27

nokia

преди 12 години

Втори ден реклама на Nokia Lumia 800 !

26

Анонимен

преди 12 години

Сутринта по Нова гледах Десислава Танева, как с нокти и зъби бранеше този закон. Ама тази госпожичка, която има огромна вина за разрухата на Сливен, сега сме и се доверили да кове закони и то какви. Боже пази ни.

25

Predi godini

преди 12 години

От яйцето със песенваляк път си пробива,всичко що е природасъс асфалт ще заливамагистрали и централи,завод до завод,всички дружно вървимекъм научен възход.Искам да бъда директор, на водопад!

24

анонимен

преди 12 години

Естествено,че герберастите ще търсят под вола теле,но никога няма да признаят вината си.Сладко е да си на власт-добре платена работа,безплатни екскурзии до майна си райна,тлъсти банкови сметки.Верни ученици на другарите от Позитано.Народът да го духа.

23

Анонимен

преди 12 години

Защо арестувате хората, защото протестират срещу безобразията ли ?САМО ДА ДОЙДЕ АТАКА НА ВЛАСТ. ВСИЧКИ ТИЯ, КОИТО СА ТОРМОЗИЛИ НАРОДА И СА ГО КРАЛИ ЩЕ ГНИЯТ ПО ЗАТВОРИТЕ !!

22

kulio

преди 12 години

Razmazvat gi s taq globa za teq narkomani 100 lv im e lepiloto za 2 meseca :D :D :D

21

Анонимен

преди 12 години

"махайте се от Бг и няма да съжалявате, особено ако имате добро образование има огромни възможности в чужбина. Казвам го от личен опит."Глупости. Пари ще имат, но ще разберат, че дърво без корен не вирее. Да не бягат, а да се борят в България е единственият им шанс. Всяко друго решение ги обрича на гниене - по един или друг начин.

20

цеко

преди 12 години

Червените позитановци немогат да се примирят, че повече няма да се върнат на власти започнаха с единственото което могат - организиране на безредици,но и това ви е за последно!

19

Защо плачете, другар

преди 12 години

НАЛИ ИСКАТЕ КАТО В РУСИЯ БЕ ? Защо плачете сега ?Бои, арести, глоби и в затвора ! Защо плачете, другари ?

18

а така

преди 12 години

БОЙ ПО *** ПЕДЕРАСТИЧНИ!!!

17

жяао

преди 12 години

Къде са Герберите *** дето подържат тиквите .Това ли ви е демокрацията бе Гербери .За какво гласувате ,за тоталитаризъм ли.

16

Анонимен

преди 12 години

вижте истината 5strike/bg/invitation/bylink/74632

15

!

преди 12 години

Браво и поклон ! Малко са читавите хора в България, но са номер 1 !

14

Анонимен

преди 12 години

Пуснете хората бе *** арестувайтe себе си задето прекарвате смешни закони, на кого е Витоша да не е на пожарната Pазбойко го хоме.

13

Анонимен

преди 12 години

Терористи с каски и маски на главите... Демокрация на кукуво лято, когато гражданина иска нещо, което на власта не и отърва, и свършва я бит, я в ареста...

12

Анонимен

преди 12 години

махайте се от Бг и няма да съжалявате, особено ако имате добро образование има огромни възможности в чужбина. Казвам го от личен опит. В Чалгария само на кратки визити.

11

Иван

преди 12 години

до 3: Еколозите искат земите които ще се ползват за ски писти и съоръжения да се изваждат от горския фонд и да им се променя предназначението - т.е.кой където си пожелае да си построи хотелче - изважда от горски фонд,сменя статута и вкарва багерите.И така там никога дръвче няма да има.Оставането на гората в горския фонд и запазване на статута дава възможност един ден гората да се възстанови.Еколозите са лобисти изпълняват нечия заръка.

10

Иван

преди 12 години

Ето като тоя пиян и дрогиран *** са протестиращите платени комунистически и мафиотски наемници.Ето такива са избиратените на БСП от градовете и над 80 годишните полуживи изкукуригали диванета.Надявам се полицията да ги е смазала от бой тия "природозащитници" пияни и активизирани от мафията БСП срещу някой лев за поредното напиване.

9

Челен опит от СССР

преди 12 години

И в Москва глобяват и в малката им братушка София също.

8

Анонимен

преди 12 години

Нещастници, прости сте като кирпич - тоя закон ще изпере поредните мръсни пари на мръсниците в България, а вие ще си бършете сополите покрай тях, нищо повече.Браво на младите!