25

БРАО ПИЧ, КЕФИШ МЕ!

преди 11 години

Продължавам да твърдя, че решението на ВСС за уволнението на съдия Тодорова е необосновано и необективно, което остави съмнение, че се подхожда несистемно, а по-скоро индивидуално към някой, който освен че има силна гражданска позиция, но и води дела срещу вътрешния министър", каза Плевнелиев в Добрич.ПОЧВАШ ДА МЕ КЕФИШ ВЕЧЕ, МОЖЕ И ДА МРЪНКАШ, АМА ПОНЕ НЕ СИ ПОДГЛАСНИК, БРАО, НЯКОЛКО ПЪТИ ВЕЧЕ ИМАШ СОБСТВЕНА ПОЗИЦИЯ, ЕВАЛА, СЕГА ИМАЙ ПРЕДВИД ЧЕ ЗВЪКИ, ЩЕ ТИ СПРЯТА НОМЕРЦА,ОБАЧЕ ДА НЕ ТИ ПУКА

24

ПУРКО

преди 11 години

Бай Ставри, мен ми се чини, че се правят и само верно гледат да ни раздвояват, щото нали са се събрали почти всичките подписи за АЕЦ БЕЛЕНЕ и сигурно се чудат как да ни врътнат! Тиквата е опасен тип и негодяй голям...

23

Анонимен

преди 11 години

Цуцко,каква я мислеше,каква стана!СТАНА ТАКА,ЧЕ ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ!Обиколи цяла България с Веско потния да агитирате за Ревнелиев да стане, президент,а той сега ти го начука!

22

Анонимен

преди 11 години

теа шмингели от герба вече му изпуснаха края май

21

Анонимен

преди 11 години

Radiacionen tip,Наистина си доста облъчен.Ами вдигат тока,щото почнаха да правят БелеНЕ и се изляха милиарди левове на българския данъкоплатец в един гьол(дупка,пълна с тиня и вода).

20

Стефан

преди 11 години

Цяла България знае ,че нама съдебна система , само президента не е в час. Браво на Цветанов единственият човек ,който се опитва да защити народните интереси. Ако имаше съд в тази изстрадала страна нямаше да има такава невиждана престъпност

19

Бай Ставри

преди 11 години

Абе, отклонявате вниманието от нещо с тия простотии, ама де да видим!

18

Яско

преди 11 години

Слушам си меноуър и хич не ми пука.

17

румен221

преди 11 години

АБЕ, ЦОКО,- АБЕ ,...- ПОКАЖИ МИ ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН..., САМО ЕДИН СЪДИЯ БЕЗ ЗАБАВЕНИ ДЕЛА И НЕ ВЗЕЛ РУШВЕТ ЗА РЕШАВАНЕ НА ДЕЛО...- СПОМНИ СИ ТИ САМИЯТ КОЛКО, МАЙ МИЛИОНИ... РУШВЕТИ СИ ВЗЕЛ...- МИЛИЦИОНЕР...

16

МРЪСЕН КОМУНИСТ

преди 11 години

Мирослава Тодорова е прибрала над 500 000 лева за да забави делата на топ-престъпници . . . вие това ли иМскате ... цял живот псувате по съдебната система, а сега когато ги подговят ги защитавате . .

15

Анонимен

преди 11 години

Правилно се подмазва на съдиите тоя.

14

Radiacionen tip

преди 11 години

Тия ли ни управляват, дето си говорят, все едно са на женския пазар!? Алелееее.... ние се чудим, що горят гори, защо има престъпност, защо вдигат тока, а не направят Белене, вече си мисля, че и Господ го дразнят, та вземе и ни тресне чат- пат!!!

13

АМИ ,ПРОСТО Е...!!!

преди 11 години

АКО ТОДОРОВА Е НЕВИННА ---ЗНАЧИ ИМА "ПРОБЛЕМ" В СЪД.СИСТЕМА!АКО ТОДОРОВА Е ВИНОВНА---НЯМА ПРОБЛЕМ В СЪД.СИСТЕМА!/.....ЗНАЧИ съд.ТОДОРОВА Е САМО ПОРЕДНИЯ "БУШОН" НА СИСТЕМАТА ЗА ПРЕД БРЮКСЕЛ/....ХА,ХА,ХАААААА......!МАЙ ,...НЕ Е ЛОШО !!!ТАКА СЕ ЧИСТИ СЪД.СИСТЕМА ---БАВНО НО, СИГУРНО!

12

leonsio

преди 11 години

Постреляй малко и по пастрока си! Що не каза нищо за тока, за Белене, за референдума... Розово пеликавче, изпълнително?

11

Анонимен

преди 11 години

Цвъ Цвъ подцени вицепрезидентката Попова, която е корумпирана прокурорка и е участвала в схеми с корумпираната съдийка и двете са правили услуги и на Плевлениев като бизнесмен.

10

Анонимен

преди 11 години

Малеее! Цирк ли е това или този демонстрира самостоятелност!?:))) Залагам на цирка:)))

9

Справедлива

преди 11 години

И какво от това, че са на различни мнения. Видяхме докъде може да се докараме, когато сме на едно мнение(обикновенно чуждото).И въобще, омръзна ми да слушам как изкарват една недобросъвестно работила жена "бунтарка".Срамота.

8

Лелее

преди 11 години

Да не би Роската да си е отгледал гръбнак все пак?

7

Анонимен

преди 11 години

Игрички за пред ЕК имайки предвид негативния доклад.

6

БРАВО !!!

преди 11 години

ЗА ПРЕЗИДЕНТА!!!!