155

Анонимен

преди 12 години

до демон, след като няма да спрете да пушите как ще намалеят парите в бюджета?как мислиш дали на един пенсионер пушач ще му по добре с 300лв пенсия 150 от които отиват за цигари или на пенсионер с не пушач с 200лв пенсия.(знам че цифрите сами по себе си са мизерни)

154

Пунки-Мунки

преди 12 години

ФАШИСТКИ И АНТИ ЧОВЕШКИ ЗАКОНИ НЕ СПАЗВАМ

153

До 187

преди 12 години

Де си виждал доктор да не пие и да не пуши. "тапунгели" си е просто обикновен *** и толкоз. Познавам доста доктори от "Съдебна медицина", които всеки ден виждат пораженията от алкохола и цигарите. До един къркат и пушат като за последно и не им дреме!!!

152

tra la la

преди 12 години

Само да кажа, че по-големи коне с капаци от непушачите няма. Между другото са и адски нетолерантни. Факт! Иначе за закона - добре, че го приеха та да млъкне малко тая непушаческа орда. *** сигурно ще започнат да искат и в радиус 500 метра около тях да не се пуши. Като приказката за "даване, пръст и ръка".

151

до роки

преди 12 години

ти така си смърдиш бе батка....не е от цигарите

150

Здравко

преди 12 години

Хайде честито на всички! Този парламент поне една работа да свърши като хората! Още 10 дни и почвам да звъня по инстанциите ако видя пушач в заведение:)

149

Анонимен

преди 12 години

Говедарин, това е закон за човеците! Вие на село сте обект на Закона за ветеринарното дело...

148

Анонимен

преди 12 години

И как сега ще става................... ))) първо си поръчвам, докато чакам поръчката излизам навън да дръпна 1-2 цигарки ))) след това влизам в ресторанат обядвам и викам сметката, докато чакам семтката излизам навън да дръпна една цигара )))) ..................... е нема начин да се върна след това да платя сметката )))) да му мислят сервитьорите ))))

147

Инкогнито

преди 12 години

До 188: Викаш целия бюджет на страната се крепи на вас, драги пушачи и трябва да сме ви благодарни, че ни тровите? По-голяма глупост рядко се среща... :D

146

Анонимен

преди 12 години

това бе голяма крачка напред, само простите пушачи не могат да го разберат.но след някоя годинка и те ще бъдат доволнисега остава само да ги направят 15 лв цигарите, за да не могат пишлеметата да си ги купуват, и до 5-10 години България ще бъде изчистена от гнусни пушачи

145

Анонимен

преди 12 години

Моля, не обиждайте ***. Нито са вредни колкото тютюна, нито смърдят като него!

144

Говедарин

преди 12 години

И преди 1-ви, и след 1-ви у кръчмата на село ше си пушат, пият, *** и оригат както преди...

143

грухи

преди 12 години

хехехе, тия в парламента нещо много искат да се направят на европеици...видяла жабата че подковават коня та и тя вдигнала крак.....разбирам да имаме европейски закони, ама поне да сме малко близо то техния начин на живот па тогава да приемат такива закони

142

До 172 от Демон

преди 12 години

Не, няма да спрат да пушат. Аз също няма да спра. Ще намалеят обаче приходите на бюджета, а това означава по-ниски пенсии, по-голяма безработица, по-лошо здравеопазване и т. н.

141

tra la la

преди 12 години

90+9+8=107. 107, другите до 240 - къде са? На края на месеца ще вземат ли по-малко? Ако аз не отида на работа или ако отида но седя и си пия кафенце цял ден - началството няма да погледне с добро око. Май ще взема да стана депутат!

140

Анонимен

преди 12 години

Сега да започнат с яки глоби, от които ще има повече приходи в държавния бюджет, отколкото с търговията на цигари.

139

:)))

преди 12 години

браво със закона :))) ама май няма да се спазва ми се струва ...... ,защо мисля така ли?-Защото сме в Булгария не в Германия :(

138

Анонимен

преди 12 години

165, ще те питам аз теб как би се почуствал ако запаля трабантчето си в апартамента ти! Както колите пушат на открито, така и ти пуши на открито!

137

Анонимен

преди 12 години

Да повторим! Демокрацията е добра с това, че законите ги прават хора, избрани от народа, а не инфантилните форумни лумпеняги.

136

d

преди 12 години

Който иска да пуши ще излиза и ще го прави пред заведението, на открито.. В цял свят хората се научиха, само ние не можем! Стига сте хленчили! А тия в парламента луди ли са? 18 000 работни места щели да бъдат закрити..