466

До 552

преди 12 години

Не, нямам коментар в който да цивря. Пари от никой не съм получавал, още повече от комунисти. Интересува ме мнението на хората във форумите и има причина за това. Единственото нещо, което ме възмути беше това, че се включваш с неприятни коментари. За мен темата приключва. Време е да си допивам кафето и да разместя пешките днес.

465

Сбогом

преди 12 години

План 81. Сриваме здравната система и всички умират преди да навършат пенсионна възраст. Сребърен фонд ненужен.2. Въвеждане на Бойкознание в училищата и Бойкоизъм в университети (дългосрочни промити мозъци)3. Метро до Пловдив и магистрала до Одеса през черно (бетоновъзли му са в криза)4. 2019 уволнение и демонизиране на Дянков, всички грешки на правителство са негови.(клада на площада, народа щастлив яде кюфте) 5. 2020 ББ загива от дупка на магистрала Тракия - започва ново ЛЕТОБРОЕНЕ

464

питащ

преди 12 години

А 45 ГОДИНИ СТИГАТ ЛИ ВИ ??След като 45 години бащичките ви се упражняваха върху нас в строителството на някакъв измислен от тях комунизъм , сега вие техните запъртъци 20 години ни водите към някакво демократично общество в което говориш наволя без да променяш нищо.Вие построихте вашия комунизъм, а нас вкарахте в мелачката на дивия капитализъм.Превърнахте ни в роби имащи единствено правото да умрат.ВИЕ БИВШИ МАМИНИ СИНЧЕТА И ДЪЩЕРИЧКИ НА ПЪРВИ СЕКРЕТАРИ НА БКП И ТЕХНИТЕ ОХРАНИТЕЛИ.

463

Чорбаджия

преди 12 години

до 562Нещо, много се вълнуваш бе, лентяй. Да ти се връща!

462

Анонимен

преди 12 години

точно!!!

461

Крадец

преди 12 години

За крадец си ставаш Дянков - не си будала.Влезна във властта и преди да са дошли избори взе отново да правиш коментари за втори мандат.Сигурна съм,че много се краде във властта след като не ви се излиза от там.Учил и завършил в САЩ оженил се за американка,защо ли не си стой там ами дойде в България?Просто тук много се краде.Плуват като митничари...Искам и аз да влезна в политиката и да натрупам някое милионче и веднага излизам.Но явно политиката е сладка работа и не се излиза лесно.Крадене му е

460

Анонимен

преди 12 години

Не осем години, повече ще са необходими на ГЕРБ за да се преборят с това, което създадоха комунистите от 1944 до 89 г. и техните деца, снахи и внуци, след 89 г., които ограбиха България и я превърнаха от най-стабилната икономика на Балканите/до 1944 г./ в най-бедната и ограбена държава. Да не говорим, че убиха без съд и присъда най-образованети и достойни българи и отглеждаха ***, като БКП и ДС им осигуряваше безплатни апартаменти и пари за всяко родено ***, а сега ги "интегрират"....

459

Чорбаджия

преди 12 години

Народа на България, ще започне да живее добре, когато се научите на ред и станете по- умни. Сега сте прости, злобни, мързеливи и зомбирани диваци и егоисти, затова живеете като скотове.

458

А.А.А

преди 12 години

Най хубаво е да искарате 4-5 мандата . за пръв път нищо не се увеличава от 3ри год. пенсите увеличихте с по2-5 лв. нощния труд на медиоците от 050 ст. та до 1лв. ми горивмата най евтините в европа а ми тока и тои евтин и наи важното че може да си говориш пишеш стачкуваш СВОБОДНО всичко е ОКЕИ ОК караите още 3-4 мандури.

457

Заглавие

преди 12 години

Антихристски брюкселски звезди, увенчаващи главата на един от най-злите душмани на българите.

456

Комунист

преди 12 години

Май трябва някой като бай Тошо да се върне на власт.Поне нямаше такъв глад и мизерия.Не съм виждала толкова хора да ровят в кофите за *** и толкова луди да се разхождат по улиците.Погледнете около себе си.Народа се побърка.Всеки втори си върви и говори по улиците.Стават убийства за по 5-10 лв.Не се живее в тази държава.А Дянков как може да е толкова нахален.Втори мандат да иска.Явно доста пари печели и забогатява щом и иска да остане да работи като министър.Що не си ходи в САЩ?

455

До 547

преди 12 години

Пиши ми, всеки който иска ще му разкажа. Бизнесът ми не е тайна, и няма как да сте ми конкуренция, за да не ти разкажа. Пиши смело.

454

мучачо

преди 12 години

до 548кат имаш достатъчно пари ко си седнал да цивриш тука кат ученичка ве. май кинтите са ти ги дали *** навремето ися ревеш штото на такива като тебе ви спрехме кражбите и далаверите.

453

Анонимен

преди 12 години

И на кой му дреме като обещавахте не знаехте личе мандата е 4 год то и царя за 800 дни щеше да ни оправя важното е да лапате кокала следващия мандат на АЕЦа ще копате.

452

наблюдател

преди 12 години

Е, ще остане ли още нещо за кражба след този мандат?Явно е много сладка властта.

451

Анонимен

преди 12 години

Корнезов да отговори: Защо работи за мафията?? Защо след като уж е най-добрия юрист в НС, законите са само в полза на мафията и престъпниците? Считам го за виновен, тъй като през 2001 г. той обеща, че до месеци ще има закон за измама с недвижим имот, а още няма! За корупцията в съдебната система са виновни депутатите, тъй като създават закони, които позволяват на съд и прокуратура да работят в полза на мафията, а Т. Дончева прокара закона "Ванко-1" и извадиха единствения осъден сводник от затвор

450

Не Мучачо

преди 12 години

Не, нещо много си се объркал. Доходите, които имам едва ли някога ще ги достигнеш.

449

До 540

преди 12 години

Мога ли и аз да ти пиша и на мен да кажеш как да забогатея в България.Работя и от мен се иска прекалено много за осем часов работен ден.Давам всичко от себе си и накрая получавам 500 лв.Не знам как в тази държава някой с работа ще спести и 1000 лв.При мен всичко отива за сметки и накрая и за храна не остава.

448

Чиновник

преди 12 години

Няма значение какво мисли и говори народа. Важното е, че ТЪРПИ и плаща. Така е било и така ще бъде.

447

член на ГЕРБ

преди 12 години

САМО ЕДИН МАНДАТ НЕ СТИГА!ВРЕМЕТО Е НАШО!