофрен

преди 11 години

ми спрете ги на митницата, както толкова. това да не е карфица, да не можете да го намерите. това са обувки за починали, правят се да издържат само два три часа.

12

До 13 !

преди 11 години

ако не си купуваш нищо българско скоро няма да я има България ! *** в Германия или по- добре в Испания / моите наблюдения са от Барселона/ ходя често по работа /- там за нурофен стоп колд не са и чували - само испански лекарства ти предлагат !!! В хранителните им магазини - тоже само произведено в Испания. Там чуждопоклоничество НЯМА !!! и ДОКАТО ТУКА МИСЛИМ,ЧЕ ДА РАБОТИШ ЗА БГ ПРЕДПРИЕМАЧ Е ТРАГЕДИЯ, НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ! СОЦИАЛИЗМЪТ СВЪРШИ ! При пазарна икономика е така !

11

това е

преди 11 години

убийството на родното ни производство,което е по-качествено хиляда пъти.,,Собствениците,,на България й е...ха мамата.

10

АНОНИМЕН

преди 11 години

хайде да не се опитват да ни заблуждават производителите..че щом е българско и е качествено..няма такова нещо..задминахме и китайците даже в производството на менте стоки..защото чорбаджиите производители..гледат показателите за печалба..от колкото качеството на стоките които произвеждат и предлагат..не говоря за специалните купувачи с пари..а за обикновеният Българин ..няма качество а количество с евтини материали и висока печалба..това е истината уви