81

Анонимен

преди 12 години

Нещо в страни от темата: Прави ми впечатление, когато гледам репортажи за Япония и за японци в чужбина че всички са със маски на лицата и някой даже с бели ръкавици. Тези от снимката също. Някой знае ли защо го правят ? Каква е причината? От какво толкова се пазят?Благодаря

80

Жорко

преди 12 години

До тихата_стъпкаСамочувствието ми е достатъчно високо и не ми трябва всеки да ми прави четки. Ти като не ползваш айфон, никой не е тръгнал да те обижда.

79

до жорко

преди 12 години

Хайде задай си най-силния въпрос: "какъв телефон са произвели андроЙд" и да се свършва с дневната доза твоя глупост ...Не знам колко хора трябва да ти напишат, че си интелигентен колкото бобено зърно. Тръгнал да се жалва, че някой го бил обиждал ?!? Виж си постовете, виж какви неща говориш, на много места биха те набили за подобно отношение!

78

Гошо Тъпото

преди 12 години

В Кривунделово също вече се продава айфон 5, но продажбите секнаха когато се чу, че бай Евстати пак е .....изправил рогата на коча от секиш.

77

iКруша

преди 12 години

Ако следите новините около устройството, вече може и да сте попаднали на новината, че оцветяването на корпуса на черната версия на устройството започва да се изтърква около ръбовете. Това е по-малко забележимо при бялата версия, тъй като под черното покритие се намира алуминий. Първи за проблема писаха от сайта Pocket-lint, които тестваха устройството преди пазарната му премиера. ________________________________Изработката е толкова висококачествена и солидна, че телефона се ЛЮЩИ... :-) :-)

76

Анонимен

преди 12 години

Не напразно ги наричат облъчени зомбита и са синоним на балък по цял свят. Те не четат а само гледат рекламите по телевизията. Чудя се Епъл как не са вдигнали още цената. Сещам се за приказката сливи за смет. В случая Епъл продава евтините си устройства на петорна цена.

75

Анонимен

преди 12 години

Пък моята Nokia е за 14.99, три пъти съм го удрял в стената и веднъж в пода. Само му изхвърчаха панелите и батерията. Работи вече 2 години и ще го ползвам докато не клекне.

74

Анонимен

преди 12 години

И кво? за какво ми е телфон на който реално ще му ползвам 50% от капацитета и батерията ще му държи по 1 ден? само да кажа, че имам ifuck!? Телефон колкото 1 заплата...това го няма никъде!

73

Мислещ

преди 12 години

Овцете чакат да ги острижат!

72

Жорко

преди 12 години

До тихата_стъпкаТи май не умееш да видиш нормален диалог, а само обиждаш. Завистта и злобата са лоши съветници. Тръгнал пръдльото да дава наклон в живота на хората и да ги класифицира, като стадо и *** само защото се кефят на някаква джджа, която не е по твоя вкус.

71

555

преди 12 години

Много от хората, които ползват такива неща не са глупави, а са с промити от реклами мозъци. Те са продукт на консуматорското общество, които си купуват всякакви нужни и ненужни неща и затова действията им граничат с глупостта. Това са хора, които са част от голямото "стадо", а в стадото има един водач и много овце.

70

Анонимен

преди 12 години

пълна лудница

69

Blake

преди 12 години

Светът не е полудял - полудяла е малка група ***, готови да продадат и майка си, само и само да имат първи нещо скъпо и лъскаво...М.у другото, гейовете по света са около 10%, горе-долу толкова са и ползващите ябълфон :) просто съвпадение...

68

реалист

преди 12 години

Трябва да си *** като американец за да си купиш тоя телефон..

67

Анонимен

преди 12 години

Прилича на стария iPhone... и на по-стария... и на вафлаТук вече наистина съм сериозно разочарован. Продуктите на Apple винаги са грабвали окото с красив дизайн, плод на години усилия и солидно количество творческа мисъл. В случая единственото качествено подобрение в дизайна е алуминиевия корпус, който определено придава на iPhone 5 усещане за здравина и качество на сглобката. Формата и разположението на бутоните и портовете обаче, остават непроменени, отново. Благодарение на издължената си осанка пък новият iPhone силно наподобява вафла, особено поставен до някой от другите продукти от този клас на пазара. Добър апетит!

66

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да си говорим накрая всичко опира до финикийските знаци, които всеки възнамерява да брои за един продукт. По непотвърдена информация цената на iPhone 5 с 16GB памет в България ще е около 1400 лв., без абонаментен план, което е с около 500 лева повече от най-ниската оферта за Samsung Galaxy SIII на пазара у нас в момента и с около 500 лева повече от тази за HTC One X. Можете сами да съотнесете цената към качеството на всеки един продукт и да си направите извода за iPhone 5.

65

Николов

преди 12 години

Абе един приятел още плаща една 4-ка на Ментел а отдавна му се нацъфка хеликоптерния джам.

64

Жорко

преди 12 години

До тихата_стъпкаДоста наивно е да смяташ, че всеки, който ползва неща, които ти не харесваш е глупав. Явно не си забелязал, че хората са различни и харесват различни неща.

63

Жорко

преди 12 години

До Бай Иван 62Каква е тая мини сим карта бе, бай Иване. Има микро сим и нано сим карта. И по всяко време може да се вземе такава карта от операторите.

62

do 61

преди 12 години

18 месеца не пада цената викаш- айде опитай да продадедш 4S за 1000 лева- айде мислете малко преди да повярвате на платени статийки :) Ай-фон фенчета :)