30

не бургазлия

преди 12 години

Бургазлии не са виновни, че през лятото там се събира цялата *** на света. Чужденците идват на алкохолен туризъм и евтини секс-удоволствия. А българите/*** отиват там да ограбват, проституират и пласират наркотици.Каква по-лесна жертва за един крадец от пиян или дрогиран чужденец.

29

Цитат

преди 12 години

"България е евтина спалня за бедни туристи"!ГРОБарския Бургас смърди.

28

Анонимен

преди 12 години

По данни на полицията германецът е ял пържола. Подхлъзнал се е на мазнината която е капела от пържолата. В процеса е изпуснал ножа с който е ял и е паднал върху него. И така 15 пъти.

27

боен селянин

преди 12 години

Бургаски вечеригермански мрежисръчно продупчениот плоска игла...

26

Анонимен

преди 12 години

Някои трябва да предупреждава западняците, че да се отиде на кръчма в България не е като да идеш на кръчма в Германия или Холандия ...Тука това е свързано със сериозен риск за живота, дори и най-кротко да си пиеш в ъгъла.

25

сливналия

преди 12 години

Кметът на Бургас да направи курбан - това май е единствения изход.Толкова беди за кратко време не е случайно.

24

Анонимен

преди 12 години

Убиецът може да е някою мутренски син.

23

Анонимен

преди 12 години

Ще разкрият убиеца, след като разкрият атентаторите от бургаското летище, тоест ... на КУКУВО ЛЯТО !

22

до 6

преди 12 години

6 - евтино им е затова идват, евтин алкохол и евтини женички има в БГ. Тук идват само бедните чужденци, богати туристи почти не идват.

21

mhm

преди 12 години

shto ne se uspokoite vsi4ki a, ne sravnqvaite bugas s nqkuv maluk grad ot roda na pernik., navsqkude se slu4vat prestupleniq i ne zabravqite , che vsi4ko se slu4va v teritoriqta na edna durjava Bulgariq i nqma zna4enie dali e varna ,. burgas, sofiq !!!!

20

Суте Ньоров

преди 12 години

Закачил е погрешното момиче или се е опитал да се измъкне без да си плати...

19

mariner до 5

преди 12 години

Може да са им оправили града, ама миризливия въздух им остана!

18

Анонимен

преди 12 години

Лека му пръст на човека!Никой не може да избяга от Съдбата си на родното Мутроморие.На един му скачат с кубинки по главата до смърт,друг го жена му с нож наръга,трети литне от балкона на шестия етаж...на този човек му било писано мушкане с нож в крайбрежната градина...Тъжна съдба.

17

до 18

преди 12 години

Да, страхотен е ако си фен на Пайнер и носиш Адидас.Истината е, че повечето хора ходят по по-малките градчета, курортите или... чужбина! Къде е смисълът да се буташ в голям и прашен град като Варна и Бургас?!

16

Анонимен

преди 12 години

100% поредното пиянско изпълнение. 15 пъти се наръгва някои, коагто има много алкохол и злоба.Ако е преднамерено ще е само веднъж.в България най-много жертви падат около нощните заведения. Трябва да сложат знак череп с кости на вратите им.

15

BBB

преди 12 години

Стига сте плюли по Бургас бе, това може да се случи навсякъде по света, еее аман от сутринта то не бяха бургаски батки, селяни и тн. Драскачи смотани, кой знае от кое забито село сте се пръкнали.Бургас е страхотен град и на който не му харесва , просто да не идва!

14

::)))

преди 12 години

Петко СлавейковТаквизи сме ти ние: на гърци-владици, на лъжци-просяци, за инат, за салтанат, за моди, за угоди, за едение, за пиение, за игри, за кеф да правим даваме и наддаваме, а за общополезни неща са вкаскастяваме; затуй народните ни работи никак не харосват, но като те не харосват, то и ний ще видим ли някога добър ден?

13

Filibe

преди 12 години

Хах, това с морския Перник ми хареса. Наистина има много паралели между манталитета на двата града. :)))) Иначе и ние си имаме наблизо един град с кофти хора - Пазарджик му викат.

12

Анонимен

преди 12 години

Това вече може да се случи и във Франция.

11

Анонимен

преди 12 години

Тази година сякаш сме прокълнати - пожари, земетресение, атентат, сега и това!