28

До 23

преди 12 години

Каква световна криза бе? Икономическа криза има в страни с икономика,а в България такава няма от 22 години. Метнал се Бойко на фургона да си оправдава най-некадърното правителство в историята на България с кризи. Смях.

27

Анонимен

преди 12 години

Аз съм пенсионер. Изтрещял си ти, очевидно, без отношение към родителите си , нито към техните родители. Аз съм си свършил работата по всички закони на обществото. Ти, многознаещ, какви ги държиш по форумите през работно време, да ръсиш мъдрости и да политиканстваш? Изтрещялите пенсионери живяха в предсказуемо общество. Вие, с фалшиви дипломи и ценности, живеете в слугинажно общество на просташки мутри. *** си ти, защото точно ние направихме България, която обслужваните от вас, се краде.

26

saмо питам?

преди 12 години

А Кунева,..... към кои е?

25

ПРОГНОЗА ДО 25

преди 12 години

ПРАВ СИ!НОВА ПРОГНОЗА:1. ГЕРБ - 112 ДЕПУТАТИ2. БСП - 75 ДЕПУТАТИ3. ДПС - 37 ДЕПУТАТИ4. КУНЕВА - 16 ДЕПУТАТА

24

Аз

преди 12 години

Докато не се приеме закон за изцяло мажоритарен вот в България положението все повече ще се влошава. Трябва и да се намалят и депутатите на 150 по 5 от област 29 области + София град. Както и да се изисква задължителен референдум по важни за държавата и народа теми. С пряк вот трябва да се избират съдии и прокурори както и началниците на полицейските участъци. За това трябва да се борим за да си направим държавата добро място за живеене.

23

djon

преди 12 години

А Атака къде е няма ДПС няма и атака

22

Бай Горан

преди 12 години

ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.

21

до 16

преди 12 години

Не ти излизат сметките с 20 депутата.

20

бай иван

преди 12 години

това проучване е пофедната лъжа на БСП ако интервюираните бяха пенсионери, ДА, но младежи.... ще ме прощаватнай-лесният начин да сд просгим с ДПС е да има по-голяма избирателна активност, техният електорат е 300-400хил. човека, и % на депутатитв им зависи от това колко българи са гласували, така че е време да ги изритаме от политическата сцена тези

19

Анонимен

преди 12 години

Аз не мога да разбера защо да не подкрепим пак ГЕРБ? Доста неща се направиха за 3 години. Наистина хората обедняха, но това едва ли е толкова в следствие на управлението до колкото от световната криза. Аз за ДПС или БСП категорично няма да гласувам.

18

тъп и прост

преди 12 години

Само не разбрах процентното съотношение какво е ??!!!

17

Анонимен

преди 12 години

поправка-биле, не беле- извинете

16

ПРОГНОЗА

преди 12 години

1. ГЕРБ - 100 ДЕПУТАТИ2. БСП - 70 ДЕПУТАТИ3. ДПС - 35 ДЕПУТАТИ4. КУНЕВА - 15 ДЕПУТАТА

15

Анонимен

преди 12 години

Това ще бъде, най-вероятно, защото никой няма да има мнозинство. И ще видите кон боб яде ли, защото БСП и ГЕРБ са различни класови слоеве на БКП.За СДС и други ДС-та няма какво да говорим.Турците винаги са беле във властта, както преди 89 година. Нормално е.Тъжно е да се хвърляш по корем пред който и да било, безмозъчно и недостойно.

14

Носорог

преди 12 години

Очаквам червените този път да бъдат навряни в *** ***.

13

Анонимен

преди 12 години

ТЕ КОМУНИСТИТЕ ТАКА ГОВОРЕХА И ПРЕДИ 89-ТА. НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ.

12

Анонимен

преди 12 години

И трите не струват, това проучване къде е проведено ? 4ти километър ?

11

Анонимен

преди 12 години

дреме ми, държавата и без това се разпадна

10

Анонимен

преди 12 години

дааааБорисов-премиерСтанишев-външен министърДжевдет Чакъров-МОСВ........и пляснаха с ръце и се прегърнаха........те това другарки и другари ще е следващото правителство!

9

Анонимен

преди 12 години

Българи, честито!!!!!!!!