215

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ТУКА Е ПЪЛНО С МАНИПУЛАТОРИ И НЕУДАЧНИЦИ, които ще си счупят пръстите да пишат простотии. В СОФИЯ И ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗМИНЕШ ОТ КОЛИ, НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ ИМАШЕ ЗАДРЪСТВАНИЯ, ИМА РЪСТ НА ПОЧИВКИТЕ ПО МОРЕТО, А ТУКА НЯКАКВИ ЛЪЖЦИ РЕВАТ ЛИ РЕВАТ КОЛКО СМЕ ЗЛЕ. ДА ЗЛЕ СТЕ ВИЕ щОТО НЯМАТЕ АКЪЛ В ГЛАВАТА И БЕЗ ПОДАЯНИЯ, КОРУПЦИЯ И ПР. НЕ МОЖТЕ ДА СИ ВЪРЖЕТЕ ГАщИТЕ

214

вампири

преди 11 години

ЕТ "герб" са политически вампири, изпиха кръвчицата на народа.

213

спонсорче на МВР

преди 11 години

Ако Господ обичаше България, той отдавна щеше да си прибере пожарникаря!

212

Анонимен

преди 11 години

Ми не знам - аз тази година взех най-голямата заплата, която някога съм взимал. Та за мен нещата са си по-добре. А и около мен хората са доволни. така, че не що не е наред в коментариите по-долу!

211

Хирург

преди 11 години

Вървя си в Банкя по улицата и ми замириса на пръдня. Хванах пръднята и я занесох в моя кабинет. Там направих около пръднята един *** и около него конструирах едно комплектно тяло, с глава и с мозък. Този мъж сега е нашия министър-председател и е толкова способен, че даже се вози и на военни самолети без пари.

210

Анонимен

преди 11 години

"Десетки тонове наркотици сме задържали през последните месеци"Хахахаха ... не десетки! Стотици и хиляди тонове наркотици, барабар с наркоманите и наркотърговците! :)))Банкянската *** вече е загубила досег с реалността.

209

Времето ще бъде?!

преди 11 години

Най-скъпо платения екскурзиант, футболист, популист, пожарникар и т.н. в България рече : "- Борисов добави, че заплащането ще стане, когато му дойде времето. "Някак си ми звучи познато това с ВРЕМЕТО. Като започнеш от ВРЕМЕТО Е НАШЕ и завършим със "Очаквайте само след 800 дни ... " Времето е пари Бойкоооо ти ли не го знаеш ?! Ама нашите пари, не твоите.

208

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ТУКА Е ПЪЛНО С МАНИПУЛАТОРИ И НЕУДАЧНИЦИ. В СОФИЯ И ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗМИНЕШ ОТ КОЛИ, НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ ИМАШЕ ЗАДРЪСТВАНИЯ, ИМА РЪСТ НА ПОЧИВКИТЕ ПО МОРЕТО, А ТУКА НЯКАКВИ ЛЪЖЦИ РЕВАТ ЛИ РЕВАТ КОЛКО СМЕ ЗЛЕ. ДА ЗЛЕ СТЕ ВИЕ щОТО НЯМАТЕ АКЪЛ В ГЛАВАТА И БЕЗ ПОДАЯНИЯ, КОРУПЦИЯ И ПР. НЕ МОЖТЕ ДА СИ ВЪРЖЕТЕ ГАщИТЕ!

207

поздравяваме те

преди 11 години

Другарю Борисов, поздравяваме те по случай Празника на сливата!

206

Жалка картинка

преди 11 години

ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.

205

Анонимен

преди 11 години

ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ ???? ДА ПЛАЧЕШ ЛИ ?????

204

Аз

преди 11 години

Нагъл *** ***...

203

Охо Бохо

преди 11 години

Нередовния прием на витамини и минераливоди до проблеми в психичното здраве на индианците в резервата.Мисловните функции се нарушават а изказът става неразбираем.

202

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ТУКА Е ПЪЛНО С МАНИПУЛАТОРИ И НЕУДАЧНИЦИ. В СОФИЯ И ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗМИНЕШ ОТ КОЛИ, НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ ИМАШЕ ЗАДРЪСТВАНИЯ, ИМА РЪСТ НА ПОЧИВКИТЕ ПО МОРЕТО, А ТУКА НЯКАКВИ ЛЪЖЦИ РЕВАТ ЛИ РЕВАТ КОЛКО СМЕ ЗЛЕ. ДА ЗЛЕ СТЕ ВИЕ щОТО НЯМАТЕ АКЪЛ В ГЛАВАТА И БЕЗ ПОДАЯНИЯ, КОРУПЦИЯ И ПР. НЕ МОЖТЕ ДА СЕ ОПРАВИТЕ!

201

Анонимен

преди 11 години

не е виновен премиера Виновни са тези,който гласуваха за него Включително и азповярвах му...явмо съм бил по *** от него повярваха му милиони затова се мисли за богКлинтън е казал--излъжеш ли ме веднъж тежко ти,но излъжеш ли ме веднъж никога няма да можеш да ме излъжеш втори път

200

Анонимен

преди 11 години

Мачкай Кобра ...... да се стяга Кличко

199

Анонимен

преди 11 години

Който и да е на власт в държавицата с мижитурки, те все ще плюят! Плюят, ама от мишите дупки. Угода нема! Ей, затова сме я докарали и до тук. Днес е Бойко, утре ще е друг, но и той ще е трън в очите. Не обичаме ние някой да ни управлява, а сме стадо и кучета си трябват!!!

198

Голям Е Резила Бял

преди 11 години

Като чета изказванията на премиера ни започвам да се чудя, защо този човек не крие, че редовно взема "пороби" от дрогата, която постоянно залавят с Цецко ? Няма как да е другояче или е друсан или е шизоферник, а доказателства за изнесените от него факти НЯМА.

197

Отвратително

преди 11 години

Премиера наистина си е въобразил, че държавата му е бащиния. А бе няма ли съветници около него, които му мислят доброто, че да вземат да го посъветват как трябва да се държи пред обществото и какво може и какво не трябва да говори. За бате Бойко етикета и протокола на премиер изобщо не важат. Питам кой му дава право непрекъснато да говори от първо лице единствено число? Наистина се срамувам, като го слушам, защото и Тодор Живков не се е държал така.

196

ФУТБОЛНА ФЕНКА

преди 11 години

Военните самолети са за това - да возят футболисти! Ама-ха...! Г-н премиерът има право. Какво от това, че има бедни, страдащи, БОЛНИ. Важното е, че имаме НЕДОСЕГАЕМИ милионери със съмнително натрупани пари, които нито ББ, нито Цецо виждат. А иначе има проект за данък ВЪЗДУХ. Който диша да си плаща, че още диша и докато диша! Браво, г-н ПРЕМИЕР, аз Ви уважавам!