137

ss

преди 12 години

tai kat gledam ako nqkoi maj pretijava tez 30 kriteriq shte e basi pe**rasa

136

Анонимен

преди 12 години

Е, вие пък описахте един типичен гей...

135

Ани

преди 12 години

за да създаде една жена уютно семейство трябва да има къде! Само не казвай, че ти е уютно под наем! 154 браво, поздравления!

134

Томас

преди 12 години

150Брей, един мъж трявва да има собствен апартамент - мечтата на повечето жени - да кацнат като кукувици там и да си живуркат.

133

Томас

преди 12 години

153А не, нищо подобно - въобще няма да съм готов на всичко за някакви *** - още по-малко да се заробя в общество като нашето с такива жени - не, благодаря

132

Анонимен

преди 12 години

Колкото до Великобритания и нейните жени, незнам какви още критерии имат, но жените им са мазни дебели торби пъпчиви и розови като прасеснца, с раздърпани анцузи и къси прически и малки гърди, нима така описаният мъж ще си легне с такава торба лой, пък било и тя да е англичанка, пфууу, представете си ако изпусне шистов газ - ахтунг ахтунг газ гризу

131

Ани

преди 12 години

един мъж трябва да има собствен апартамент, да не е под наем или да живее с майка си, ако иска да има дълготрайна връзка! Иначе не държа стриктно на останалите критерии!

130

Гошо Тъпото

преди 12 години

Аз съм 178 и съм...само 105 кила.Търся...миньонче на половината ми...кила;като и...убиватобувките,да мога да я...нося.Да се включи и това...изискване,към горните 30-сет.

129

Кънчо

преди 12 години

от всички горе неща- имам едно ауди 80...(( Висок съм 1.64, дебел като Ванизелос, космите на гърдите ми излизат от тениската, затова и не нося"V" образна тениска, обръзован съм, завърших "Даша" през 92, пуша като комин, ама на последък съм малко безработен та ги намалих, плешив съм отгоре на темето, но затуй пък отстрани съм с дълги косми. Абе не съм за изхвърляне.

128

Пешо от София

преди 12 години

19. Да кара "Ауди".Лоша работа. Пак няма да си намеря жена....Вчера си купих джип "Мерцедес" за 120 000. С мама се чувам редовно,защото обработва наследствените ни земи за 2 милиона. Всеки ден се чувам с нея да ми праща пари.Жените никога не са го намирали за проблем ?!

127

Томас

преди 12 години

бабите ни масово гледаха деца, работеха, чистеха, перяха - не бяха ***, които да търсят кой да ги издържа и е.е. Умишлено пълнят главите на хората с такива простотии и няма да има раждаемост.

126

Don Vlazo

преди 12 години

"Да гледа сапунени сериали на LCD-то на Ауди-то, докато сменя гумата безпроблемно поради факта, че е 183 сантиметров мускулест и обезкосмен юнак и не си цапа пуловера с шпиц яка от майка си..." Неам думи, бате!

125

Анонимен

преди 12 години

а после, се чудете защо мъжете ви кръшкат,ами просто е намират това което вие не им давате,да не говорим,че когао им се прави секс си намирате постоянни оправдания,то или сте в цикъл,или ви боли главата,или сте уморени,или каквото и да е било. РАЗБЕРЕТЕ - МЪЖЪТ Е ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, НЕ Е ХОДЕЩ БАНКОМАТ И ВИБРАТОР. И НИКОГА НЕ ПЛЮЙТЕ ПРЕДИШНИЯТ ВИ МЪЖ, ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ЩЕ СЕ ЗАСЛУША В ТОВА И ЩЕ СИ НАПРАВИ ИЗВОДИТЕ ЗА СЕБЕ СИ - ДЕМЕК ТОВА ГО ЧАКА И НЕГО.

124

васил

преди 12 години

Mъжът на Женатамечтата на една женае мъж с неокосмени гърди,малко потенкато цяло чист,с не много късас не много дълга коса,небрежени с брадана най-малко три дни,с избелели дънкии дъх на малц,едно към едно и половина на килограмии по-висок,определено по-висок от нея,достатъчно умен, за да я боготворидостатъчно красноречив, за да я ухажвадостатъчно забавен без да й разказва мръсни вицове-даже не е необходимо да я забавлява,важното е да чукаприлично вулгарен,достатъчно циниченмалко ***, много лудс белег на лявата вежда и на десния хълбок.той няма да останетой ще я завлече някъде за известно времеще *** и ще лижеи пак ще чукаи пак ще лижеще спи малко и ще я буди, за да я чукаще яде всеки ден бъркани яйца с масло, малко lettuce и доматии много, обилно много магданоз и бадеми,за да *** още и ощеи няма да мие чинии - ще ги изхвърлятой няма да пие бира, за да не му пада...той също така няма да й остави бебе за споменще я остави пред дома й.а на нея й остава да си купи ново бельоза под вмирисания му на цигари и пот и уиски и пушекпуловери да мастурбира...Чарлз Буковски

123

идеалният

преди 12 години

Да, аз съм идеалният и покривам на 99,99% горното. Мацките много ми се лепят, ама проблемът е, че за толкова години не една не се е доближила до покриване на моите 30 изисквания :)))))

122

Смут

преди 12 години

То само дето не е написано " и ако може и да забременее" Аз ако износя и децата на жената ,тя за къф *** ми е вкъщи.Да тъпчи гардероба с парцали които ги слага веднъж.

121

наблюдател

преди 12 години

Ух за малко :))). Ще трябва да си купя блузонче с шпиц, да почна редовно да се обаждам и съветвам с мама и да прогледам сапонки :)))

120

Анонимен

преди 12 години

Това може да го каже мъжемразка - това което е писано по-долу за изневярата на мъжа. Вижте дами,ако една жена дава това което е нужно на мъжа,в най-лошият случай той ще флиртува,но няма да изневери.На мъжете им трябва много малко,любов,топлина и УВАЖЕНИЕ.Тогава,той ще бърза да се прибере в къщи защото ще го посрещне топлата усмивка на жена му,ще има уважение от нея и ще го дарява всеки миг с любов.Той ще я носи на ръце и ще лети към вкъщи,а не да се заиграва с друга.Вие не дарявате с това мъжа,а

119

.........

преди 12 години

Майтапа е, че който притежава всички тези качества, може и да не иска да се жени. ;))

118

Cv3

преди 12 години

23/30