29

баба ви от Кестрич

преди 11 години

На ръба на оцеляването и щастие - две несъвместимости.

28

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Тоя с големите букви пак се появи.Един ден прочетох,че бил само на 31 години. Жалко,жалко наистина ,че това момче рано рано е изперкало.Влезе ли ти един път сърпа и *** в главата ,няма оправяне.Точно,като СПИН -а де :))

27

До 32

преди 11 години

Докато си доволен на мизерните 400 лева, гъ*а ти никога няма да спре да е под наем! :))) Е затова сме нещастни, защото нямаме воля срещу мързела си да променим ежедневието и благосъстоянието си! Лош е мат'риала, лош!

26

Евалла на 5

преди 11 години

Абсолютно точно написано ,въпреки минусите ! Впрочем за това има толкова минуси !

25

Анонимен

преди 11 години

Да, българина е най-нещастен, воден от алчни *** и докаран до дъното. Младите хора пияни, надрусани и безработни. Възрастните пребивани, ограбвани и едва оцелявищи с мизерните си пенсии. Социална политика - липсваща, здравеопазване - липсващо, възпитание - липсващо, морал - липсващ, справедливост - липсваща, сигурност никаква, работа няма или за жълти стотинки на някой тлъст капиталист, закони които не важат за всичи. От кое точно да е щастлив или обнадежден. Бъдеще неясно.

24

Анонимен

преди 11 години

абе гърците подпалиха държавата си за да защитят правото си на нормално съществуване/работа и доходи/.постоянно говорят,че де факто са фалирали,а пък те са по-добре от нас.КАКВО ЧАКАМЕ???ПЪРВО: ВЪН МАФИЯТА ОТ ПАЛАМЕНТА И УПРАВЛЕНИЕТО.ВТОРО:РЕВИЗИЯ НА ДОХОДИТЕ И СМЕТКИТЕ В ЧУЖБИНА.ТРЕТО:ОГРАНИЧАВАНЕ МОНОПОЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ,АРЕНДАТОРИ,ПРОИЗВОДИТЕЛИ.ТРЕТО:ТВЪРДО СРЕЩУ БАНКОВИЯ РЕКЕТ,ВКЛ.ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗ.ЧЕТВ."РАЗКЪСВАНЕ НА ПРИМКАТА ОТ ЕВРОП.СЪЮЗ,ПОСТАВЕНА НА ВРАТА НИ...............

23

DO 27

преди 11 години

DObre de.....prav si....i az sym syglasen. I posle obache kakvo sledva - kak shte svalim cenata na benzina kato v cqla evropa se ka4va? Mislish li 4e nqkoi shte ni slusha kakvo govorim?

22

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

СПИН-ът има решаваща роля за положението...

21

БГ

преди 11 години

Българинът е нещастен, защото се чувства несигурен нито в бъдещето, нито дори в ежедневието!

20

Анонимен

преди 11 години

ДА ВИ СЕ ИЗСЕРА В УСТЕ МРЪСНИ ДОЛНИ МАФИОТИ 3 ЛВ БЕНЗИН ОВЦЕ КАКВО СПИТЕ БЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ТЕЗИ ВЪШКИ НАЧЕЛО СЪС СИКАДЖИЯТА.

19

до 20

преди 11 години

напротив, по начина на изказ личи кой е тъпият индивид. По начина на живот също личик кой е тъпият индиви. Първо ставаш смешен/а с тези измислени проценти. Второ живея си споре мои правили в норми прозволени в рамките на социума и хич не ми дреме за политиците. И трето такива като теб не стават за НИЩО и зато получават 400 лева и им ги дава от съжаление да си покрият режийните. И в България може да изкарваш по над 4000 евро, но не става със знания за чистач. Успех ***!

18

Ф.С.В

преди 11 години

Това е нещо като Тото милионерите-Тотото казва че ги има но няма да ги покаже дори на снимка защото ще ги ограбят ит.н. Богатите бизнесмени и Политиците казват-- че българина е щастлив но го крие за да не му завиждат??? ами да го кажем по просто- за щастието--човек щастлив ли е ако няма какво да яде и си купува стари дрехи??КОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ТУРИСТИТЕ СИ ВИЖДАТ СТАРИТЕ ДРЕХИ ПО УЛИЦИТЕ- В БГ ИМА НАЙ МНОГО МАГАЗИНИ С ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА-КОЙ КУПУВА СчУПЕНИ ЯИЦА НА ПОЛОВИН ЦЕНА??

17

за 1 евро на час!

преди 11 години

Не знам даали сме най-нещастните, но сме от най-бедните. А дали няма връзка между двете неща? И дали отговаряйки хората не са имали предвид "недоволни" и бедни? Защото според мен има много щастливи и бедни българи, които също ще се сложат в този раздел "нещастни" имайки предвид, че не харесват положението на държавата ни в момента! Може ли да си щастлив като всеки ден новините са криминални хроники?! Когато престъпниците се договарят със съдиите? а ромите безчинстват по селата? Когато работиш за

16

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 11 години

ХАХАХХАХА...А ВИ ОБЕЩАХА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ...ХАХАХХАХА!

15

до 15

преди 11 години

Освен да обиждаш друго знаеш ли?!?!?! Толкова негативизъм, отрицателно отношение и злоба в един нормален човек рано ситрин не бях срещала. Един съвет - посети лекаря си, че да не четем утре на първа стараница за теб.

14

Анонимен

преди 11 години

ало капиталистите нещо да добавите влязохте в нато в евросъюза а кажете нещо бе най нещастна стана българия и пак нещо са мъчите да говорите я млъквайте ас съм щастлив извън българия

13

Анонимен

преди 11 години

аре бе, пак някой умник се зае да прави анализи на цялата нация , айде сиктир !!!

12

Анонимен

преди 11 години

СПОРЕД ДЯНКОВ И БОРИСОВ СМЕ ОТ ЩАСТЛИВИ ПО-ЩАСТЛИВИ, АМА НЕ ГО ОСЪЗНАВАМЕ.НЕЩАСТНИЦИ!Ай да си ходят, че съвсем ни оглозгаха.

11

optimist

преди 11 години

Част от българите са едни мрънкалници, които не са учили навремето и сега се чудят защо взимат по 500 лв. Нормалните хора си бачкат и въобще не ги интересува кой е на власт.

10

до 7

преди 11 години

Айде бе, аре да смениме малко процентите два процента нещастастни и 98% процента психично нестабилни. Живота е както си го направиш! Както казват тук в щатите - Life is Hard. Then You Die.