129

за Revenge

преди 12 години

Ти колата в кръчмата ли я вкарваш? И пускаш двигатела да работи?

128

Факт

преди 12 години

Нормално е в първите дни да има някакъв отлив на клиенти поне по две причини:1/ заведенията още вонят 2/ хората още не са свикнали, че няма да бъдат тровени като влязат в заведение

127

jackbg

преди 12 години

Имам един *** въпрос към непушачите.Защо, след като според вас сега ще тръгнете масово по заведения,никой досега не беше направил заведение само за непушачи?Не е ли нелогично,след като е имало такава огромна според вас ниша,никой не я беше запълнил?Отговорът е ***.Стиснати сте,като Плюшкин и няма теория и занапред да се отпуснете.

126

ДО 144

преди 12 години

Свърши се вече тая с пушенот след ядене на масата в ресторанта, то не може само за твоя кеф да се мисли, сега ще пушиш в на майка си .........фурната

125

Един Българин

преди 12 години

Къде го видя тоя оборот паднал с 40%? Да не си бил напушен, бе пич?! Напълно съгласен съм с 122. Няма места вече. И аз започнах да ходя повече на заведения и бакшиши оставям по-големи. Колко от вас пушачи последния път оставиха 25% БАКШИШ,а?!!! Оставям защото ми е гот и ходя. Мога и да си го позволя, защото НЕ ПУША!!! За сметка на това ям предимно специалитети и пия само свестен алкохол! Пушещите автомобили са проблем и трябва КАТ да им праска глоба от по поне 500лв при всяка засечка!

124

77777

преди 12 години

Много закъсняха с промяната в закона даващ но свобода да дишаме в заведенията. При това тази свобода пак е силно ограничена - пак ни тровят и пак сме с нарушени права по спирки, по улици, в парковете, ...

123

dada

преди 12 години

Излизах в петък и в събота. Дискотеките (за чалгата не знам) в София са полу-празни, но пък за сметка на това са по-приятни без дим. Факт е обаче, че голяма част от пушачите вече не посещават нощните заведения заради забраната.

122

Анонимен

преди 12 години

Казах ли ви аз, че ще стане точно така? Казах ви. Къде са сега онез дето много се били тровели да правят оборот на заведенията?

121

Nobi

преди 12 години

Значи какво излиза - непушачите се кефят, че кръчмите фалирали. Не им пукало за гадните долни кръчми, те и без това не ги посещават. Важното на другите да им е зле, нали така

120

ДО КЕЛЕША ОТДОЛУ

преди 12 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ИМА ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ,ИСКАМ КАТО ХАПНА ДА ЗАПАЛЯ НА СПОКОЙСТВИЕ,БОЛИ МЕ...ЗА КАЧЕСТВЕНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

119

Абсурд

преди 12 години

Хахах Боже БОЖЕ, драстично намалели оборотите, чуждите инвестиции намаляли. Ще се скъсам от смях. Като чели закона не е забрана за пушене на обществени места, а "Забрана на хората да ходят на обществени места". Как бе на запад баровета се пръскат пък от толкоз много години не се пуши. Това е най-*** нещо, което съм чувал. Най-много да има 5-10% двуседмичен отлив и после всичко ще си е по старо му!!!

118

jk

преди 12 години

никой не ми е забранявал, става въпрос за култура ,а според мен тутюнопушенето се е превърнало в част от културата на човек, в което не виждам нищо лошо

117

до 134

преди 12 години

Прав си. При положение, че никъде не се пуши, а пушачите няма да си стоят вкъщи, няма как да паднат оборотите. А и като един платежоспособен човек, аз предпочитам да ходя на места без дим - хубаво е, че сега всички са такива, на места с добра кухня и лека, ненатрапчива музика. Лично аз не забелязвам отлив на клиенти в заведенията, в които ходя. Кварталните кръчми - там сигурно има спад, но това броим ли го за заведение?

116

Revenge

преди 12 години

Да се забрани и шофирането,че се отделят много изгорели газове или бензина да стане 10лв/литър.Има колелета карайте.Как може в Холандия примерно хората да се предвижват с колелета тука да не може.Пазете природата нали сте много загрижени за здравето си.Само с глупости се занимаваме,най-големия проблем на нацията са цигарите,а не че с всеки изминат ден живеем все по зле.

115

Дънов -учителя

преди 12 години

Браво! Следващата крачка е да се забрани употребата на алкохол на обществени места. Много престъпления стават под действието му. Особено с пияни шофьори! Да се забранят кръчмите.Дискотеките да бъдат под контрола на МВР. Все пак там е за танцови забави ,а не за пиене и пушене!

114

Анонимен

преди 12 години

130, какво общо имат заплатите с пушенето? Ти знаеш ли пушачите на колко непушачи тровят живота? Непушачите са с ниски заплати също и въпреки до това до сега не можеха да отидат на заведение и да поемат нормално чист въздух? Къде бяха до сега правата на непушачите или само пушачите са хора в тази държава?

113

ЕГОИЗЪМ

преди 12 години

Много слаба воля, много слаби характери, станали сте роби на една хартийка с някаква трева вътре наречена цигара и заради тази хартийка сте готови да тровите и убивате даже и неродените си деца, има само една думичка която може да опише това ЕГОИЗЪМ!!!

112

Rocker

преди 12 години

Забелязвам, че богатите, грамотни хора със стил и обноски, (истинските хора) са НЕПУШАЧИ ! Естествен подбор е това ....

111

за 1 0 робски ду

преди 12 години

ами много хора са напуснали България. Ти сляп и глух ли си? ИМАТ ПРАВО НА ИЗБОР! Обаче като им димиш с мръсните си фасове, не даваш правото на избор на другите хора.

110

Dr B

преди 12 години

Сривове в оборота има само при слабите ресторантьори, които вероятно привличат клиенти с места за пушене и може би с чалга, а не с добра кухня, качествено обслужване и приятна обстановка. По-малък оборот биха могли да имат заведенията, в които не се е пушило и преди забраната.