40

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е виновните за прахосаните средства по АЕЦ "Белене" да бъдат изправени на съд !...много хора не могат да си представят колко тъпотия, безотговорност и предателство към българските интереси се крие зад този грандомански "проект".

39

Анонимен

преди 12 години

До 42 Ами ти ако си инвеститор ще дадеш ли едни 10 милиарда при условие, че този който ти е поръчал централа не знае дали я иска? Ми няма да ги дадеш! Това е проблемът. Вариант в който централата е губеща няма. Има един и той е ако спрем да ползваме електричество.

38

Анонимен

преди 12 години

АЕЦ Белене е стартиран проект от 1981 г. - Пресметнете от 1981 година до 2009г, колко мандата имаха БСП и защо няма кой да им зададе въпрос ; ЗАЩО за тези години докато БСП бяха на власт не го завършиха този проект? Нека червените Кутевци си зададат този въпрос ......

37

азз

преди 12 години

се отказвам от всички партии!централата няма да се построи!ползват темата да дигат излишен шум,и да въртят некви пари на наш гръб!!!нека всички да кажем:СТИГА СТЕ НИ ГРАБИЛИ!

36

Gerb-ebeer

преди 12 години

Щом г-н Борисов каза че не ни трябва Белене значи не ни трябва белене. Да живее Борисов, Дянков и ГЕРБ те са спасението на България.

35

Анонимен

преди 12 години

В този форум май е пълно с почитатели на тъмнокожи Иван и глуповати Бойко! А сигурно е писал и единствения почитател на комсомолеца Мартин.

34

Анонимен

преди 12 години

Народът ще успее да затрие БСП, проклятието на България, сигурен съм. Не се *авайте с народа мръсни, скапани политици, някои вече плакаха.

33

Анонимен

преди 12 години

35Гроб не стават, но защо комунистите не построиха 30 години аец белене?

32

Анти

преди 12 години

Народът е *** - ще се подписва масово в полза на кошмара Белене, като стадо овце, тичащо към пропастта, пред гегата на Пастиря От Векове За Векове!

31

Анонимен

преди 12 години

Ако референдумът се ръководи от Цецко от сега мога да предположа какъв ще е резултатът :) Само като си припомним как минаха последните избори.

30

east64

преди 12 години

"Аз не се отказвам от "Белене", а ти?"И аз не се отказвам, ако ми дадат и на мен 100 хил. евро , например.

29

Анонимен

преди 12 години

Тези от Позитано са като воденичен камък за държавата България !

28

rrrr

преди 12 години

Еми, да направят референдум, какво, няма лошо. Нека народа да реши (ако всичко е честно, де)

27

Анонимен

преди 12 години

Решението на "нарада"?!? Явно неграмотните грбери са наводнили сайта. Аз съм за ядрена централа в Белене! На 38г. съм и не съм червена бабичка.

26

Анонимен

преди 12 години

Аз ненавиждам БСП,но не заради социалните идеи,а заради бандитите скатали се в нея,нека освободят лявото пространство на работниците и всички,които искат истински социални промени.Вън едрите индустриалци и "успели агенти на ДС "от мястото,което се полага на бедните и онеправданите.

25

Анонимен

преди 12 години

Ядрената енергетика има бъдеще. Дори в България. Дори в Белене. Въпросът е кой ще я построи и за колко. А германците незнам дали ще "ливидират" тяхната атомна енергетика. Бих заложил, че няма да я ликвидират. А "децата" никой не ги пита!

24

някой

преди 12 години

ако на БСП му стиска да направи допитване до народа или референдум за аец козлодуйХамстера - станишев ще се учуди от решението на нарада, защото освен жителите на козлодуй и някои червени баби никой няма да го подкрепи

23

азе

преди 12 години

Аз се отказвам от политиците и от *** ,защото ТЕ имат права в Бг и само КОНСУМИРАТ ,А ОСТАНАЛИТЕ ИМАМЕ САМО -----ЗАДЪЛЖЕНИЕ!

22

Анонимен

преди 12 години

Не искат Американският Шеврон,но искат руската атомна-защо-защото Доганчо,не само,че е между 10 най-добри хидромелиоратори,но и цепи атома в домашни условия-уйдурмите течаха 7 година,за да подготвят народа,защо Доан ще вземе милионите-ами защото е един от най-добрите по цепенето на атома на кухненската маса в сарая и затварянето му в буркани.Опростачването на народа нека започне отново......

21

Анонимен

преди 12 години

Аз се отказвам от Белене. БСП по-добре да си ходи като партия.